Top 5 lucruri pe care doar iubitorii de ceai le pot intelege

Asa cum unele persoane nu isi pot incepe dimineata fara o ceasca aromata de cafea, altele nici nu isi imagineaza cum sa porneasca la serviciu fara sa fi baut inainte o ceasca fierbinte de ceai.

Daca te numeri prin cei care adora ceaiul (esti un “tea addicted”, asa cum ar zice englezul), atunci, cu siguranta, nu iti sunt straine aceste obiceiuri!

 

ceai

1. Ai o cana favorita din care iti savurezi ceaiul de dimineata

Parca licoarea fierbinte ce iti bucura diminetile este mai savuroasa atunci cand o bei din cana ta favorita, nu-i asa?

2. Te bucuri nespus cand iti cumperi un ceainic nou

Unele femei adora sa isi cumpere pantofi sau genti, altele insa sunt mult mai fericite atunci cand isi imbogatesc colectia de ceainice. Hmmm, este ca te regasesti in aceasta postura?

3. Cuvinte total straine pentru ceilalti (cum ar fi “Earl Grey”, “Rooibos” etc) fac parte din cotidianul tau

Esti o veritabila enciclopedie atunci cand vine vorba de ceaiuri; stii cam tot ce se poate despre diferenta dintre ceaiul negru, rosu, verde sau alb, asa ca ai putea scrie cu usurinta o lucrare de diploma pe acest subiect :).

4. Esti convinsa ca totul se rezolva cu o ceasca fierbinte de ceai

Esti deprimata sau ai racit? Nu poti adormi sau te simti mult prea stresata? Nimic mai simplu: pune la fiert niste apa si pregateste-ti o cana cu ceai!

5. Ai o intreaga colectie de cutii de ceaiuri

Din fiecare loc pe care l-ai vizitat in vacanta nu ai uitat sa pleci cu un mic suvenir numai bun de … infuzat, nu-i asa?

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *