9 Cele mai bune sfaturi de organizare pentru casa

Indiferent dacă vă pregătiți pentru o curățenie generală sau pur și simplu aveți nevoie de soluții de curățare a casei înainte de sosirea oaspeților, aceste sfaturi de organizare vă vor ajuta să faceti ordine in fiecare parte a locuintei voastre.

1.Gândiți-vă la verticală in loc de orizontala pentru rafturi

Unele articole de bucătărie, cum ar fi tocătoarele sau tigăile de copt, stau mai bine în poziție verticală, fie pentru a fi atractive vizual, fie pentru a le face ușor de apucat si pentru a ocupa mai putin spatiu.

2.Compartimentati sertarele

Grupați articole similare în categorii, pentru a puteți găsi exact ceea ce aveți nevoie cu usurinta. Vorbim de condimente, sticle de ulei, produse de curatenie si asa mai departe.

3.Atârnati o șină pentru oale

O bucată de țeavă de cupru poate crea spațiu pentru oale suspendate, cești de măsurat și alte obiecte esențiale in bucătărie.

4.Impaturiti, impaturiti

Impaturiti prosoapele sau chiar tricourile în poziție verticală pentru a observa tot ce aveți dintr-o singură privire. Cod de culoare de la deschis la întunecat pentru organizare sporită.

5. Agățați articolele de toaletă pe cârlige

Mai întâi, montați in baie o a doua bară de perdea de duș, aproape de perete. Apoi, utilizați cleme / clesti de agățat pentru a ține articolele de toaletă.

6.Aranjați pantofii de la toc la vârf

Prin organizarea pantofilor unul cu călcâiul in fata, celalalt cu vârful, puteți maximiza spațiul, ceea ce va oferă si o privire rapidă asupra culorii, și modelului pentru a vă încălta mai rapid.

7.Asezati un sertar vechi sub pat ca spatiu de depozitare

Înainte de a arunca o piesă de mobilier veche, luați în considerare reutilizarea sertarelor ca spatii de depozitare pe care le puteti pune sub pat (adăugați roți pentru a face accesul la acestea și mai ușor).

8. Transforma celebra punga cu pungi

Dacă ai o grămadă umflată de pungi care iti ocupă spațiul din dulapul tău, îndesă-le în cutii de șervețele goale pentru o soluție la îndemână și compactă.

9.Sortați cerceii într-o tavă pentru cuburi de gheață

O tavă de gheață păstrează cerceii bine ținuți și împreună.

Pentru mai multe sfaturi despre organizarea spatiului puteti citi articolul care a reprezentat sursa de inspiratie pentru aceste sfaturi.

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *