Noutatile lunii mai 2024 – partea a doua

Pentru partea a doua a noutatilor lunii mai am pregatit o lista de circa 30 de stiri din partea brandurilor. Fie ca vorbim de o multime de evenimente si lansari, de fashion, healtchare, business sau noutati din sfera culinara, cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru in acest articol!

CULTURAL & EVENIMENTE

A opta întâlnire din seria LA LIBER – discuții despre chestii despre care nu discutăm, cu Alex Tocilescu la Teatrul Masca: „Critică și autocritică: nimeni nu-i bun la ceea ce face”

Joi, 23 mai, de la ora 19.00, va avea loc la sediul Teatrului Masca (Bd. Uverturii, nr. 14) cea de-a opta întâlnire din seria dezbaterilor performative moderate de Alex Tocilescu. Tema ediției este „Critică și autocritică: nimeni nu-i bun la ceea ce face”.

În cadrul Stagiunii 2023-2024: „Să vorbim pe bune despre noi”, Teatrul Masca lansează o invitație deschisă către public în vederea participării – alături de personalități cheie ale mediului cultural, social și politic al Capitalei – la o serie de dezbateri performative, sincere și pe bune, despre teme de actualitate și provocatoare.

Primul sezon „La liber” îl are ca moderator și curator pe Alex Tocilescu, scriitor și publicitar de notorietate, om al orașului și vocea Teatrului Masca pentru această stagiune.

Acesta afirmă că ideea acestor întâlniri nu este să identificăm un adevăr absolut care să ne lumineze pe toți, ci, din contră, să reușim să comunicăm despre lucruri pe care nu reușim să le articulăm în mod normal, să ne punem întrebări unii altora, să schimbăm idei și să plecăm cu niște neclarități în cap.

„Pe vremuri am fost în trupa Aeroport și am dat concerte. Ultimul a fost la Arenele Romane și mie și celorlalți din trupă ni s-a părut bunicel, că și băusem niște beri înainte. Doar că după concert prietenele noastre ne-au luat deoparte și ne-au zis că sau ne apucăm serios de muzică, sau o lăsăm baltă, că am fost execrabili. Ne-am dat seama că aveau dreptate și, pentru că ne era lene să exersăm, am lăsat-o baltă.”, contextualizează Alex Tocilescu.

Alături de acesta și de dumneavoastră, vor participa la discuție invitații: Marius Chivu (autor și critic literar), Iulian Tănase (poet, scriitor, om cu podcast) și Constantin Dogioiu (actor și, în curând, regizor).


Filmul manifest „Ce-ai făcut la școală?” produs de ASOCIAȚIA GO-AHEAD a ajuns în 35 de unități școlare și cinematografe din România

Lansat pe 28 martie 2024, filmul documentar ”CE-AI FĂCUT LA ȘCOALĂ?” produs de Asociația GO-AHEAD în regia lui Tedy Necula spune poveștile tinerilor din România, un manifest dedicat recunoașterii și valorizării abilităților practice și tehnice extraordinare ale tinerilor elevi din liceele tehnologice și importanței lor în societate ca profesioniști și membri activi ai comunității.

În luna aprilie 2024, în cadrul Caravanei ”GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM” desfășurată cu sprijinul Active Citizens Fund România, filmul a fost proiectat gratuit în 35 de unități școlare din județele Bacău, Vaslui, Harghita, Dolj, Olt, București-Ilfov, Dâmbovița, Vâlcea, Neamț, Suceava, Hunedoara, Alba, Prahova și Constanța. 

De asemenea peste 4500 de participanți au beneficiat în cadrul caravanei de activități ce au constat în realizarea de ateliere interactive de conectare, de conștientizare și de dezvoltare personală cu elevi și profesori, folosind metoda Affirmative Art, metodă furnizată exclusiv de Asociația GO-AHEAD în România. Întâlnirile cu reprezentanții unităților de învățământ și ai agenților economici, locali și naționali, au avut ca obiectiv discuții despre traseul educațional și profesional al acestor elevi, dar și creșterea gradului de educație și conștientizare, în rândul publicului larg, cu privire la importanța dezvoltării personale în parcursul educational și ulterior profesional al copiilor și tinerilor, dar și a societății civile din România.

”A fost o onoare să vă avem printre noi. Mulțumim pentru oportunitatea de a ne implica activ în activităţi atât de interesante! A fost o zi în care am conștientizat că motivația pentru viitorul nostru este foarte importantă!”- au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Voineşti

Teaser-ul filmului documentar poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Z3VytjAyNjc.

Mai multe informații despre proiectul GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM! sunt disponibile accesând https://www.go-ahead.ro/ro/go-ahead-your-best-dream.


VINIMONDO prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului World Of Wines (WOW), alături de cele mai mari nume din industria vinicolă internațională

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, anunță cea de-a doua ediție a evenimentului World of Wines (WOW) by VINIMONDO care va avea loc pe 30 mai, la Palatul Bragadiru.

World of Wines by VINIMONDO, deja un eveniment de referință în calendarul enologic al României, revine în acest an și oferă iubitorilor de vin oportunitatea de a descoperi cele mai intense și elegante arome din lumea vinului. Cu o tradiție începută în 2019, WOW continuă să aducă împreună cele mai prestigioase nume de producători de vinuri internaționale, menținând standardele înalte de calitate și rafinament.

“Deschidem din nou, cu emoție și bucurie, porțile WOW către toți iubitorii de vin din România, o excelentă ocazie să celebrăm împreună și 15 ani de VINIMONDO. World Of Wines by VINIMONDO devine astfel o tradiție care, sperăm noi, va aduce cu fiecare ediție o schimbare în bine, îmbogățind și educând piața din România. Este o mare bucurie atunci când vezi cum oamenii devin din ce în ce mai atrași de rafinament și autentic, dincolo de etichetă în sine, cum sunt din ce în ce mai curioși, în dorința lor de a aprofunda această cultură fascinantă, cu toate poveștile ei”. – Liviu Guțuțui, General Manager & Owner VINIMONDO

Ediția din acest an promite o experiență gustativă excepțională, cu peste 300 de vinuri atent selectate și 10 masterclassuri de specialitate, dedicate atât profesioniștilor din HoReCa, cât și publicului larg. Iubitorii de vinuri vor avea ocazia să interacționeze direct cu proprietai și reprezentanți ai caselor de vinuri de renume mondial, care vor împărtăși povestea și pasiunea din spatele fiecărei sticle.

Degustările vor fi acompaniate de un spectacol culinar special creat de Chef Alex Petricean, desemnat cel mai bun Chef din România (Romanian Hospitality Awards, ediția 2022).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.


VANPREMIERA și PREMIERA „nOu” de Selma Dragoș, un spectacol outdoor captivant pentru copii și familiile lor

Teatrul Masca vă invită la sediul său din Bd. Uverturii Nr. 14, cu ocazia avanpremierei și premierei spectacolului outdoor „nOu”, o experiență teatrală inedită în regia și dramaturgia Selmei Dragoș. Avanpremiera va avea loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 19.00, iar premiera, duminică, 2 iunie, de la ora 19.00, în Amfiteatrul Teatrului Masca.

Teatrul Masca își reafirmă preocuparea față de comunitatea locală prin noua premieră a stagiunii în aer liber, spectacolul „nOu”. Destinat în special copiilor cu vârste între 10 și 14 ani, montarea reprezintă o parte esențială a misiunii Masca de a aduce teatrul mai aproape de cartier, propunând o activitate culturală potrivită pentru toată familia: de la mezini, până la bunici.

Spectacolul semnat de regizoarea și dramaturga Selma Dragoș promite o experiență imersivă, hazlie și interactivă, îmbinând teatrul popular cu tehnologia modernă. Spectatorii de toate vârstele vor fi echipați cu căști de silent disco pentru a se bucura pe deplin de universul sonor din lumea „nOu”. Pe parcursul spectacolului sunt folosite mijloace precum mecanisme ingenioase, păpuși și limbaje inventate pentru o întâlnire cât mai prietenoasă și distractivă între cei mici și teatru.

Cum se raportează copiii la părinții lor odată ce încep să crească? Este adevărat că adulții sunt demodați și stânjenitori? Cum putem să ne luăm puțin spațiu în familie atunci când avem nevoie de el?


CINE NU E GATA – un nou film românesc independent la Piața de Film a Festivalului de la Cannes

CINE NU E GATA, noul lungmetraj în regia lui Florian Anghel, bazat pe romanul omonim scris de Iulia Nani, reprezintă un fenomen unic în cinematografia din România, atât prin devenirea sa „din culise”, cât și prin standardele pe care încearcă să le stabilească din punct de vedere creativ. Producția acestui film este independentă și finanțată printr-un grup format din peste 30 de profesioniști cu zeci de filme în portofoliu – Demiourgos Pictures, prin tehnologie blockchain. La bugetul de 500.000 de dolari al filmului a contribuit și publicul, prin diverse forme de crowdfunding, persoane care vor participa și la profituri, fiind totodată producători oficiali. Așadar, CINE NU E GATA este un reper de inovație în realizarea unui proiect creativ în România, propunându-și să rescrie regulile jocului.

Titlul în limba engleză este Wonder Coach și oferă o perspectivă mai clară asupra temei: Victoria Lungu, o femeie ambițioasă și capabilă, sufocată de mediul corporatist restrictiv și inert, își reinventează viața, devenind un coach profesional care este dispus să încalce o sumedenie de limite pentru a-și ajuta clienții, chiar și cu forța dacă e nevoie. La granița dintre comedie neagră, dramă și… film cu supereroi, CINE NU E GATA are o distribuție pe măsură, din care fac parte Ioana Budu în rolul Victoriei Lungu, Daniela Nane, Oltin Hurezeanu, Mihai Marinescu și Loredana Groza (care va lansa și o piesă asociată filmului).

CINE NU E GATA / Wonder Coach va intra în circuitul de festival între iulie și noiembrie – decembrie 2024, urmând apoi lansarea în cinematografele din România, SUA și Europa, în februarie – mai 2025.


Galeria terapiilor, ediția a 3-a la Brașov: inspirație pentru șansa copiilor cu nevoi speciale

Echipa Asociației „Albert și zâmbete” este încântată să anunțe „Galeria terapiilor, ediția a treia”, un eveniment unic și inovator dedicat conectării, cunoașterii și inspirației, din credința în șansa copiilor cu nevoi speciale. „Galeria terapiilor” va avea loc în perioada 24 – 26 mai 2024 la sala IAR 80 Coresi Business Park și în Piața cu copaci, Coresi Shopping Center, și își propune să creeze un spațiu unde familiile, specialiștii, terapeuții și speakerii motivaționali se vor reuni pentru informare, educație, inspirație și conectare pentru un viitor mai bun și mai incluziv pentru copiii cu nevoi speciale.

Prima zi a evenimentului, 24 mai, va fi dedicată specialiștilor și terapeuților, oferind o gamă largă de subiecte abordate în cadrul celor 25 de prezentări ale conferinței susținute de către terapeuți, specialiști naționali și internaționali cu vastă experiență, cât și de către speakeri motivaționali. Această zi va include prezentări relevante despre cele mai recente abordări internaționale privind intervențiile medicale, terapia, educația și incluziunea socială. Acestea sunt menite să îmbunătățească cunoștințele și abilitățile profesionale și cele mai bune practici în domeniu, furnizând resurse relevante și de actualitate, ghidare și sprijin valoros. Sunt invitate să ia parte la aceste prezentări cadrele didactice care își doresc să înțeleagă mai bine metodele de integrare cu blândețe și impact a copiilor cu nevoi speciale.

În ziua a doua, 25 mai, accentul se va muta către familiile cu copii cu nevoi speciale, care vor avea oportunitatea să se conecteze între ele, să își împărtășească experiențele și să obțină informații de la experți în domeniul terapiilor, pentru a putea contribui la atingerea potențialului maxim al copiilor. 

Momentul culminant va fi ziua a treia, 26 mai, în care speakerii motivaționali cu dizabilități vor ocupa un loc central pentru a-și împărtăși puternicele povești de viață,  inspirând și încurajând prin exemplele lor de reziliență, putere interioară, hotărâre și mai ales prin bucuria lor de trăi, în ciuda provocărilor așternute în calea lor. Vor arăta publicului larg cum oricine poate să-și atingă visurile și cum mentalitatea poate să facă diferența în viața fiecărui om.

Pentru înscrieri și detalii, sunteți invitați să accesați pagina dedicată evenimentului www.galeriaterapiilor.ro.


Incepe Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative

Incepe Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, organizat de The Institute, prezentat de UniCredit Bank si finantat de Ministerul Culturii. Intre 24 mai si 02 iunie, RDW deschide orasul prin mai multe expozitii prezentate publicului larg in cladirea fostului restaurant CINA (Benjamin Franklin 10), respectiv prin peste 130 de evenimente-conexe care vor avea loc peste tot in Bucuresti.

Editia RDW din acest an se desfasoara sub tema „Unlock the City” si isi propune sa investigheze metodele prin care creativitatea si inovatia pot modela orasele viitorului, contribuind totodata la explorarea Bucurestiului si la descoperirea potentialului acestuia, a spatiilor creative din oras si a organizatiilor sau proiectelor culturale care le anima si definesc.

Festivalul propune 9 formate care fac din RDW un festival si o experienta urbana completa, ce ofera cele mai bune si vizionare exemple de design si arhitectura de la ora actuala, pe de o parte, dar si contexte de socializare, petreceri, evenimente, initiative si dezbateri dedicate atat publicului larg, cat si reprezentantilor industriilor creative.

Suntem de 12 ani alaturi de Romanian Design Week, reconfirmand an de an traditia indelungata in sprijinirea industriilor creative, artei si culturii, din convingerea ca acest demers este menit a promova progresul social si economic, dar si a incuraja dialogul cu privire la inovatie, coeziunea sociala si sentimentul de apartenenta. UniCredit Bank este cel mai activ brand din Romania in domeniul artei si culturii, contribuind de aproape 20 de ani la sustinerea acestor domenii si acordand o atentie sporita tinerilor artisti si designeri si educatiei acestora.“, spune Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare UniCredit Bank.

RDW se poate vizita de luni pana vineri, intre 12:00 si 22:00, iar in weekend, intre 10:00 si 22:00. Biletele pentru Festivalul Romanian Design Week 2024 pot fi achizitionate de pe site-ul https://bilete.romaniandesignweek.ro. Elevii, studentii si pensionarii au acces gratuit, iar detinatorii de card UniCredit de la Mastercard beneficiaza de un discount de 50% la achizitia biletelor, reducere aplicabila in pasul de plata. Mai multe detalii pe website, Facebook si Instagram.


Artistul grec Theodore lansează în România videoclipul THE BIG RIP – o piesă optimistă despre sfârșitul universului

Theodore lansează noua sa piesă “The Big Rip”, împreună cu videoclipul aferent regizat de Kostis Theodosopoulos. În rolurile principale pot fi recunoscute iubitele actrițe Maria Aliferi și Dimitra Vlagopoulou, alături de Theodore însuși, care apare pentru prima dată într-un videoclip al său.

Inspirația principală pentru piesă este teoria sfârșitului universului, „Big Rip”, sugerând că, dacă universul continuă să se extindă într-un ritm accelerat, va ajunge în cele din urmă la un punct în care toate forțele care îl țin laolaltă vor fi învinse de energia întunecată.

„Citind despre acest fenomen, m-am gândit la viața însăși și cum uneori, când lucrurile se prăbușesc, este inutil să încerci să le ții împreună. Uneori, structurile din mințile noastre se vor prăbuși și trebuie doar să acceptăm acest lucru.” – Theodore

În contrast cu teoria cosmologică sumbră a Big Rip, Theodore alege să îi ofere un ton mai optimist, scriind poate cea mai pop-oriented piesă de până acum, îmbogățindu-și sunetul alternativ cu elemente mai upbeat și mai mainstream. În același timp, sub îndrumarea regizorului Kostis Theodosopoulos, el joacă în videoclipul care prezintă o ceremonie suprarealistă, estompând granițele dintre căsătorie și înmormântare, între realitate și fantezie.

Artistul de rock alternativ Theodore este un compozitor și producător al cărui sound se situează undeva între synth-pop și post rock, cu puternice elemente cinematice.


6 școli și Primăria Sectorului 6 participă la campania ”ReciCLARea e totul!”

Nestlé, în parteneriat cu Federația Națională a Părinților Edupart (FNPE) și cu Green Resources Management, lansează un nou proiect educațional sub titlul „ReciCLARea e totul!”. Acest proiect de informare și educare a tinerei generații urmărește să crească implicarea în colectarea selectivă a materialelor reciclabile. Șase instituții de învățământ preuniversitar din București și Primăria Sectorului 6 participă la programul pilot de anul acesta.

Obiectivul proiectului pilot „ReciCLARea e totul!“ este acela de educare a părinților și a copiilor cu privire la colectarea selectivă, de a-i învăța simbolurile specifice fiecărui material reciclabil, de a-i informa asupra impactului pe care îl are asupra mediului înconjurător colectarea necorespunzătoare, de a-i reconecta cu natura pe copiii și adolescenții din școli și licee, de a-i stimula să facă și acasă, și la școală, gesturi simple prin care să o protejeze.

La acest proiect participă câte o școală din fiecare sector al Bucureștiului: Liceul Ion Neculce, Școala Gimnazială nr. 39, Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială nr. 190, Școala Gimnazială nr. 150 și Liceul ”Tudor Vladimirescu”, precum și Primăria Sectorului 6.

În toate cele șapte locații va fi amplasate câte o stație de reciclare pentru colectarea selectivă a materialelor reciclabile. Aceste stații au un design special creat în urma unui concurs organizat de Universitatea Națională de Arte București, în colaborare cu FNPE.

”ReciCLARea e TOTUL reprezintă un pas înainte în angajamentul continuu al Nestlé pentru sustenabilitate și reciclare. Dorim să oferim comunității o metodă ușor de înțeles și creativă de a învăța simbolurile care se regăsesc pe ambalajele reciclabile. Am optat pentru o abordare inovatoare care să se alinieze cu deschiderea unităților de învățământ gimnazial și liceal către astfel de inițiative.”, explică Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager, Nestlé România.


52.000 de oameni au participat la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa

S-a încheiat GRILLFEST 2024, cel mai mare festival de barbeque din Europa! Cea de-a doua ediție a festivalului a avut loc în perioada 10-12 mai, la Lagoo Snagov, unde 52.000 de participanți au avut parte de 3 zile de cultură gastronomică din jurul lumii și distracție pentru întreaga familie.

Pe parcursul celor trei zile, la GRILLFEST s-au consumat peste 200 de tone de preparate pentru BBQ, organizatorii fiind nevoiți să dubleze cantitatea de produse estimată inițial. În topul preferințelor participanților s-au regăsit preparatele din carne de porc, apoi produsele din carne de pui, produsele din carne de vită și oaie, și, nu în ultimul rând, a fost o cerință crescută pentru pește și fructe de mare. Legumele și salatele au avut și ele un rol important în definirea meniurilor de BBQ de la GRILLFEST, fiind nelipsite în promovarea și dezvoltarea unui stil de viață sănătos. Zeci de mii de preparate gătite prin diferite tehnici cu foc și fum de către cei 200 de chefi din 10 țări au încântat papilele gustative ale participanților, iar peste 5000 dintre ei și-au dorit să încerce gustul unic GRILLFEEST – burgerul și steak-ul de crocodil, în timp ce la Barbeque Carousel echipa lui Chef Orlando Zaharia a pregătit 36 de purceluși de lapte.

Peste 10.000 de copii s-au distrat în parcul gonflabil, iar mașinuțele electrice au făcut sute de ture. Cei mici s-au bucurat în număr mare și de arena de box și arte marțiale care a înregistrat 120 de antrenamente. Atât cei mici cât și cei mari au avut ocazia să facă sport pe tot parcursul festivalului în zona de fitness, unde antrenorul Alexander Florescu a organizat numeroase concursuri pentru copii, tineri, mămici și tătici.

Ediția GRILLFEST 2024 s-a încheiat duminică, 12 mai, în aplauzele publicului.


HEALTHCARE

Cum sa revenim in forma dupa sarbatori si sa ne pregatim pentru vara? Strategii eficiente de la medicul nutritionist Serban Damian

Dupa perioada sarbatorilor pascale, multi dintre noi se confrunta cu cateva kilograme in plus, un rezultat firesc al meselor bogate in preparate traditionale. Desi am face orice sa scapam de ele, o scadere rapida in greutate duce la privarea organismului de nutrienti cheie, determinand aparitia starilor de oboseala, nervozitate si pofte incontrolabile. Insa, oricare ar fi obiectivele de slabire, pentru a mentine rezultatele pe termen lung, trebuie sa schimbam obiceiurile alimentare si sa avem activitate fizica regulata.

Medicul nutritionist Serban Damian ofera cateva strategii eficiente pentru a ne redobandi silueta si a ne imbunatati sanatatea prin alimentatie si exercitii fizice.

„A fi intr-un deficit de calorii consumand mai putine calorii decat are nevoie corpul tau este cheia slabirii.  Daca creati un deficit caloric prin reducerea caloriilor si cresterea activitatii fizice, probabil veti pierde aproximativ 2 kilograme pe saptamana. O rata sigura de pierdere in greutate este cuprinsa intre 1 si 2 kilograme pe saptamana. Unele persoane pot intampina mai multe dificultati in a pierde in greutate decat altele din cauza metabolismului scazut sau a problemelor tiroidiene. Standardul de aur pentru a determina numarul de calorii pe care corpul le foloseste pe zi si pentru a va testa metabolismul este testarea metabolica prin utilizarea calorimetriei indirecte. Testarea metabolica este importanta, deoarece este posibil sa aveti aceeasi varsta cu masuratori antropometrice similare ca prietenul dvs., dar aveti un metabolism diferit din cauza diferentelor de compozitie corporala, respectiv grasimea si masa musculara.”

Odata ce stiti cate calorii are nevoie corpul pentru a slabi in siguranta, aveti nevoie de un plan de dieta, una dintre cele mai bune modalitati de a ramane pe drumul cel bun.

Descopera programele si tehnologiile inovative pentru sanatate si echipa de specialisti, pe: https://www.superfit.ro/.


Secretele proprietăților antioxidante ale apei super alcaline

Unele ape chiar dacă sunt potabile, pot fi de fapt dăunătoare pentru sănătate, iar corpul uman fiind format în proporție de 70-75% din apă, este esențial să știm care apă este bună pentru noi.

Apa super alcalină este din ce în ce mai populară datorită beneficiilor sale impresionante asupra sănătății. Proprietățile sale antioxidante, nivelurile ridicate de pH și moleculele minuscule de apă contribuie la susținerea organismului în lupta împotriva radicalilor liberi și reducerea stresului oxidativ.

Radicalii liberi sunt compuși care pot dăuna dacă nivelurile lor devin prea mari în organism Radicalii liberi se formează în mod constant în corpul nostru prin: hrana și apă oxidante pe care consumăm; fumat și alcool; raze ultraviolete; poluare; radiații; medicamente; infecții; niveluri crescute de zahăr din sânge și chiar și procesele și metabolismul natural al corpului nostru produc radicali liberi. Așadar, nu putem împiedica formarea radicalilor liberi în organism.

Creșterea producției și activității super antioxidantului natural: SOD: Consumul de apă super alcalină Kangen, a fost asociat cu creșterea producției și activității SUPEROXID DISMUTAZĂ (SOD), cel mai puternic antioxidant din organism. SOD joacă un rol crucial în protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative, contribuind la longevitate și sănătate celulară.

Alte beneficii majore pentru sănătate: hidratare eficientă (moleculele mai mici de apă asigură o hidratare profundă); detoxifiere (ajută la eliminarea toxinelor din organism); neutralizează aciditatea excesivă; nivel crescut de energie (imbunătățește absorbția nutrienților și funcționarea organelor).

Mai multe detalii despre beneficiile acestei ape extraordinare şi despre multiplele sale utilizări pe https://www.kangenromania.ro/ro/.


FASHION

Garderoba capsula MODIVO cu propuneri pentru ocazii speciale

Pe măsură ce sezonul petrecerilor se apropie, începem să ne gândim ce vom purta, iar următoarele zile fără nori anunță evenimente speciale care necesită ținute speciale. MODIVO oferă look-uri pentru evenimente, prezentând o colecție capsulă cu articole pentru ocazii speciale.

Din fericire, codul vestimentar rigid pentru stilul de seară este acum doar o amintire. Astăzi, costumele pentru femei înlocuiesc cu succes rochiile de seară, care erau cândva singura alegere potrivită. În capsula MODIVO dedicată propunerilor pentru ocazii speciale, găsești un costum mov de la Patrizia Pepe, o jachetă crem, de la Custommade sau un set într-o nuanță roșu cardinal de la Maryley. Bărbații găsesc alegeri atemporale sau în ultimele tendințe în noua capsulă MODIVO. Recomandăm, de exemplu, o jachetă Hugo albastră cu o nuanță pastelată sau o versiune gri, casual de la Selected Homme.

Este nevoie de mult pentru a arăta spectaculos la un eveniment important… Sau poate nu? În noua colecție capsulă MODIVO cu propuneri pentru ocazii de seară se acordă o atenție binemeritată rochiilor. Acestea, în conformitate cu alegerile MODIVO, surprind uneori prin designul lor unic, iar alteori prin caracterul lor atemporal. Propunerile pentru noul sezon includ o capă din plasă cu fir metalizat  care completează stilul Marella, o rochie de seară Patrizia Pepe cu croială asimetrică și nuanță de piersică, o rochie cocktail mini cu modele florale marca daneză Rotate și una maxi cu buline de la Babylon.

Găsești și alte propuneri inspirate pentru ținute de seară pe modivo.ro, în aplicația MODIVO și în magazine. Fie ca fiecare zi să fie o oportunitate de a sărbători!


Calvin Klein lansează colecția Monochromatic Summer

Calvin Klein prezintă noua colecție Monochromatic Summer și campania care o însoțește, cu actorul Micheal Ward și modelul Vittoria Ceretti.

Colecția Monochromatic Summer întruchipează minimalismul contemporan specific Calvin Klein printr-o serie de stiluri de îmbrăcăminte și lenjerie intimă concepute în nuanțe coordonate de alb, gândite pentru a fi purtate vara. Piesele rafinate de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei aduc o nouă energie în design-ul clasic Calvin Klein, introducând texturi ușoare de vară și siluete relaxate. Noile stiluri de denim alb deschis prezintă un aspect destins potrivit ca bază într-un outfit lejer, perfectă pentru stilul tonal.

Prin toate stilurile pe care le oferă, colecția încurajează încrederea de sine care provine din relaxarea oferită de materiale ușoare,  și o paletă de culori deschise, ce reprezintă ”the ultimate overstated understatement”.

Campania, filmată de Josh Olins, îi surprinde pe Michael și Vittoria în noua colecție, în timp ce îmbrățișează posibilitățile revigorante ale sezonului de vară. Campania redă o vară în oraș, juxtapunând paleta albă a colecției și texturile orașului New York. Lumina blândă și styling-ul minimalist obținut prin combinarea acelorași nuanțe te fac să simți căldura sezonului, prezentând simplitatea, energia și senzualitatea fiecărui stil.

Colecțiile Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.

Credit Campanie: Regizată și fotografiată de  Josh Olins | Credit Editorial: Calvin Klein


Must-haves la moda pentru vara 2024 Colectia Premium de la bonprix

Vacanta de vara se apropie si, odata cu ea, este timpul sa planificam tinutele de vara. Daca esti in cautarea unor haine perfecte pentru zilele calduroase, nu uita sa arunci o privire la noua colectie Premium de la bonprix. Confectionate din in usor, hainele nu numai ca garanteaza confortul pe timp de canicula, dar se remarca si prin culori si croieli versatile. Cu acestea, poti crea cu usurinta o varietate de seturi care, in acelasi timp, nu vor ocupa mult spatiu in valiza ta!

IN DE INALTA CALITATE

Colectia Premium de la bonprix a fost creata pentru cei care apreciaza stilul si confortul. Unicitatea acestei linii se afla in inima sa – tesaturi de in de inalta calitate, usoare si aerisite. Acestea nu numai ca fac ca hainele sa arate elegant, dar permit si pielii sa respire, chiar si in zilele cele mai fierbinti. Noua colectie de la bonprix se bazeaza pe croieli clasice si versatile – pantaloni largi, camasi supradimensionate sau rochii simple, minimaliste. Fie ca mergi la serviciu, la o plimbare pe plaja sau la o cina romantica, veti gasi tinuta perfecta pentru tine.

Alegand articole de imbracaminte din aceasta colectie, poti fi sigura ca te vor insoti timp de mai multe sezoane. Acest lucru se datoreaza nu numai lenjeriei durabile, care, daca este ingrijita corespunzator, poate dura mult timp, ci si designului atent al liniei Premium. Aici au aparut culori universale precum alb, bej, maro, negru sau bleumarin.

Vara se apropie cu pasi rapizi! In cautarea de piese clasice de inalta calitate, nu uita sa vizitezi magazinul www.bonprix.ro si sa vezi Colectia Premium.


Colectia toamna/iarna 2024 Levi’s aduce clasicul in contemporaneitate

Brandul Levi’s rafineaza si evolueaza constant look-urile clasice cu detalii moderne. Colectia toamna / iarna ‘24 continua sa progreseze, imbinand cu gust stiluri distinctive pe materiale frumoase si naturale. Combinand elemente boeme, o paleta de culori de pamant, detalii western, inspiratie workwear si sofisticare prep pe piese statement si articole noi, colectia aduce in contemporan o serie vasta de piese clasice.

Tensiunile dintre stiluri pot produce rezultate neasteptate – colectia combina referinte din anii 90 cu influente din anii 70, apeleaza la detalii workwear, aspect supradimensionat combinat cu estetica impecabila de colegiu cu elemente western.

Brandul Levi’s a tinut pasul cu cultura prin fashion, asa ca a colectionat o arhiva impresionanta de detalii despre evolutia si ciclicitatea stilurilor. Fie ca vorbim despre materiale noi, modificari subtile ale croielilor, sau adaugarea de elemente subtile care constituie diferente considerabile, echipa de design Levi’s continua sa elaboreze look-urile clasice.

Colectia raspunde si apetitului crescut pentru croieli mai largi, un element de stil care a fost adoptat deja de toate genurile si siluetele. Noul 555 Relaxed Straight pentru barbati si XL Straight pentru femei sunt doua piese care promit confort casual pe modele largi si relaxate cu stil.

Pentru mai multe informatii despre brandul Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.


HUGO BOSS  anunță parteneriatul strategic cu David Beckham pentru o colaborare pe termen lung

HUGO BOSS a anunțat o colaborare globală, pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Această colaborare se va reflecta în colecțiile BOSS Menswear mulți ani de acum înainte.

În ceea ce privește scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear și va aduce designuri inovatoare și captivante, care reflectă valorile de stil și estetică ale lui David Beckham și ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins.

În anii următori, parteneriatul strategic va include colecții capsulă și de sezon create și curate de David Beckham, inspirate de o viață de stil în toate stadiile de concept și design. Colecțiile vor fi reprezentative pentru stilul său personal, dar și pentru poziționarea de lifestyle premium BOSS și angajamentul brandului pentru excelență, cea mai înaltă calitate și design rafinat. Colaborarea se va concentra atât pe îmbrăcăminte formală, cât și casual pentru bărbați, cu prima colecție prezentată clienților în sezonul primăvară / vară 2025, cu David, care va apărea deja în campania globală a brandului în sezonul toamnă / iarnă a acestui an.

“David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât și în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial și pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerăbdători să vedem prima colecție prinzând viață și să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul următorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

“În ultimii ani, am vrut să investesc mai mult timp în zona de design și fashion, dar am vrut să mă asigur că lucrez cu un brand și o echipă care pot crea ceva cu adevărat global și de impact. Mi-a făcut o reală plăcere colaborarea cu BOSS de până acum și am fost impresionat de ambiția, creativitatea și dorința de a excela a echipei. Sunt încântat să vă prezint ce am lucrat până acum, inclusiv campania toamnă / iarnă 2024 ca prim pas în parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.


STRAY KIDS, SENZATIA K-POP & ACTRITA MADELYN CLINE ALATURI DE TOMMY SI DEE HILFIGER LA GALA MET 2024

Tommy Hilfiger anunta ca Stray Kids, trupa K-pop formata din opt membri, care sunt brand ambassadors TOMMY HILFIGER, si actrita Madelyn Cline, s-au alaturat lui Tommy si Dee Hilfiger la Gala Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute pe 6 mai 2024, in New York City. Expozitia Sleeping Beauties: Reawakening Fashion aduce un omagiu istoriei modei prezentand aproximativ 250 dintre cele mai frumoase modele de arhiva realizate vreodata. Seara a fost co-prezidata de Zendaya Coleman, Bad Bunny, Chris Hemsworth si Jennifer Lopez.

Inspirata de nuvela lui J.G. Ballard si codul vestimentar de anul acesta, The Garden of Time (Gradina timpului), a fost adusa la viata prin frumuseti botanice si ornamente florale pentru a crea un sentiment de grandoare inspirat de arhitectura si sculpturile gasite in gradina. Codul vestimentar a fost interpretat in multe feluri, de la petale delicate si liane exagerate care impodobesc faimosul covor rosu pana la siluete indraznete inspirate de statui grecesti.

Tommy si Dee Hilfiger si-au continuat traditia de a invita persoane emblematice care modeleaza cultura contemporana, intampinand pe Stray Kids, senzatia mondiala K-pop, un fenomen muzical global, si pe Madelyn Cline, vedeta in ascensiune a divertismentului.

Toti cei din grup au fost imbracati in tinute TOMMY HILFIGER personalizate, creand un ansamblu coeziv Classic American Cool, in conformitate cu tema din acest an, si ramanand in acelasi timp fideli paletei de culori specifice, rosu, alb si albastru, cu accente bogate de auriu. Cei opt membri Stray Kids au urcat pe faimoasa scara a Galei Met intr-o formatie eleganta, inainte de a-si indeparta paltoanele personalizate pentru a dezvalui costumele lor impecabil croite, cu detalii caracteristice TOMMY HILFIGER.

Pentru a sarbatori deschiderea expozitiei Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, participantii au avut ocazia sa experimenteze peste 400 de ani de istorie a modei in trei domenii: pamant, mare si cer. Afisand piese emblematice de la Schiaparelli, Dior, Givenchy si nu numai, inovatii precum animatie video, proiectie de luminii, AI si CGI au fost, de asemenea, folosite pentru a da viata articolelor de imbracaminte extrem de delicate, cum ar fi rochia de bal creata de Charles Frederick Worth in 1877.


BUSINESS

Glovo și Kaufland marchează 5 ani de livrări rapide și aproape 20.000 de mese comunitare livrate prin Cantina socială 

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, și Kaufland România, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, aniversează 5 ani de parteneriat. De asemenea, cele două companii au colaborat și în dezvoltarea proiectului Cantina socială, inițiat de Kaufland România și Asociația Șansa Ta în 2021, un program social și de combatere a risipei alimentare, dedicat familiilor cu venituri mici și persoanelor fără adăpost, pentru care Glovo livrează lunar aprox. 700 de mese comunitare.

Parteneriatul dintre Glovo și Kaufland România a început în august 2019 și s-a extins treptat, în prezent clienții având la dispoziție o gamă variată formată din 12.000 de produse din multiple categorii, precum legume și fructe; carne, mezeluri și produse congelate; lactate, brânzeturi și ouă; cafea, pâine și produse pentru mic-dejun; alimente de bază, dulciuri și snacksuri; băuturi; produse non-alimentare și produse de curățenie sau hrană pentru animale. Serviciul de livrare este în prezent disponibil pentru 130 de locații Kaufland din 58 de orașe, dintre cele peste 70 în care este prezent Glovo. 

În plus, prin Cantina socială, proiect lansat în 2021, Kaufland a livrat cu sprijinul Glovo până în prezent peste 19.000 de comenzi către ONG-uri și beneficiari din București. Kaufland România asigură produsele necesare pentru prepararea meselor comunitare, în timp ce Glovo se asigură că acestea ajung rapid la destinație. Numai în ultimele 3 luni, aproximativ 700 de comenzi au fost livrate lunar, în cadrul acestui program.


Leroy Merlin, parteneriat cu SAMEDAY pentru livrări în rețeaua easybox din țară

În această primăvară, Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, lansează un nou serviciu de livrare cu acoperire națională, comenzi cu ridicare din rețeaua de lockere easybox, dezvoltată de SAMEDAY.

Potrivit reprezentanților companiei, peste 25.000 de produse din oferta Leroy Merlin vor fi disponibile pentru livrare în cele peste 3.900 de lockere easybox din România. Acestea pot fi achiziționate online de pe site-ul leroymerlin.ro.

Decizia de a dezvolta acest serviciu este în linie cu abordarea omnichannel a business-ului Leroy Merlin, cu  produse și servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri, disponibile online, prin comenzi telefonice sau în magazine. Un punct strategic important în acest sens este eficientizarea serviciilor de livrare, cu obiectivul de a acoperi 100% din locuitorii României.

În prezent, rețeaua de lockere easybox dezvoltată de SAMEDAY acoperă peste 470 de localități din România. În plus, serviciul easybox, prin care clienții pot accesa produsele Leroy Merlin aduce beneficii multiple, precum disponibilitate 24/7 de ridicare a coletelor, proximitatea față de locuință sau birou, ușurința și intuitivitatea de utilizare, precum și costurile accesibile.

”Anul acesta suntem concentrați pe soluții care le fac românilor viața mai ușoară. În continuare ne asigurăm că la noi vor găsi mereu și opțiuni sustenabile la cele mai bune prețuri, iar acum facem un pas important în ceea ce privește accesibilitatea produselor noastre, prin implementarea livrărilor în easybox, una dintre cele mai eficiente soluții de lockere din România. În plus, susținem și dorința clienților pentru comenzi online, o linie de business care a crescut cu peste 30% în 2023 și care continuă să fie o prioritate pentru Leroy Merlin. Le mulțumim partenerilor noștri de la SAMEDAY și Zitec pentru deschidere, suport și eficiență în tot procesul de implementare a soluției easybox ”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin Rom


“Gen Z. O nouă eră. ” – Un raport global cu focus pe Europa centrală și de est   

După succesul colaborării de anul trecut privind raportul “Ești ceea ce cumperi”, ediția Europa centrală și de est, Publicis Groupe CEE și GWI revin cu noi insight-uri despre consumatorii din această zonă în raportul “Generația Z: O nouă eră”.

Această ediție prezintă date extrase din cercetarea online realizată de GWI printre utilizatorii de internet cu vârsta cuprinsă între 16 și 64 de ani. Datele sunt colectate din cercetarea globală trimestrială în curs de desfășurare în șapte piețe din Europa centrală și de est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia și România. Aceste cifre sunt reprezentative pentru eșantioanele online ale fiecărei piețe, nu pentru populația totală.

Concluzii cheie:

Acceptarea etapelor vieții

Generația Z crește. Tot mai mulți Gen Z își întemeiază familii, devin părinți și au o carieră. Interesele lor acoperă un spectru larg și diversificat, iar brand-urile ar trebui să țină cont de aceste aspecte atunci când îi abordează în campaniile de marketing.    

Sănătatea mentală – o prioritate

În Europa centrală și de est, sănătatea mentală precară devine o preocupare majoră a Gen Z. Aceștia sunt cu 89% mai predispuși decât media globală să aibă o afecțiune de acest tip, mulți indicând rețelele sociale ca fiind un factor major. În abordarea acestui grup pe platformele sociale, brand-urile ar trebui să acorde o atenție sporită conștientizării sănătății mentale, cu scopul de a sprijini reducerea sentimentului de izolare și de a promova o mai mare vizibilitate pentru acești tineri.

O generație de early adopters

Într-un peisaj media aglomerat, captarea atenției este mereu o provocare. Totuși, Gen Z din Europa centrală și de est este diferită. Cei mai mulți dintre ei sunt primii în rândul celor care adoptă tehnologii noi, postând constant pe social media, iar aproape 80% folosesc forme diverse de conținut. Pentru a le menține atenția, este esențial să explorăm și formatele noi, pe lângă cele deja consacrate.   

Găsiți pe acest link mai multe informații extrase din raport.


#Fundeni10AniDePrecizie – Echipamentele au ajuns la copiii din spital

Vreme de 10 ani de acum încolo, copiilor din secția de oncologie pediatrică Fundeni li se vor putea face testări pentru o diagnosticare mult mai precisă, datorită vouă. 

Și restul aparaturii pentru care am strâns fonduri a fost instalată în saloane, adică acele aparate esențiale folosite în administrarea automată a tratamentelor.

Mulțumim vouă, dragi părinți, că de două ori pe an, în fiecare an, ne unim și facem scut pentru noi și noi spitale, pentru noi și noi copii, pentru noi și noi mame. 

Așa cum miercuri seara, pe 22 mai, o vom face din nou, în prima licitație umanitară LaPrimulBebe a anului 2024.


SoftOne lansează SHOPRANOS, o nouă platforma eCommerce B2B, în România

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, lider în furnizarea de soluții business software în Grecia și Europa de Sud-Est lansează SHOPRANOS, o nouă platformă eCommerce B2B pe piața din România. SHOPRANOS oferă companiilor din zonele de distribuție si producție posibilitatea de a dezvolta cu ușurință un magazin online.  Platforma susține creșterea vânzărilor online și oferă clienților cea mai bună experiență de cumpărare.

„Lansarea platformei eCommerce B2B, SHOPRANOS pe piața din România întărește angajamentul SoftOne în a oferi clienților noștri soluții avansate și inovatoare. Prin intermediul noii soluții, vrem să satisfacem în totalitate cerințele tot mai exigente ale pieței eCommerce, dar și să minimizăm eforturile clienților noștri în dezvoltarea unui magazin online B2B, fructificând la maximum potențialul inteligenței artificiale”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

SHOPRANOS reprezintă o platformă inovatoare, ce încorporează funcționalități avansate de inteligență artificială ce permite companiilor să creeze fără efort conținut pentru magazinul online sau să îl îmbunătățească pe cel existent. Soluția este disponibilă în Cloud, printr-un abonament anual și elimină necesitatea investițiilor mari în infrastructura hardware, precum și costurile ridicate de mentenanță.

Despre Grupul SOFTONE: SOFTONE este cel mai mare grup de companii business software din Grecia, având 9 unități de business, peste 680 de angajați și o rețea extinsă cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 80.000 de clienți în 4 țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Bazându-se pe o vastă experiență de business, Grupul SOFTONE dezvoltă soluții Cloud de ultimă generație și aplicații de mobilitate a afacerilor care susțin transformarea digitală a companiilor moderne. Pentru mai multe informații, puteți vizita: www.softone.ro.


Proper Properties a finalizat prima investiție într-un ansamblu de vile de tip boutique și planifică alte proiecte în nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Proper Properties, prezent pe piața rezidențială românească din 2017, a finalizat construcția primului său ansamblu de vile din segmentul premium plus în Corbeanca, lângă București, numit Cubes Residence Corbeanca. Proiectul, realizat exclusiv din fondurile proprii ale companiei, a fost finalizat într-un interval de trei ani, iar Proper Properties își propune să continue să se implice în proiecte
rezidențiale de tip boutique, cu accent pe zona metropolitană din nordul Capitalei. Segmentul premium al pieței imobiliare din România a crescut constant cu o medie de 2% – 3% în fiecare an.

„Piața rezidențială premium este una stabilă, iar preferințele cumpărătorilor din acest segment sunt într-o continuă evoluție. Clienții din segmentul premium plus își doresc un stil de viață care să îmbine
confortul, luxul și apropierea de natură. Echilibrul între comunitate și intimitate este, de asemenea, foarte important pentru ei. De la aceste date am pornit atunci când am proiectat Cubes Residence
Corbeanca. Am pus în prim plan calitatea construcțiilor, confortul locuitorilor din complex și „Joie de Vivre” (bucuria de a trăi)”, a declarat George Alexe, Asset Manager în cadrul companiei Proper Properties.

Un element central din lista de diferențiatori prin care se remarcă ansamblul Cubes Residence Corbeanca este parcul privat de 8.000 mp, disponibil exclusiv membrilor comunității. Dezvoltatorul a reușit să creeze un mediu sigur și înconjurat de spații verzi, iar parcul central din Cubes Residence le oferă rezidenților posibilitatea să petreacă oricât timp doresc în aer liber, fără să fie nevoie să se deplaseze în exteriorul ansamblului.

Proper Properties este o companie românească, activă din 2017 pe piața investițiilor în proiecte imobiliare premium, fiind activă în dezvoltarea de proiecte rezidențiale de tip boutique în zona de nord a
Bucureștiului.


”Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?” Nestlé ajută mii de adolescenți să afle răspunsul la această întrebare

Pentru mulți adolescenți de la noi, întrebarea ”și ce vrei să te faci când vei fi mare” rămâne fără răspuns chiar și după absolvirea liceului și începerea studiilor superioare, din cauza gradului scăzut de identificare a competențelor vocaționale ale tinerilor. Nestlé, cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume, încearcă să abordeze această situație cu o campanie de testare vocațională adresată adolescenților (liceu) și tinerilor aflați fie la studii superioare, fie la primul loc de muncă.

Potrivit Eurostat, la nivelul anului 2022, 19,8% din românii cu vârstă cuprinsă între 15 și 19 ani nici nu învățau, nici nu munceau. Dacă la băieți proporția era de aproape 15%, la fete era un dezastru: peste 25%, punând România pe primul loc în acest clasament negativ (sursa). Multe alte statistici prezentate constant de media relevă faptul că prea mulți tineri nu știu ce direcție de dezvoltare profesională să adopte după absolvirea fie a liceului, fie a facultății, ceea ce contribuie la agravarea fenomenului de criză de competențe pe piața muncii.

Una din căile prin care tinerii pot fi ajutați în mod direct și concret să se orienteze eficient în piața muncii este testarea abilităților vocaționale prin mijloace științifice, care să le ofere pe de o parte o imagine cât mai fidelă a competențelor individuale, și pe de altă parte sugestii de perspective profesionale potrivite cu rezultatele testelor.

Acest tip de teste vocaționale nu este gratuit, iar o mare parte a părinților din România îl consideră ca  fiind chiar costisitor, motiv pentru care îl elimina din opțiunile ajutătoare pentru orientarea adolescenților spre o anumită profesie. De aceea, alături de partenerii săi, Nestlé s-a implicat în mod direct în susținerea financiară a acestui demers  pentru a contribui la dezvoltarea profesională optimă a generațiilor tinere, iar consumatorii pot fi alături de Nestlé pentru a ajuta 20.000 de tineri să-și afle drumul în viață, prin simpla participare la campanie”, explică Marius Niță, Head of Corporate CDT, Nestlé România.

Testele vocaționale vor fi disponibile online la finalul campaniei în baza înregistrărilor, mecanismul fiind foarte simplu: se pot înscrie consumatorii care cumpără produse Nestlé de cel puțin 30 de lei (valoare bon fiscal), iar apoi înscriu seria și numărul bonului pe www.nestle.ro/promotii sau prin SMS la 1746 și la 3782. Dacă aveți copii, dacă aveți vecini cu copii, Nestlé vă recomandă să le dați acces la testele vocaționale, pentru a-i ajuta cu un start optimizat în orice meserie și-ar alege. Mai multe detalii de accesare a testelor sunt disponibile în regulamentul campaniei (link).


Trandafirii – Mesagerii colorati ai sentimentelor la zilele de nastere

Zilele de nastere sunt ocazii speciale cand fiecare gest de apreciere conteaza, iar florile, in special trandafirii, sunt cele mai populare alegeri pentru a transmite mesaje emotionale puternice. Desi pentru unii ideea de a oferi flori poate parea putin demodata, aceasta metoda traditionala de a-i face pe cei dragi sa zambeasca este la fel de eficienta ca niciodata.

O zi de nastere este o sarbatoare memorabila si de neconceput fara cadouri. Desi exista multe cadouri din care sa alegeti, florile raman o alegere foarte populara. Varietatea mare de flori poate face ca alegerea sa fie dificila, dar daca vreti sa surprindeti, alegeti intotdeauna trandafirii, pentru ca nu exista persoana care sa nu ii iubeasca.

Fie ca optati pentru un buchet mic si simplu sau un aranjament mare si extravagant, trandafirii sunt mesagerii perfecti. De asemenea, trandafirii sunt intotdeauna asociati cu fericirea si norocul. In acest fel, persoana iubita va aprecia cu siguranta gestul.

Diversitatea culorilor trandafirilor ofera posibilitatea de a exprima o gama larga de sentimente si mesaje. Specialistii in trandafiri de la Famous Roses explica ce simbolizeaza fiecare culoare si cum sa alegeti trandafirul perfect pentru ziua de nastere a unei persoane dragi.„Trandafirii sunt flori perfecte pentru a fi oferite cu ocazia zilelor de nastere. S-a dovedit ca chiar si atunci cand ne gandim la ce flori ne-am dori sa primim cu ocazia zilei de nastere, trandafirii ocupa pozitia fruntasa! Desigur, cu totii ne straduim sa alegem cel mai inspirat cadou si cel mai frumos buchet de flori si indiferent de varsta sau sexul destinatarului, trandafirii vor fi intotdeauna o idee grozava de cadou. Indiferent ca oferiti o duzina de trandafiri pentru a face un gest romantic sau un singur fir pentru un gest simplu, dar rafinat, optiunea este excelenta.”.

Daca va doriti un trandafir unic in ghiveci sau in gradina, intrati in lumea magica a trandafirilor pe  https://www.famousroses.eu/. Aveti de ales dintre cele peste 100 de soiuri de trandafiri medaliati si celebri in intreaga lume! La Famous Roses gasiti trandafirii de care aveti nevoie pentru a va transforma casa si gradina in galerii de arta.


Publicis Groupe CEE lansează The Vault: un tool de ultimă generație pentru optimizarea investițiilor în marketing

Publicis Groupe Europa Centrală și de Est anunță lansarea tool-ului The Vault, o soluție inovatoare de optimizare media, bazat pe inteligența artificială. The Vault utilizează modele econometrice avansate și algoritmi de inteligență artificială pentru a ajuta clienții să ia decizii cât mai informate cu privire la alocarea bugetului de marketing, maximizând astfel investițiile și obținând rezultate mai bune în afaceri.

Acest instrument, dezvoltat cu ajutorul analizei econometrice a piețelor din Europa Centrală și de Est, este conceput pentru a veni în ajutor clienților locali, precum și a clienților globali ai Publicis Groupe din regiune.    

Maria Tudor, Chief Operating Officer , a declarat: “The Vault reprezintă o soluție complexă pentru specialiștii în marketing din diverse industrii și din toate piețele CEE, inclusiv cele mai mici, care nu dispun de date locale, acestea fiind reprezentate prin intermediul altor țări din proximitate. Prin urmare, acest instrument aduce un avantaj competitiv real atât pentru clienții noștri locali sau internaționali, cât și pentru noi.”       

Maria Tudor a mai adăugat: “The Vault este rezultatul unui efort comun al echipelor Publicis Groupe din Europa Centrală și de Est sub îndrumarea echipei de date și analiză a Publicis Groupe Polonia, care demonstrează cu adevărat conceptul de Power of One, așa cum spunem noi în cadrul grupului,. Echipa din Polonia a dat viață unui instrument incredibil, disponibil tuturor echipelor noastre din regiune.”  

Acest instrument oferă o analiză exhaustivă a tuturor factorilor care influențează eficacitatea marketingului, facilitând optimizarea precisă a strategiei și anticiparea rezultatelor campaniilor în diversele piețe ale regiunii CEE. Acesta acoperă aspecte precum poziționarea brandului, variațiile sezoniere, calendarul promovărilor și factorii de cost, oferind clienților perspective acționabile adaptate obiectivelor lor specifice în afaceri.     

The Vault va fi implementat și folosit de echipele Publicis Groupe CEE pentru a susține campaniile clienților lor din întreaga regiune. Mai multe informații despre The Vault, soluția inovatoare de optimizare media, aici.  


FOOD & DRINKS

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare

Birra Moretti aduce un strop de savoare mediteraneană pe piața berii din România prin lansarea unui nou sortiment – Birra Moretti Sale di Mare – bere blondă lager nefiltrată, care îmbină ingrediente de cea mai înaltă calitate cu un element surprinzător: un strop de sare de mare din Italia.

Provenind de pe coasta Italiei, sarea de mare se alătură malțului și hameiului pentru a crea un gust echilibrat și distinctiv, cu note subtile de citrice și pin. Birra Moretti Sale di Mare este o bere de culoarea mierii, ușor tulbure, aspect specific berilor nefiltrate, având un conținut de alcool de 4.8% vol.

Birra Moretti este o marcă iubită: încă de la lansarea din 2020, românii au îmbrățișat autenticitatea italiană a brandului și au rezonat cu jovialitatea și pofta de viață pe care o transmite. La patru ani de la debutul Birra Moretti L’Autentica, suntem încântați să îi îndemnăm pe consumatori să descopere Birra Moretti Sale di Mare, berea nefiltrată cu un gust fin și nuanțe evidențiate perfect de sarea de mare din Italia.”, a declarat Cristina Radu, Marketing Director HEINEKEN România.

Noul produs este disponibil la nivel național, în magazinele retailerilor și în unitățile din HoReCa, în două variante de ambalaj: sticlă de 330ml și doză de 330ml.

Lansarea va fi susținută printr-o campanie integrată, ce va cuprinde spoturi TV, digital, OOH, colaborări cu creatori de conținut, precum și activări speciale și promoții în magazine.


MAGGI aduce aromele Asiei în bucătăriile românilor.

MAGGI lansează un nou portofoliu de produse inspirate de aromele diverse și tentante ale bucătăriei asiatice, aducând în farfuriile românilor aromele Japoniei, Chinei, Thailandei și Indiei, cu rețete gata în mai puțin de 10 minute. Noile produse de la Nestlé, cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume, includ sosuri versatile pentru gătit, sosuri condimentate pentru gătit, tăiței instant cu sos și sosuri picante pentru asezonare, toate create cu atenție pentru a aduce esența bucătăriei asiatice pe mesele românilor.

Cu un amestec de ingrediente atent selecționate, sosurile condimentare pentru gătit de la MAGGI transformă legumele sau carnea preferată în creații delicioase. De la Pad Thai, la cremosul Tikka Masala și la deliciosul pui Teriyaki, posibilitățile sunt nesfârșite.

La acestea se adaugă sosurile versatile pentru gătit, cum ar fi Sosul pentru gătit tăiței prăjiți în stil thailandez, Sosul pentru gătit Teriyaki în stil japonez și Sosul pentru gătit dulce picant în stil chinezesc, pentru un gust autentic, iar pentru o notă finală, indiferent de felul de mâncare gătit, sunt disponibile pentru asezonare Sosul Extra Picant și Sosul Dulce-Picant.

”Mâncarea asiatică a devenit un element de bază în peisajul culinar european, cu o creștere semnificativă a consumului acesteia în ultimul deceniu. Noua noastră gamă de produse vă permite să vă bucurați de gustul autentic al rețetelor japoneze, chinezești, thailandeze și indiene în doar câțiva pași simpli. MAGGI este aici pentru a face bucătăria asiatică accesibilă tuturor, permițându-vă să-i impresionați pe cei dragi cu mese delicioase și convenabile”, spune Roxana Basaraba, Group Brand Manager South East Market Food Flavor World MAGGI & C brands, Nestlé.

MAGGI este un brand lider în industria alimentară, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și angajamentul față de excelența culinară. Cu o gamă largă de produse, MAGGI își propune să inspire și să-i împuternicească pe bucătarii de acasă să creeze mâncăruri delicioase care să reunească oamenii în jurul mesei. De la sosuri pentru gătit, până la tăiței instant, MAGGI este dedicat oferirii de soluții pentru mese rapide și gustoase.


Toate informatile si fotografiilor apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *