Cosmeticele Laboratoarele Fiterman – super hidratare și infuzie de tinerețe

Odată cu venirea toamnei, rutina de îngrijire a tenului și corpului are nevoie de un update. Iar răsfățul zilnic trebuie să includă produse dedicate. Secretul tinereții? Cosmeticele Laboratoarele Fiterman cu gamele Cannabis și Anti-Age HA reprezintă alegerea pefectă pentru o piele plină de vitalitate, radiantă și elastică.

Cosmeticele Laboratoarele Fiterman conțin două tipuri de acid hialuronic ultrapur

Cele două molecule de acid hialuronic ultrapur (superacid hialuronic și nanoacid hialuronic) din compoziția cosmeticelor Laboratoarele Fiterman acționează în diferite straturi ale pielii, cu hidratare vizibilă la exterior, dar și în profunzime. Acest lucru permite fuzionarea cu straturile superficiale ale pielii și acționează ca o barieră de protecție care menține hidratarea pe o perioadă îndelungată. Tenul devine mai neted, iar ridurile sunt mai puțin vizibile. 

Hidratarea interioară este și ea un factor important, însă nu este suficient. Pentru efecte vizibile și rapide, este importantă aplicarea externă a acidului hialuronic. 

Gama Cannabis răsfață și hrănește pielea

Produsele din gama Cannabis au în compoziție ulei de canabis, extrem de bogat în vitaminele A, B, C, D și E precum și în acizi grași Omega 3-6-9. Vitaminele au un puternic efect antioxidant, iar acizii grași stimulează producția de elastină și colagen. Astfel, pielea își păstrează elasticitatea specifică, iar procesul de reînnoire celulară este intensificat.

Gama Cannabis conține creme pentru ten și corp cu arome fructate suave care se păstrează întreaga zi, un serum cu efect de luminozitate instantaneu, dar și produse destinate bărbaților. Balsamul după ras calmează pielea și o energizează, iar crema de față îi oferă tenului un boost de hidratare până în straturile cele mai profunde.

Gama Anti-Age HA, pentru un ten cu aspect mai tânăr

Formulele produselor din gama Anti-Age HA asociază ingrediente de ultimă generație recunoscute la nivel internațional. Cremele au o compoziție lipidică similară cu structura pielii, ceea ce le face mai ușor de asimilat. Toate produsele conțin vitamina E, denumită și vitamina tinereții, cu rol antioxidant care încetinește procesul de îmbătrânire al țesuturilor.

Gama Anti-Age HA conține cremă de zi și cremă de noapte, dar și o mască cu efect puternic restructurant, care este recomandată a se aplica de două ori pe săptămână. De asemenea, zona ochilor beneficiază de o atenție deosebită datorită cremei  intens reparatoare ce poate fi utilizată atât dimineața cât și seara.

Despre Laboratoarele Fiterman***

Produsele dezvoltate de specialiștii Fiterman Farma se bucură de experiența farmaceutică acumulată în 25 de ani. Formulele produselor noastre se bazează pe ingrediente atent studiate pentru a răspunde nevoilor pielii indiferent de vârstă.

Mai multe informații – https://laboratoarelefiterman.ro/

https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFitermanhttps://www.instagram.com/laboratoarelefiterman/

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *