3 metode de a castiga bani in afara serviciului

Vrei sa platesti mai repede un credit sau poate vrei sa strangi bani pentru urmatoarea vacanta in Grecia? Iata cateva metode de a castiga bani pe langa salariu, in timpul tau liber sau in weekend. 

Castigati bani de pe urma pasiunilor voastre

Poate aveti un telefon mobil si va pricepeti de minune sa setati diferite aplicatii. Ganditi-va apoi la multimea de parinti ai caror copii sunt plecati din tara. Au nevoie sa comunice, sa trimita poze si sa se vada cu cei dragi pe telefon. Ii puteti ajuta sa isi seteze conturile de Skype si WhatsApp, sa ii invatati sa faca poze sau sa le trimita catre cei dragi. Multe persoane in situatii similare au nevoie de un mic ajutor si sunt dispuse sa plateasca pentru el.

Realizati aranjamente florale

Fiecare eveniment are nevoie de efecte personalizate si mici detalii colorate si originale. Fie ca este vorba de aniversari, onomastici sau nunti, de ce sa nu realizati mici aranjamente florale in culorile preferate ale sarbatoritilor? Mai mult, de la surprizele de martisor pentru angajatele unei firme sau pentru un botez, aranjamentele florale si marturiile pot fi opera mainilor dumneavoastra talentate.

Creati bijuterii

Daca sunteti pasionata de frumos si aveti rabdare sa creati bijuterii, o multime de site-uri ofera materiale necesare realizarii unor asemenea minunatii. Incercati sa tineti pasul cu un calendar anual de evenimente: bijuterii de martisor si ziua indragostitilor, culori vesele pentru Florii, culori marine pentru persioada estivala si stralucire intensa pentru sezonul rece. Nu uitati sa puneti spre vanzare bijuteriile pe siteuri dedicate artizanilor, ca https://www.breslo.ro/.

Cu totii stim momentul acela cand cautam cadoul ideal, frumos si potrivit bugetului. Ocazia de a face servicii contra cost se gaseste peste tot in jurul nostru. Fiti atenti la nevoile celor din jur si veniti in intampinarea lor, de la vecini, prieteni, cunostinte si colegi de munca.
Acest articol a fost trimis de Elena, colaboratoarea noastra. Pe Elena o gasiti si aici: https://twitter.com/helis22. 

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *