Au avut tot viitorul inainte, dar si-au ratat sansa! 5 copii-vedeta pe care nici nu-i mai recunosti!

Ne-au bucurat copilaria multora dintre noi si se parea ca au drumul deschis catre succes, insa lucrurile nu au evoluat tocmai in directia pe care si-au imaginat-o. Vorbim despre copiii-vedeta de la Hollywood, care la maturitate s-au indepartat radical de viata stralucitoare de star pe care au avut-o in primii ani in cinematografie.

Macaulay Culkin

E cam mare prapastia dintre pustiul simpatic din “Singur acasa” si tanarul rebel, vizibil marcat de depresie, droguri si alcool, pe care il vedem astazi prin paginile revistelor de scandal. In caz ca nu l-ati recunoscut, e vorba despre Macaulay Culkin!

macaulay-culkin

Lindsay Lohan

Si Lindsay Lohan si-a inceput cariera in cinematografie la o varsta frageda; acum iese in evidenta mai degraba prin scandalurile provocate pe baza consumului de alcool, decat prin vreun rol notabil. Pacat!

lindsay-lohan

Angus T. Jones

A facut deliciul episoadelor din “Doi barbati si jumatate” – Angus T.Jones, insa ca adult nu mai are acelasi farmec ca in copilarie.

angus-jones

Miley Cyrus

De la o pustoaica isteata si talentata, asa cum se prezenta in “Hannah Montana”, Miley Cyrus a schimbat macazul si s-a transformat intr-o femeie fara inhibitii, obraznica si cu o sexualitate ostentativa. Rezultatul? Monstruos!

miley-cyrus

Lady Gaga

Pare greu de crezut, dar Lady Gaga a fost o fetita normala, inocenta, cu un talent aparte, care la maturitate si-a schimbat radical traiectoria vietii.

lady-gaga

Postari similare

One Reply to “Au avut tot viitorul inainte, dar si-au ratat sansa! 5 copii-vedeta pe care nici nu-i mai recunosti!”

  1. Angus T. Jones s-a convertit la crestinism, dandu-si seama ca acel tip de comedie este unul “ieftin” si drept urmare, s-a retras cu totul din aceasta industrie.
    Se numeste maturizare mai de graba decat “farmec pierdut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *