Editura Publisol dezvaluie care au fost cele mai citite carti ale anului 2023

Editura Publisol continua sa publice pe piata carti de calitate, captivante si educative, satisfacand astfel apetitul cititorilor pentru aventuri literare pline de mister si profunzime. Cu un portofoliu variat si bogat in opere literare, Editura Publisol si-a incantat cititorii si in anul 2023 cu titluri care au acoperit o plaja diversa de genuri si teme.

Indiferent de preferintele literare, oferta variata a Editurii Publisol transporta cititorii in lumi fascinante si ii captiveaza cu povestiri remarcabile. Prin noutatile lunare, editura ofera in permanenta ocazii noi de a descoperi carti care vor starni pasiuni si imaginatii intr-o lume plina de povesti captivante! Thriller-uri captivante, povesti de dragoste tulburatoare, calatorii in lumi fantastice, analize sau incursiuni in perioade complexe ale istoriei tarii, iata cateva dintre cele mai vandute si citite carti in anul 2023 la Editura Publisol.

Procesul marii tradari nationale: Maresalul Antonescu in fata istoriei – Seria de 3 volume

Acest set captivant, alcatuit din trei volume, aduce la lumina cele mai importante documente din timpul anchetei si procesului maresalului Ion Antonescu. Structurate in trei volume, aceste carti contin documente integrale, nepublicate anterior, prezentand cu fidelitate grafia si modul de exprimare al celor implicati in ancheta si proces. Aceasta ofera o privire autentica asupra evenimentelor, recreand atmosfera tensionata si detaliile zilelor, orelor si chiar minutelor din ultimele 25 de zile ale lui Ion Antonescu. Interogatoriile maresalului Ion Antonescu, Mihai Antonescu si Eugen Cristescu, alaturi de depozitiile martorilor precum Iuliu Maniu, Gheorghe si Dinu Bratianu, sunt transcrise integral, inclusiv balbaielile si dezacordurile gramaticale. Fiecare expresie si corectura sunt surprinse in detaliu, evidentiind starea de tensiune si incoerenta din timpul procesului.

Volumul include si hotararile recursurilor facute de acuzati, rapoartele diplomatice ale reprezentantului SUA la Bucuresti, aducand in prim-plan perspective multiple asupra evenimentelor. Documentele privind executia maresalului la 1 iunie 1946 completeaza aceasta calatorie intr-un capitol crucial al istoriei.Seria de 3 volume poate fi achizitionata in aceasta perioada la pretul redus de 64,90 lei.

Ben Macintyre – Maestrii Spionajului – pachet de 3 volume

Ben Macintyre, unul dintre cei mai captivanti autori de non-fictiune, aduce la viata povesti reale de spionaj si intrigi politice. Cu o abordare narativa captivanta, Macintyre a devenit cunoscut pentru a-si transforma subiectele in aventuri palpitante si pline de suspans.

Pachetul include 3 carti fascinante: “Agent Sonia” – povestea uimitoare a Ursulei Kuczynski, singura femeie colonel din Armata Rosie, cunoscuta sub numele de cod “Agent Sonia”. Viata ei aparent normala in Marea Britanie ascunde un trecut de spionaj de elita, sustragand acordul privind fabricarea bombei atomice din fata serviciilor secrete britanice; “SAS – Eroi si Ticalosi” – In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, David Stirling, fondatorul SAS, o forta de soc eficienta a actionat din spatele liniilor inamice. O abordare indrazneata si excentrica a razboiului, sprijinita de Winston Churchill, care a contribuit la sabotarea masinariei de razboi naziste si “Spionul si Tradatorul” – Lumea complicata a spionajului cu povestea lui Oleg Antonovici Gordievski, colonel KGB si spion britanic. La apogeul carierei, Gordievski devine tradatorul in care serviciile secrete britanice au pus incredere pentru informatii cruciale. Pachetul de 3 volume Ben Macintyre – Maestrii Spionajului este disponibil pe site-ul editurii la pretul de 69,90 lei.

Seria de 5 carti „Cere-mi ce vrei!”, de Megan Maxwell

Nascuta in Germania, Megan Maxwell a devenit un nume prominent in lumea literaturii spaniole, cu peste 2 milioane de exemplare vandute in diverse genuri precum comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica. Tradusa in multiple limbi, opera sa a captivat cititorii din intreaga lume. Seria cuprinde: Cere-mi ce vrei! – Megan Maxwell dezvaluie arta amorului si complexitatile relatiei dintre un patron german “rece” si secretara “focoasa” spaniola. Eric Zimmerman si Judith Flores, o relatie cu suisuri si coborasuri, plina de pasiune si provocari; Cere-mi ce vrei, acum si oricand! Megan Maxwell exploreaza tensiunile si dorintele intr-o continuare captivanta a povestii lor de dragoste; Cere-mi ce vrei si iti voi da! – autoarea dezvaluie trairi intense, inclusiv noi aspecte ale vietii prietenilor lor intimi, Mel si Björn; Cere-mi ce vrei sau lasa-ma in pace! – Megan aduce o concluzie plina de senzualitate la trilogia erotica, explorand gelozia, increderea si implinirea dorintelor si Surprinde-ma! – unde Maxwell aduce o noua perspectiva captivanta, intalnindu-i pe Bjorn si Melania. Un avocat pasional si femeie pilot militar cu un trecut intens se intalnesc intr-o poveste de dragoste plina de pasiune si intriga. Seria de 5 volume poate fi achizitionata in aceasta perioada la pretul redus de 69,90 lei.

„Al doilea Razboi Mondial” si “Strania istorie a armelor secrete germane” – pachet de 2 volume

Pachetul format din „Al doilea Razboi Mondial” si “Strania istorie a armelor secrete germane” ofera o incursiune detaliata in istoria celui de-al doilea conflict mondial, cu accent pe perspective diferite si aspecte mai putin cunoscute. Impreuna, aceste doua carti furnizeaza o perspectiva cuprinzatoare asupra celui de-Al doilea Razboi Mondial, inclusiv aspecte mai putin cunoscute ale tehnologiei militare germane. Este o calatorie fascinanta pentru cei interesati de istorie militara si secretele din spatele scenei ale unui razboi care a schimbat cursul istoriei moderne.

“Al doilea Razboi Mondial”: Autorul abordeaza cu truda si rabdare in “Cronologia celui de-Al Doilea Razboi Mondial” cele mai semnificative evenimente militare, politice si sociale, organizandu-le geografic pentru a oferi cititorilor o perspectiva coerenta si logica a desfasurarii razboiului. Cu un echilibru atent intre cantitate si calitate, autorul livreaza informatii detaliate, utile atat specialistilor, cat si publicului larg. Prin prezentarea unei imagini complete a conflictului in teatrele de operatiuni majore, cartea devine o resursa exhaustiva pentru cei interesati sa inteleaga aspectele esentiale si cronologice ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

“Strania istorie a armelor secrete germane”: Cartea ne introduce intr-o perioada cheie, de la 13 iunie 1944 pana la 29 martie 1945, cand Londra, Anvers-ul si Liège au fost afectate de bombe zburatoare si rachete germane. V-1 si V-2, armele de represalii, au fost menite sa schimbe soarta razboiului, dar au esuat. Autorul, Victor DEBUCHY, originar din Pas-de-Calais, relateaza cu maiestrie experientele sale in cadrul operatiunii „Crossbow” si contureaza povestea tulburatoare a scurtei existente a acestor arme revolutionare. Intr-un roman captivant de actiune si spionaj, se exploreaza impactul armelor blestemate asupra liderilor militari si politici, semanand discordie si conflict. Cu o perspectiva competenta si detaliata, DEBUCHY descrie confruntarile in care visele, ambitiile si megalomania se ciocnesc cu ezitarea, scepticismul si trufia, oferind cititorilor o privire adanca in aceasta perioada tumultoasa a istoriei celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Pachetul este disponibil pe site la pretul special de 69,90 lei.

„Carol a II-lea – Intre datorie si pasiune” – Seria completa de 6 volume

Descoperiti intimitatea si pasiunea Regelui Carol al II-lea prin insemnarile zilnice, seria completa in 6 volume, o fresca detaliata a vietii cel mai controversat reprezentant al monarhiei romane, in aceasta noua editie integrala a “Insemnarilor Zilnice” (1904-1951). Penduland intre datorie si pasiune, regele Carol al II-lea ne deschide usile in lumea sa intima si publica. Aceste insemnari alcatuiesc o panorama impresionanta a unei epoci zbuciumate, reflectand atat patimile personale, cat si implicarea profunda in viata Romaniei interbelice. Pachetul ofera seria integrala a “Insemnarilor Zilnice” ale regelui Carol al II-lea, capturand cele patru decenii semnificative (1904-1951) din viata sa. Aceasta colectie reprezinta o comoara istorica, oferind o perspectiva unica si personala asupra momentelor cheie ale secolului XX in Romania. Fiecare volum aduce la lumina amanunte inedite si ganduri sincere ale suveranului. Seria completa pentru o incursiune remarcabila in istorie poate fi achizitionata la pretul special de 139,90 lei.

Franta – Anii Intunecatisi „Caderea Frantei Invazia Nazista din 1940”, de Julian Jackson

Julian Jackson, profesor de istorie moderna la Queen Mary, University of London, este un expert de marca in istoria Frantei secolului XX. Cu o cariera remarcabila si opere notabile precum “Franta – Anii Intunecati,” el ofera o perspectiva clara si echilibrata asupra unor perioade cheie ale istoriei franceze. Descoperiti profunzimea istoriei cu cele doua volume remarcabile: Franta – Anii Intunecati – Exploreaza istoria tumultoasa din perioada de dinainte de Vichy, dezvaluind anxietatile culturale postbelice si amenintarile de razboi civil din anii 1930. Autorul, Julian Jackson, aduce in prim-plan ambiguitatile si complexitatile regimului, oferind o perspectiva echilibrata asupra alegerilor dificile in timpul ocupatiei germane. O incursiune captivanta intr-o perioada controversata, cu concluzia ca “trecutul trebuie sa fie infruntat in toate contradictiile si complexitatea lui.”; Caderea Frantei Invazia Nazista din 1940 – Autorul picteaza un portret fidel al momentului dramatic al caderii Frantei in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Franta, considerata bastion inexpugnabil, cedeaza in doar sase saptamani sub presiunea lui Hitler, intr-un episod istoric profund analizat. Detalii captivante despre sedinta de urgenta a Comandamentului Armatei Franceze si atmosfera de panica si disperare in fata infrangerii iminente. Jackson exploreaza intrebarile privind responsabilitatea pentru acest esec si daca acesta putea fi evitat, aducand o perspectiva critica asupra evenimentelor. Setul compus din cele 2 volume poate fi achizitionat la pretul de 69,90 lei.

Toate ofertele sunt disponibile pe site-ul editurii Publisol.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *