10 Categorii de obiecte de care sa iti eliberezi chiar acum casa

Astăzi îți scriu despre câteva dintre acele lucruri pe care te-ai obișnuit atât de tare să le vezi în jur, încât nici măcar nu conștientizezi că nu sunt altceva decât CLUTTER. Adică aglomerație inutilă. Iată 10 categorii de lucruri de care poți să scapi rapid, chiar acum.

1. Obiecte stricate, lucrurile rupte sau obiecte la care ai pierdut anumite părți componente.

2. Cosmetice care nu ți se potrivesc. Primite cadou, cumpărate doar din dorința de a testa un nou produs “minune” care îți va face părul super mătăsos, pielea ca de bebeluș, sau tenul să pară cu 5 ani mai tânăr. Dacă nu sunt pentru tine, adio!

3. Cabluri și încărcătoare despre care nu ai nici cea mai mică idee de la ce aparat provin.

4. Cărți pe care nu le-ai citit încă și nici nu intenționezi să o faci. Cu siguranță vor fi mai fericite în mâinile unor persoane ce abia așteaptă să le savureze paginile.

5. Haine care nu îți mai vin sau care nu ți-au venit vreodată BINE. Donează, reciclează, fă-le cadou. Poartă exact articolele ce îți aduc bucurie.

6. Șosetele fără pereche. La fiecare două-trei spălări te trezești că încă o pereche a fost “despărțită” în urma nefastei experiențe de o oră și ceva din timpul programului “bumbac”. Aruncă tot ce a rămas fără… jumătate!

7. Cănile de cafea sau paharele promoționale. Fiecare parcă din alt film. Alege două-trei super dragi. Ar trebui să îți fie de ajuns!

8. Încălțămintea incomodă, care îți face răni, sau pantofi după a căror purtare te dor picioarele îngrozitor. E timpul să spui stop acestor relații “dificile”.

9. Produsele expirate. De la mâncare până la cosmetice. La acestea din urmă, verifică inclusiv perioada maximă în care pot fi folosite după deschidere.

10. Haine din materiale de proastă calitate, care fie s-au deformat în timpul spălării sau capătă un miros neplăcut la fiecare purtare, fiind din sintetic.

Acest articol a fost scris de Raluca ♡Lady Minimalism

Eu sunt Raluca şi sunt îndăgostită de simplificare, în toate aspectele vieții. Sunt cea de a doua persoană Certificată Marie Kondo din România. Misiunea mea este aceea de a ajuta femeile să descopere fericirea autentică prin simplificare.

Mi-am pus cunoştințele în ajutor printr-o carte, ce ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a obține locuința aceea eliberată de toate obiectele de care te agăți de ani de zile. ❗️ Bunuri la care îți este greu să renunți, dar care nu îți aduc niciun fel de plăcere. Mai mult decât atât, în ebook te învăț și cum să organizezi pe rând întreaga locuință, cameră după cameră, în funcție de specificul fiecărei încăperi în parte. Sunt o sumedenie de tips & tricks în carte, ce te ajută să faci o schimbare a modului de gândire. Mai exact să regândești inclusiv felul în care faci shopping.

Astăzi am decis să ofer 50% reducere la ebook pentru primele 50 de persoane care sunt dispuse să acționeze acum. Adică 22 lei în loc de 44, standard. Dacă simți că această schimbare este pentru tine, te invit să o îmbrățișezi accesând acest link: https://ralucatita.com/ebook-50/ .

Iar dacă simplitatea este ceea ce cauți, îmi poţi da follow şi pe Instagram la instagram.com/ladyminimalism .

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti accesa sectiunea Casa si Gradina CityFemme.

Sursa foto si text: Raluca

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *