7 exemple de prietenii intre vedete care au trecut testul timpului

Pe masura ce trece timpul este din ce in ce mai greu sa ne facem prieteni. Familia, serviciul si casa ne ocupa tot mai mult timp, asa ca de cele mai multe ori este dificil sa mentinem si vechile prietenii, cele din copilarie sau adolescenta. Nici pentru vedetele de la Hollywood lucrurile nu au cum sa fie mai simple, asa ca-i apreciem pe actorii de mai jos, care au reusit sa ramana prieteni buni de-a lungul timpului.

Justin Timberlake si Ryan Gosling

Cei doi se cunosc de peste 20 de ani, de cand jucau impreuna in The Mickey Mouse Club in anii ’90. Ryan chiar a locuit la familia lui Justin pentru o perioada, atunci cand familia sa s-a confruntat cu niste probleme de cetatenie.

Liv Tyler si Kate Hudson

Kate si Liv se cunosc din copilarie, datorita parintilor lor celebri. Au devenit foarte apropiate dupa ce au jucat impreuna in filmul “Dr. T and the Women” in anul 2000. Liv Tyler este chiar nasa primului copil al lui Kate.

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire

Tobey si Leo s-au cunoscut in urma cu 25 de ani, cand erau la auditii pentru acelasi film. Prietenia lor s-a format imediat si sunt inca foarte apropiati.

Mel Gibson si Robert Downey Jr.

Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru filmul “Air America” in 1990 si au devenit prieteni buni si in afara ecranului. Downey i-a fost alaturi lui Mel dupa divort, iar Gibson l-a ajutat mai apoi pe Robert sa-si revina dupa dependenta de alcool si droguri.

Selena Gomez si Demi Lovato

Selena Gomez si Demi Lovato s-au cunoscut cand aveau doar 7 ani. Nu s-au inteles intotdeauna bine, insa au reusit sa treaca peste toate dificultatile, iar acum sunt mai apropiate ca niciodata.

Sandra Bullock si Ryan Reynolds

Desi fanii celor doi ar fi vrut foarte mult sa-i vada impreuna dupa filmul “The Proposal” (2009), Sandra si Ryan au declarat ca sunt doar prieteni foarte buni. Ceea ce s-a si dovedit a fi in timp, mai ales ca Sandra este adesea prezenta la premiera filmelor in care joaca Ryan, pentru a-l sustine.

Jennifer Aniston si Courteney Cox

Prietenia acestora este una dintre cele mai sincere si de durata prietenii din Hollywood. Cele doua s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial “Friends” si de aici pana la a deveni prietene si in afara acestuia nu a mai fost decat un pas. Ambele actrite au avut si perioade foarte proaste din punct de vedere sentimental (divortul lui Courtney de David Arquette, respectiv divortul lui Jennifer de Brad Pitt), insa s-au sprijinit reciproc de fiecare data. Jennifer chiar mentiona intr-un interviu ca a dormit in camera de oaspeti a lui Courtney destul de mult si ca aceasta i-a fost mereu alaturi la greu.

 

Sursa: brightside.me

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five − 3 =