Starurile si chirurgia estetica. Le mai recunoasteti?

Cand esti sub lumina reflectoarelor nevoia de a schimba ceva la propria imagine este una mai accentuata decat in cazul persoanelor obisnuite.  Cam asta pare sa fie crezul vedetelor, care nu se dau in laturi atunci cand vine vorba de chirugia estetica. 

Haideti sa vedem impreuna cateva staruri internationale care s-au transformat radical dupa ce au trecut pragul clinicilor de chirurgie plastica.

1.Celine Dion

Celine Dion din anii ’80 nu prea mai are nimic in comun cu artista rafinata de astazi. Schimbarea este mai mult decat remarcabila!

celine

 

2. Cameron Diaz

Desi nu apeleaza foarte des la serviciile esteticienilor, Cameron Diaz a recunoscut ca are cateva operatii estetice, printre care o rinoplastie si o operatie de modificare a sanilor.

staruri

 

3. Madonna

Trebuie sa recunoastem ca in cazul Madonnei operatiile estetice au facut minuni!

madonna

 

4. Miley Cyrus

In jurul varstei de 20 de ani parca nu ai nevoie de atatea modificari, dar Miley este oricum o tipa non-conformista, care face doar ce vrea ea. Asa ca o modificare a buzelor, interventiile asupra danturii si pometilor sau marirea bustului sunt doar cateva dintre modificarile pe care tanara artista a gasit de cuviinta sa si le faca.

myley

5. Meg Ryan

In disperarea de a-si pastra prospetimea si frumusetea de altadata, Meg Ryan a exagerat cu botoxul, iar rezultatele sunt dezastruoase!

meg-ryan

 

Sursa foto: www.plurielles.fr

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *