Recomandare film: “Absolut tot” (2017)

“Absolut tot” (2017) este o drama romantica despre adolescenti si relatii. Productia 2017 este cotata de IMDB cu nota 6,3 si cu 8,5 de Cinemagia. Filmul este cu siguranta de ajutor in discutiile mai dificile in cadrul familiei cu tineri adolescenti.

Ce poti face intr-o seara torida de vara, daca te-ai plictisit sa stai in casa? Sa iesi si sa vizionezi un film sub cerul liber, la lumina stelelor! Am decis asadar sa mergem in parc si sa vedem un film romantic produs in 2017, asezati pe iarba in compania unor struguri verzi! Bine ati venit la un film romantic din 2017 despre adolescenti, parinti protectori, cum testeaza primii rabdarea celor din urma, si desigur – lupta dintre generatii.

Ce ne-a placut:  “Absolut tot” este un film de familie, recomandat mai ales daca sunteti parintii unor tineri adolescenti sau pre-adolescenti. Filmul exploreazxa ambele laturi ale povestii, atat ale adolescentilor cat si ale parintilor. Dupa un scenariu curat si linistit, nu veti asista la scene de violenta sau limbaj neadecvat celor tineri.

Acest film romantic va va aminti cat de ciudata parea lumea cand erati si voi adolescenti. Cand esti adolescent si explorezi lumea te simti neinteles, aproape ca un extraterestru. Adaugati la toate astea timiditatea, teama de parerea familiei si a prietenilor, dorinta de integrare si de face propriile alegeri.

“Absolut tot” (2017) este un film romantic si o drama despre o adolescenta prea bolnava ca sa poata parasi casa si vecinul atragator de vis-a-vis. Impreuna cei doi vor explora modalitati tot mai creative de a comunica pana cand sentimentele incep sa se aprinda.

Minus: Filmul poate parea foarte previzibil, usor si pe alocuri chiar lent. Dar va prevenim – finalul va va surprinde.

Votul final: “Absolut tot” este un film recomandat pentru serile din cursul saptamanii. Pelicula este o drama romantica recomandata pentru parinti si copiii lor adolescenti si un excelent pretext pentru a deschide discutii sensibile. Daca doriti – puteti citi cartea cu acelasi titlu, care se gaseste acum in librariile Librarium.

Acest articol ne-a fost trimis de Elena, colaboratoarea noastra, pe care o puteti gasi aici: https://twitter.com/helis22

Ati citit si celelalte recenzii de film de pe CityFemme?

Sursa foto: pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *