Modele HOT de unghii pentru vara 2017

Nu cred ca exagerez cu ceva cand spun ca tuturor femeilor le place sa fie ingrijite si sa se simta bine in pielea lor. Unul din aspectele foarte importante din ritualul meu de ingrijire il reprezinta unghiile si manichiura in general. Imi place sa am unghii de lungime medie, colorate si fara aspectul acela neingrijit pe care ti-l da oja sarita.

Pentru ca timpul nu-mi permite sa-mi fac unghiile pe cat de des mi-as dori, mi-am facut urmatorul ritual: in fiecare duminica dupa-amiaza / seara imi sterg unghiile, le scurtez si le dau forma dorita, tai cuticulele daca este cazul, apoi aplic un strat de lac protector. Dupa ce se usuca – aleg oja dorita si o aplic in doua straturi, cu grija sa acopar unghia complet. Apoi cateva ore (macar 1 -2) incerc sa nu fac nimic care ar putea sa-mi strice oja (nu spal, nu asez obiecte etc). De obicei manichiura rezista o saptamana, dar are nevoie de 1 – 2 retusuri de-a lungul saptamanii, pentru ca uneori oja mai crapa / sare la varful unghiei.

De-a lungul timpului v-am tot aratat selectii de manichiura care noua ne plac, asa ca am pregatit ceva si pentru sezonul verii, cand se poarta mult mai mult culorile puternice, modele haioase si avem ocazia sa experimentam mult mai mult combinatii de culori pe care in alte sezoane parca nu avem chef sa le testam. Iata mai jos selectia noastra de cinci tipuri de modele HOT pentru vara 2017.

Modele de unghii de incercat vara aceasta:

1.Modele tropicale

Palmieri, apus, rasarit, mare – fie ca vrem sa ne exersam talentul pe toate unghiile sau doar pe una singura, n-ar trebui sa ezitam!

2. Modele de unghii cu flori sau frunze colorate

unghii

3. Modele de unghii cu fructe de sezon

Puteti incerca modele cu pepene, capsune, citrice, ananas etc – fie separat, fie in combinatii

modele unghii

modele unghii

modele unghii

modele unghii

modele unghii

4. Modele marine

modele unghii

modele unghii

modele unghii

5. Modele de unghii de tip french

modele unghii

Voi ce-ati mai incercat vara asta si ce ne recomandati? 🙂

Sursa foto: pintrest

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *