Bien Plus te scapă de nervi şi dureri menstruale

Nu ne place să recunoaştem asta, dar majoritatea dintre noi se simt mai stresate înainte şi în timpul zilelor…cu probleme. Peste 50% dintre femei suferă de dureri menstruale, iar iritabilitatea reprezintă unul dintre simptomele sindromului premenstrul (SPM).  În plus, la acest aspect se adaugă simptome fizice, precum durerile de ovare, o altă sursă de iritabilitate.

Pentru a te ajuta să treci mai uşor peste aceste zile dureroase şi pentru a-ţi putea desfăşura activitatea ca în oricare altă zi din lună, FitermanPharma lansează plasturii BienPlus Dureri Menstruale.

Plasturele are efect de încălzire și se aplică direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior, acționând încă din primele 15 minuteşi având un efect de până la 8 ore.

Poţi spune adio sticluţelor cu apă caldă pe care obişnuiai să le ţii pe burtică. Plasturii BienPlus pentru dureri menstruale sunt ușor de aplicat și confortabil de purtat, oferind libertate de mișcare. Acum poţi dormi liniştită #FărăDurere, când crampele menstuale îşi fac apariţia în timpul nopţii.

Iar pentru stresul şi agitaţia dinainte de menstruaţie există Bien Plus Calm şi Relaxare

Pentru că reducetensiunea nervoasă, relaxează și calmează, produsul este recomandat persoanelor care se confruntă cu stăride nelinişte, anxietate șiiritabilitate, persoanelor careau probleme cu somnul (oboseala provocând stări de iritabilitate), femeilor care se simt afectate de sindromul premenstrual prin stări de agitaţie.

Capsulele Bien Plus Calm şi Relaxare conţin extracte standardizate de sunătoare, passiflora, melisă și valeriană. Cu ingrediente active 100% naturale, nu produc dependenţă și nu cresc pofta de mancare.

#FărăDurereȘiNerviÎnZileleCuProbleme

Pentru a afla mai multe informaţii despre produsele din gama BienPlus, accesaţi www.biendormir.ro/bienplus.

Produsele BienPlus se găsesc în farmacii.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *