10 Modele manichiura pentru unghii scurte

In ultima vreme am cam avut probleme cu unghiile – sunt oricum destul de subtiri, insa de ceva timp se si exfoliaza si se rup destul de usor. Asa ca de cateva saptamani le-am purtat destul de scurte si le-am hidratat cu diverse uleiuri, insa in acelasi timp am optat si pentru o manichiura colorata si simpla.

Pentru ca nu v-am mai prezentat de multa vreme un articol cu modelelele de manichiura de pe Pinterest care mi-au placut (ultimul articol de acest gen a fost in luna decembrie anul trecut), am zis sa profit de timpul liber pe care l-am avut si sa-mi aleg o lista de modele frumoase de incercat in perioada urmatoare.

Asa ca iata mai jos 10 modele care mi se par interesante si usor de realizat, atat pentru inspiratia mea, cat si a voastra. 🙂

1.Un model simplu si clasic (poate fi folosita orice nuanta pastel), iar pe unghia degetului inelar puteti adauga pietricele aurii sau puteti folosi oja aurie pentru un model cu puncte.

2. Un albastru puternic pentru femeile curajoase, cu o nuanta electrizanta pe una din unghii, pentru acel ceva in plus.

3. Pentru domnisoarele delicate, un roz combinat cu argintiu este o alegere perfecta pentru zilele acestea de primavara.

4. Acest model mi se pare alegerea perfecta pentru o petrecere, insa este destul de migalos si ai nevoie si de ceva talent. 🙂

5. Un alt model frumos si destul de simplu care duce cu gandul la primavara. 🙂

6. Ador inimioara, arata super dragut! As vedea acest model si pe rosu.

7. Si acesta este unul din modele mele preferate – imi plac nuantele de mov combinate cu auriu, mi se pare ca are un aer glamorous si scoate din anonimat.

8. Un model practic si usor de realizat. Si uite cat de frumos se vede.

9. Si acest model mi-a atras atentia, imi place combinatia de culori.

10. Calitatea imaginii pe care am gasit-o nu este cea mai buna, insa am vrut neaparat sa va arat aceasta combinatie – mi se pare ca este un stil minimalist si de efect.

Voi ce idei de manichiura mai aveti pentru primavara asta?

Pentru alte articole din zona Beauty puteti accesa sectiunea dedicata CityFemme.

Sursa foto principala: pixabay / Sursa foto articol: pinterest

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *