O fotografie face cat o mie de cuvinte, asa ca pana acum am strans volume intregi

Am mai povestit de cateva ori pana acum despre cat de mult imi place sa calatoresc, despre pasii pe care eu si sotul meu ii facem atunci cand vrem sa mergem undeva, despre faptul ca urmarim ofertele si de obicei ne planificam vacantele cu cel putin sase luni inainte, despre site-urile pe care le folosim pentru a gasi cele mai bun preturi sau despre micile suveniruri pe care le cumparam pentru noi si cei dragi.

Nu cred ca a existat concediu pana acum in care sa nu luam la pas orasul, statiunea sau cel putin zona in jurul careia am fost cazati. Si pentru ca sunt atat de multe locuri frumoase pe care nu am vrea sa le uitam – evident ca facem poze. Multe, multe poze.

De multe ori, atunci cand ne intoarcem din calatorii mergem cu laptopul pe care salvam pozele pe la prieteni si le aratam direct cele mai frumoase momente ale excursiei, ca sa nu mai povestim de nu stiu cate ori aceleasi lucruri. 🙂

Asa ca pana acum am strans foldere intregi de poze, asezate frumos pe categorii, pe an, pe luna si pe locul in care am calatorit, ca sa ne fie usor sa le gasim atunci cand cautam ceva anume.

Una dintre cele mai frumoase excursii pe care le-am facut pana acum si locul meu preferat il reprezinta Roma, pe care am vizitat-o acum aproape trei ani, in luna noiembrie. Vremea a fost perfecta pentru city break-ul pe care il asteptam de luni bune, iar cele cateva zile au trecut cat ai bate din palme.

Poza aceasta e cea care imi este cea mai draga – mi se pare ca ne surprinde perfect, turistii incantati cu tricouri si hanorace la fel, inconjurati de o multime de lume, dar simtindu-se primii care descopera ceea ce vad, fericiti si cu o viata intreaga la dispozitie pentru a vizita toata lumea. Mi-a placut imagine cu noi in fata Colosseumului atat de mult incat mi-am folosit “abilitatile de artist” pentru a scoate persoanele din stanga noastra din imagine si i-am facut o surpriza sotului meu: am comandat dupa ea un tablou pe care l-am asezat in dormitor.

Asa ca de vreo doi ani de zile, inainte de culcare, ne amintim zilnic de frumoasa noastra excursie in Roma. 🙂

Sursa foto principala: pixabay
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Postari similare

One Reply to “O fotografie face cat o mie de cuvinte, asa ca pana acum am strans volume intregi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *