Recomandare film: Insidious -The Last Key

Saptamana trecuta am reusit sa merg impreuna cu sotul meu sa vedem un film horror pe care ne doream cu ardoare sa-l vedem, fiind pasionati ai genului, dupa cum v-am mai povestit. Astfel, dupa ce marti nu am mai reusit sa ajungem (si am daruit biletele pe care le cumparasem intr-un concurs fulger pe pagina de facebook CityFemme), miercuri ne-am luat revansa si am mers sa vedem ultima parte a filmului Insidious – The Last Key la Happy Cinema din Liberty Mall.

Cinematograful era destul de plin pentru mijlocul saptamanii, insa nu e deloc surprinzator, tinand cont de preturile accesibile ale biletelor. Filmul de o ora si 43 de minute o are in prim-plan pe Elise Rainier, interpretata de actrita Lin Shaye, care va fi pusa in situatia de a-si confrunta proprii demoni, nu doar pe cei care ii urmaresc pe ceilalti.

Daca ati vazut vreuna din celelalte parti din seria Insidious, atunci stiti prea bine ca atunci cand oamenii realizeaza ca sunt bantuiti si au nevoie de ajutor apeleaza la Elise, care va face tot ce tine de ea pentru a-si salva pe cei care se afla sub influenta demonilor respectivi.

De data aceasta se va duce sa-l ajute pe cel care locuieste in casa ei parinteasca, iar amintirile si demonii trecutului vor reveni mai puternici decat oricand. Alaturi de ajutoarele ei, cei doi baieti cu aparatura pe care i-am putut urmari si in filmele trecute, Elise va face o multime de descoperiri terifiante.

Filmul Insidious: The Last Key nu se apropie insa de nivelul de groaza cu care am fost obisnuita in cazul celorlalte parti, este mult mai soft, nu are decat doua – trei momente in care pot sa spun ca intr-adevar m-am speriat.

Povestea este insa bine spusa, te lasa in suspans si lasa locul unei continuari, asa ca ma astept ca anul viitor sa vedem si partea urmatoare, pentru ca lupta impotriva fortelor raului nu se termina niciodata, nu-i asa? 🙂

Iata si trailerul oficial, in caz ca nu ati avut ocazia sa-l vedeti pana acum.

Voi l-ati vazut? La ce alte filme ne recomandati sa mai mergem in perioada urmatoare?

Pentru alte recomandari de filme puteti vedea sectiunea Filme CityFemme.

 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *