Firele de par din zona buzei superioare iti dau batai de cap? Ce metode sa alegi pentru epilare!

Asa-zisa “mustata” a femeilor este o problema pe care multe dintre noi o avem, iar cand vine vorba de epilarea acestei zone sensibile a fetei se ridica o multime de semne de intrebare.

Daca nu ai de fiecare data dispozitia necesara pentru o programare la salon, poti sa scapi singura de firele rebele de deasupra buzei superioare, alegand una dintre urmatoarele metode:

  • epilarea cu ceara calda; este o metoda usor dureroasa, pe care nu trebuie sa o incerci daca nu ai indemanarea necesara sau daca ai pielea sensibila.
  • epilarea cu benzi de ceara; este una dintre metodele recomandate pentru acasa, intrucat procedeul este rapid si facil; nu uita sa ai la indemana un gel racoritor pe care sa il aplici pe piele dupa ce te-ai epilat.
  • epilarea cu penseta; daca esti o persoana cu un plus de rabdare poti sa iti epilezi mustata cu ajutorul unei banale pensete.
  • epilarea cu crema depilatoare; se face cam o data pe saptamana, cand observi ca firele de par incep sa creasca; este o procedura ce nu implica durere, insa exista riscul iritatiilor, asa ca avem recomandarea sa testezi crema pe o alta zona a corpului (ex: pe brat) inainte de a o folosi pe fata.
  • NU pentru epilarea cu aparatul de ras!

Sursa foto: www.pexels.com

Postari similare

One Reply to “Firele de par din zona buzei superioare iti dau batai de cap? Ce metode sa alegi pentru epilare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *