Top 5 cele mai bine platite actrite din lume

Am fost curioase sa aflam care sunt cele mai bine platite actrite din lume in anul 2016. Astfel, conform forbes.com, iata care sunt cel mai bine platite actrite in intervalul 1 iunie 2015 – 1 iunie 2016:

1.Jennifer Lawrence – actrita din Jocurile Foamei este pentru al doilea an consecutiv cea mai bine platita actrita, incasand 46 de milioane de dolari. Este si cea mai tanara actrita din acest top.

jennifer-lawrence-copy

2.Melissa McCarthy ocupa locul al doilea cu „doar” 33 e milioane de dolari. Ea isi face singura toate costumatiile din rolurile pe care le joaca. S-a facut remarcata cu rolul Sookie St. James din serialul Fetele Gilmore.

melissa-mccarthy

3.Pe locul al treilea o regasim pe Scarlett Johansson care a strans 25 de milioane de dolari intr-un an, atat din filme, cat si din reclame pentru Dolce&Gabbana.

scarlett-johansson

4.Jenniffer Aniston ocupa locul al patrulea, cu incasari de 21 de milioane de dolari, in principal din reclame. Actrita s-a facut remarcata inca din anii ’90 datorita rolului Rachel Green din serialul Friends si casatoriei cu Brad Pitt.

jenniffer-aniston

5.Ultimul loc din top este ocupat de actrita chineza Fan Bingbing, care a jucat intr-o serie de filme locale.

fan-bingbing

In top 10 se regasesc si Charlise Theron, Amy Adams, Julia Roberts, Mila Kunis si actrita indiana Deepika Padukone.

Parca ne pare rau acum ca nu am facut niste cursuri de actorie in copilarie, nu-i asa?

 

Sursa foto: Getty Images

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *