Recomandare serial: Young Sheldon

Am descoperit serialul Teoria Bing Bang in perioada facultatii si am urmarit cu interes cele cateva sezoane care aparusera pana la momentul respectiv.

Dar apoi nu am ramas consecventa si nu am urmarit destinul personajelor, insa am mai prins diverse episoade pe Comedy Central, iar mai apoi l-am descoperit pe HBO GO si am ajuns recent la zi cu sezoanele.

Iar atunci cand am descoperit si serialul Young Sheldon, care il prezinta pe Sheldon Cooper, unul dintre personajele principale, atunci cand era copil, locuind cu familia sa in Texas, evident ca am fost curioasa.

Asa am ajuns ca atunci cand am un moment liber sa intru pe HBO GO si sa urmaresc macar un episod al serialului, mai ales ca episoadele sunt scurte, de circa 20 de minute.

Tocmai am terminat de urmarit primul sezon, care-l prezinta pe Sheldon, dar si pe membri ai familiei care lipsesc din serialul initial – sora lui geamana Missy, fratele lor mai mare, bunica mult iubita (care nu este deloc o batranica dulce si nevinovata, asa cum ne lasa adultul Sheldon sa credem).

https://youtu.be/vjxkJ2rZsLE

Acelasi Sheldon care nu stie sa interpreteze emotiile, care nu intelege ironiile, care nu prea are prieteni, de care fratii fac misto – intr-o varianta mini, la fel de inteligent, de curios, insa nu la fel de arogant ca la maturitate.

Este o comedie usurica si relaxanta de urmarit atunci cand aveti ceva timp liber. 🙂


Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *