5 plante care atrag energia pozitiva in locuinta ta

Plantele decorative ofera un dram de prospetime si verdeata in orice locuinta si, in plus, purifica aerul si produc oxigen. Totodata, unele plante au si capacitatea de a reduce stresul si de a imbunatati fluxul de energie in spatiul in care acestea sunt.

Daca iti doresti sa scapi de energiile negative si speri sa atragi mai multa pozitivitate in spatiul in care locuiesti, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi recomandarile specialistilor Feng-Shui si sa alegi una dintre urmatoarele plante!

  1. Rozmarinul – desi folosit indeosebi in bucatarie, rozmarinul este un element feng-shui esential pentru a atrage energia pozitiva. Mirosul acestei plante imbunatateste starea de spirit si memoria, lupta impotriva starilor de oboseala si anxietate si trateaza tulburarile de somn. Rozmarinul se simte foarte bine in zonele insorite ale casei si nu trebuie sa fie udat in exces, potrivit recomandarilor facute de specialisti.
  2. Orhideea – delicata si cu un parfum discret, orhideea este o alta planta pe care trebuie sa o ai in locuinta ta. Aceasta elibereaza oxigen pe timpul noptii, ceea ce o recomanda a fi alegerea perfecta pentru dormitor.
  3. Planta de Aloe Vera – dincolo de beneficiile pe care le aduce pentru sanatate, planta de aloe vera contribuie la atragerea de energie pozitiva si noroc. Planta de aloe vera se pastreaza in spatii luminoase, dar ferite de lumina directa a soarelui si trebuie udata in mod constant.
  4. Bambusul – asigura confortul si calmul unei locuinte, indepartand totodata sentimentele de invidie si frustrare; se recomanda a fi pastrata in camerele de zi sau in camera de oaspeti, oferindu-i-se constant apa.
  5. Iasomia – este o planta ce asigura echilibrul in cuplu, iar de aceea se recomanda sa se pastreze in dormitor sau in camera in care cuplul petrece cel mai mult timp impreuna. Iasomia atrage energia pozitiva si consolideaza orice relatie cu romantism.

Tu ce alte plante ai in locuinta ta?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *