Cum va ajutati copiii sa aleaga o meserie prin intermediul filmelor?

Aveti acasa un adolescent in cautarea meseriei ideale? Iata ocazia perfecta sa vedeti impreuna ofertele universitatilor europene. Zilele acestea se desfasoara RUIF, targ de universitati romanesti si internationale in marile orase: Bucuresti, Timisoara si Iasi. Daca nu aveti posibilitatea sa participati la altfel de evenimente, va propunem azi o serie de filme produse in 2017, placute, usor de vizionat in familie, si care sa ajute adolescentul familiei sa aleaga mai usor o cale de viitor si o meserie potrivita.

Chiar si vedetele trebuie sa munceasca

Talentata Lady Gaga are doar 1,57 inaltime, dar asta nu a impiedicat-o sa aiba o cariera minunata inainte de a implini 30 de ani. Filmul biografic produs in 2017 ne prezinta filmari reale cu Gaga in studio, compunand, filmand videoclipuri si pregatind momentul SuperBowl din februarie 2017. O veti vedea pe Gaga luptandu-se cu durerile cauzate de soldul luxat in urma cu cativa ani si repetand intens pentru spectacolul Superbowl, dansand in sosete si trening alaturi de trupa de dansatori, in timp ce pretinde ca are un microfon in mana.

Recomandat pentru: Tineri cu potential, dar nemotivati in a munci pentru asta. Adolescenti care au nevoie sa inteleaga ca toate meseriile inclusiv meseria de vedeta implica munca, efort si momente lipsite de stralucire.

Viata in multinationala si mirajul vietii pe tableta

Cu Tom Hanks si Emma Stone in rolurile principale, aceasta productie 2017 prezinta aventurile unei tinere angajate intr-o companie gen Apple. Eroina foarte tanara ajunge sa prezinte pe scena in stilul Steve Jobs, in fata sutelor de angajati ai companiei. Filmul ridica problema relatiilor umane de calitate, si pune pret pe viata personala si libertate.
Recomandat pentru: Adolescenti foarte pasionati de retele sociale si care tind sa neglijeze familia si prietenii reali.

Viata pe o nava spatiala sau independenta dusa la extrem

Film spaniol, Orbiter 9 este povestea unei tinere care traieste singura pe o nava spatiala, intr-un experiment de a gasi viata in afara Pamantului. Cum nu are parinti sau prieteni, tot ce invata despre lumea pamanteana vine din filme clasice de la Hollywood. Pana intr-o zi, cand nava se defecteaza si trebuie sa primeasca ajutor din exterior.
Recomandat pentru: Adolescenti foarte independeti care invata puterea colaborarii si valoarea relatiilor umane.

Voi ce filme produse in 2017 recomandati? Si cum va ajutati adolescentii sa aleaga o meserie?

Acest articol ne-a fost trimis de colaboratoarea noastra Elena. Pe Elena o puteti urmari si aici – https://twitter.com/helis22.

Sursa foto: pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *