5 idei de primăvară pentru a-ți înveseli locuința

Un buchet de lacramioare, câteva pernițe pastelate aruncate pe canapeaua din living sau un tablou de primăvara sunt doar câteva accente pe care le poți folosi atunci când simți nevoia de schimbare in locuința ta, mai ales acum ca este primăvară.

Pentru ca noi ne-am saturat de monotonie si vrem o schimbare, iată câteva propuneri pe care ti le aducem in prim-plan pentru perioada urmatoare:

1. Un tapet poate face minuni

Mizează pe puterea de schimbare a unui tapet In living, in baie sau chiar pe balcon un tapet floral este o alegere cât se poate de inspirata! Si foarte draguta! 🙂

2. Culoare și parfum cu ajutorul florilor de primăvară

Mult mai ieftin și mai rapid este sa îți împodobești căminul cu ajutorul florilor de primăvară, iar pe piața este o oferta cât se poate de tentanta: frezii, lalele, zambile… Plus ca au trecut zilele de 1 și 8 martie, iar prețurile sunt mult mai mici! 🙂 Puteti sa le si combinati, puteti sa luati doar un singur tip de flori – aveti o varietate de alegeri!

3. Pariază pe luminozitate

Un mobilier deschis la culoare și accesorii puțin contrastante (galben, corai sau bej) sunt câștigătoarele acestui sezon. Fara sa mai adaugam ca mobilierul deschis la culoare da si impresia de mai mult spatiu.

4. Alege fete de masa tematice

O nota de îndrăzneala și întreaga locuința se poate transforma chiar și cu ajutorul celor mai banale accesorii! O fata de masa este un element care poate aduce o nota de veselie si de culoare pentru casa ta, in ton de primăvară. 🙂

5. Joaca-te și scoate in evidentă vesela colorata

Pun pariu ca și tu ai prin dulapuri diverse cești și pahare colorate de care ai uitat? Ce ar fi sa te joci puțin și sa le expui pe etajerele din bucatarie, astfel încât sa dai un aer vesel locuinței?

Speram ca ti-au plăcut sugestiile noastre și te așteptăm cu propriile idei pentru decorarea căminului in aceasta primăvara! 🙂

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Casa & Gradina CityFemme. ;

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *