A Star is Born cu Bradley Cooper si Lady Gaga

Saptamana trecuta am iesit destul de mult – am vazut doua filme la cinema (I Still See You / Blestemul celor Ramasi si A Star is Born), am fost la Ateneu la concertul Timp Pentru Viata organizat de Hospice Casa Sperantei. 🙂

Insa astazi ma concentrez pe filmul A Star is Born, un film muzical de dragoste ce a fost lansat in SUA pe 5 octombrie, iar pe 19 octombrie si la noi. Asa cum v-am spus inca din titlu, din distributia filmului fac parte Bradley Cooper si Lady Gaga.

Bradley Cooper a produs, regizat si scris (partial) scenariul. Pentru compunerea cantecelor din film l-a contactat pe Lukas Nelson, fiul cantaretului country Willie Nelson.

Filmul este al treilea remake al filmului din 1937 cu acelasi nume (a mai existat o versiune in 1954, una in 1976 si acum in 2018) si ii prezinta in rolurile principale pe Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chapelle si Sam Elliott.

Pelicula ne spune povestea lui Jackson Maine, un cantaret de muzica country alcoolic si drogat, care o descopera pe Ally intr-un bar de travestiti, unde interpreta piesa “La Vie en Rose”. Ally, o chelnerita cantareata/compozitoare, il va impresiona si isi vor petrece toata noaptea impreuna doar stand de vorba.

Dupa aceea intre cei doi se va infiripa o poveste de dragoste, iar Ally il va insoti pe Jackson in turneu, unde vor canta impreuna melodia de mai jos.

In timp ce problemele sale cu drogurile si bautura se inrautatesc – cariera lui Ally infloreste, mai ales dupa ce este descoperita de un producator si incheie un contract cu acesta.

Cei doi se vor casatori si vor incerca sa aiba o viata implinita impreuna, insa problemele lui Jackson il prind din urma, mai ales ca nu este multumit de muzica pe care impresarul vrea ca Ally sa o cante.

Filmul este impresionant si emotionant, melodiile sunt foarte frumoase, cei doi interpreteaza foarte bine si chimia dintre ei pare reala. Criticii le-au dat note bune, iar Gaga a parut o tanara modesta, complet diferita fata de aparitiile ei excentrice. In plus, Bradley are o voce superba. 🙂 Mie mi-a placut tare mult si mi-a trezit o multime de sentimente – de la admiratie la bucurie pana la dragoste si tristete.

Mi se pare un film la care ar trebui sa mergi alaturi de prietene, eventual si cu servetele la tine, daca esti mai sensibila. 🙂

Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme.

Sursa foto: https://www.vox.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *