Recomandare film: Game Night / Jocul de-a detectivii

Daca nu stiti la ce film pentru intreaga familie puteti iesi in perioada aceasta – noi va recomandam Game Night / Joaca de-a detectivii, un film care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit si are de toate: actiune, suspans, mister, impuscaturi, urmariri cu masina si mult umor.

In plus, are in distributie si doi actori cunoscuti si indragiti: Jason Bateman si Rachel McAdams, care joaca rolul unui cuplu casatorit, care isi doreste sa faca un copil, iar in timpul liber cei doi sunt foarte pasionati de jocuri de tot felul.

Astfel, Max (Jason) si Annie (Rachel) sunt saptamanal gazde pentru grupul lor de prieteni si organizeaza seri de joc, care devin foarte competitive si pline de umor. Insa Brooks, fratele (mai de succes al) lui Max care tocmai a revenit in oras ii invita pe toti la el, pentru o seara de jocuri dusa la urmatorul nivel.

Atunci cand de la mima se trece la rezolvarea misterului unei rapiri, in care pretinsi talhari si agenti federali sunt implicati – jocul capata alte proportii si devine brusc din amuzant palpitant.

Impartiti in echipe de cate doua persoane, cele trei cupluri sunt intr-o lupta contra cronometru pentru a-l gasi pe Brooks, care dupa o lupta deloc simpla se lasa in cele din urma rapit. Cei sase participanti ai serii sunt hotarati sa rezolve cazul si sa castige marele premiu – o masina de epoca superba, iar pentru asta sunt decisi sa face orice – sa sara peste pasi, sa triseze, sa improvizeze etc.

Pentru continuarea descrierii filmului “Game Night” puteti intra pe la-unison.ro.

Pentru alte recomandari puteti intra pe sectiunea Filme CityFemme.

Sursa foto: ComingSoon.net

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *