Masina de spalat vase, un aliat pretios cu intrebuintari multiple in viata de zi cu zi

Cand te gandesti la masina de spalat vase, te gandesti ca spala vesela si atat, nu-i asa? Ei, bine, lucrurile nu stau deloc asa, pentru ca acest obiect electrocasnic poate indeplini o multime de alte sarcini.

Inlatura pamantul de pe coaja cartofilor

Cand ai la masa 10 invitati si te grabesti sa pregatesti un piure sau cartofi natur, nu e deloc usor sa iei la spalat cateva kilograme de cartofi. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in functiune masina de spalat vase (evident, fara detergent), programand-o pe un ciclu rapid cu apa calduta.

Curata perfect tastatura calculatorului

Desi pare riscant la o prima vedere, nu este niciun pericol atata vreme cat tastatura este perfect uscata atunci cand o rebransezi la calculator.

Inlatura praful si curata abajurul lampilor

Un abajur prafuit nu este deloc cool, asa ca te poti folosi de masina ta de spalat vase pentru a curata acest element decorativ din locuinta. Pentru protectie, poti sa pui abajurul intr-un saculet special in care speli de obicei lenjeria intima.

Dezinfecteaza perfect jucariile celor mici

Bineinteles, este vorba de jucariile din plastic (fara baterii), si nu de cele din plus, ce pot fi spalate normal la masina de spalat rufe.

Tu pentru ce alte obiecte mai folosesti masina de spalat vase?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *