Noutatile lunii februarie 2024: Tommy Hilfiger | adidas | Glovo | Tazz | Storia | Editura Paul Editions | Victoria’s Secret | Bergenbier | Levi’s | Reserved | CCC | VOXA | Rosé Verité | Leroy Merlin | Crocs

Revin cu partea a doua a noutatilor lunii februarie, cu cele mai importante informatii din partea a o multime de branduri precum Tommy Hilfiger, Levi’s, Reserved, CCC, Crocs, adidas, Glovo, Tazz, Storia si altele.

ARTPRINT S.A., Divizia Publishing relanseaza cele patru platforme online din portofoliu

ARTPRINT S.A, Divizia Publishing anunta relansarea celor patru website-uri din portofoliu: www.revista-femeia.ro, www.revista-casasigradina.ro, www.e-cuisine.ro, si www.sanatatea-de-azi.ro, care continua sa le ofere cititorilor experiente captivante si informatii de calitate. 

Cu continut actualizat constant, acestea devin surse de incredere pentru toti cei interesati de domenii precum lifestyle, design interior, gastronomie, nutritie, sanatate si multe altele. Toate platformele online ale ARTPRINT S.A, Divizia Publishing vor continua sa se extinda, adaugand continut divers si informativ, pentru a satisface nevoile variate ale cititorilor. 

Grupul de platforme online  detinut de ARTPRINT Publishing (revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro si sanatatea-de-azi.ro) ramane dedicat informatiilor de calitate, sfaturilor utile si inspiratiei in casele si in vietile cititorilor. Prin diversitatea continutului, aceste platforme continua sa ramana in topul publicatiilor de incredere pentru cititorii pasionati de lifestyle, design, gastronomie si sanatate.


Tommy Hilfiger sarbatoreste un “New York Moment” perfect la runway show-ul toamna – iarna ’24

Tommy Hilfiger a fost in centrul atentiei vineri, 9 februarie, cu „A New York Moment”, in cadrul New York Fashion Week. Intr-o seara de Ospitalitate Hilfiger la The Tommy, care a insemnat transformarea cromatica a Oyster Bar in rosu, alb si albastru, brand-ul a adus moda, spectacolul si faima la Grand Central Terminal. 

Incepand ca o scrisoare de dragoste catre New York, colectia Toamna-Iarna ’24 a redat stilul unic al orasului si l-a reinterpretat cu un twist specific Tommy. Seara a fost momentul in care s-a anuntat revenirea la ADN-ul TOMMY HILFIGER, la codurile stilului Classic American Cool si la un look inspirat de viata din New York.

Oaspetii VIP Sofia Richie Grainge, Damson Idris, Sonam Kapoor, Junho Lee si Nicole Warne au stat in primul rand, si Jon Batiste a incheiat spectacolul.


adidas aduce impreuna unii dintre cei mai faimosi atleti internationali intr-o noua campanie globala

adidas aduce împreună unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume în această nouă campanie menită să îndemne toți oamenii care practică sport, indiferent de nivelul lor de performanță, să depășească presiunea și să-și atingă potențialul.

Inspirată de feedback-ul omniprezent în întreaga lume, legat de impactul negativ al presiunii asupra performanței și a bucuriei generate de sport, adidas va aduce în lumină, de-a lungul campaniei, povești ale atleților, păreri ale experților și materiale ghid și resurse – toate menite să contribuie la dezarmarea presiunii din sport, resimițită la orice nivel de performanță.

În paralel cu cel mai mare spectacol al anului sportiv, finala Superbowl, brandul a debutat campania cu un film dedicat celebrării atleților care trebuie să facă față presiunii, în care apar Pat Mahomes, Trinity Rodman, Lionel Messi, Linda Caicedo, Jude Bellingham, Anthony Edwards, Rohit Sharma și echipa de rugby All Blacks din Noua Zeelandă.

Vizitați www.yougotthis.ro pentru a afla mai multe despre campanie și urmăriți adidas pe instagram.com/adidas și tiktok.com/adidas.


Analiza Glovo: In Romania, se comanda o pizza la fiecare 5 secunde

Potrivit unei analize realizate de Glovo cu ocazia Zilei Internaționale a Pizzei, consumul de pizza în România se menține la un nivel ridicat, iar cel mai cunoscut preparat din bucătăria italiană s-a vândut anul trecut de mai bine de 5 milioane de ori.

Astfel, la nivelul rețelei internaționale Glovo, România ocupă locul doi în lume în ceea ce privește numărul de comenzi de pizza și primul loc în Europa de Sud-Est, cele mai multe fiind livrate în Capitală, unde se comandă în continuare mai multă pizza decât în Roma sau Barcelona.

Fun facts:

 • titlul pentru cel mai mare fan pizza îi revine unui utilizator din Iași, care, pe parcursul anului 2023, a comandat 569 de pizze
 • cea mai scumpă comandă de pizza a avut o valoare de 3958 lei și a fost plasată de un utilizator din Constanța
 • ziua cu cele mai multe comenzi de pizza din an a fost 8 martie 2023, cand s-au livrat peste 24000 de pizze.

Editura Paul Editions lansează o carte document: „Inegalabilul Davila” – Povestea legendară a părintelui medicinei românești

Editura Paul Editions își surprinde cititorii în luna februarie cu una dintre cele mai așteptate cărți din peisajul istoriei medicale a României. Volumul „Inegalabilul Davila” este un omagiu adus lui Carol Davila pentru progresul și dedicația aduse serviciului de sănătate publică. Cunoscut sub numele de “părintele medicinei românești,” acest ilustru medic, profesor și reformator a lăsat o amprentă inestimabilă asupra evoluției sistemului medical din țara noastră.

Cartea aduce în prim plan detalii despre viața și faptele medicului, informații relevante despre medicina din perioada domniei lui Carol I; corespondența dintre profesorii din Franța și Carol Davila; corespondența dintre contesa d’Agoult, contesa de Charnacé și Davila, scrisorile din Constantinopol unde Davila îl însoțește pe Cuza Vodă; scrisorile adresate de Davila soției sale din călătoriile în Moldova cu Domnitorul Carol I (1866-1867); istoricul azilului Elena Doamna și ultimul curs al lui Davila în amfiteatrul Spitalului Colțea.

La alcătuirea acestei cărți s-au folosit articole din presa vremii, ale unor personalități care l-au cunoscut și au fost apropiați ai Generalului dr. Carol Davila. De asemenea sunt redate cele mai semnificative scrisori, însoțite de comentarii și adăugiri, ale fiicei distinsului doctor Davila, Elena Perticari-Davila. Datele sunt luate dintr-o serie de lucrări dedicate vieţii lui Carol Davila. Dr. M. St. Butoianu și dr. I. Bălănescu au consultat și urmărit lucrările lui Grecescu, Istrate, Gomoiu, prof. Severeanu, Leo Thevenin, Bordea, prof. Obreja și dr. Mihail, Gh. Z. Petrescu, diverse dosare, jurnale, notițe şi autografe puse la dispoziţie de fiica regretatului Davila.

Înegalabilul Davila nu este doar o figură istorică, ci un model peren de dedicație, curaj și devotament pentru sănătatea comunității. Fiecare pagină a cărții sale personale și profesională este un capitol viu în povestea medicinei românești.

Cartea „Inegalabilul Davila” este disponibilă începând de luni, 12 februarie la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea, pe site-ul editurii pauleditions.ro și în curând în magazine online (Libris.ro, Elefant.ro, Librărie.net, Bookzone.ro, Librex.ro, LibrariaDelfin.ro, Carturesti.ro), în librăriile din toată țara ( Compania de Librarii București, Cărturești, Sedcom Libris Iași, Prăvălia cu cărți) și pe rafturile librăriilor Sedcomlibris Suceava (Librăriile Alexandria) și Compact Brașov (Librăriile Bookcity).


Colecția Victoria’s Secret pentru Valentine’s Day – Dragoste și Dantelă

În fiecare an, Valentine’s Day reprezintă momentul ideal pentru lansarea unei colecții Victoria’s Secret plină de sugestii ideale pentru o seară romantică sau plină de pasiune. De la lenjerie sexy la parfumuri irezistibile, Victoria’s Secret deține arsenalul seducției pentru V Day.

Colecția propusă în acest an stă sub semnul diversității, atât ca ofertă de articole, cât și ca tipologii de modele ale campaniei.

O pletora de nuanțe romantice de roșu și roz simbolizează iubirea și pasiunea. Colecția cuprinde de la sutiene din dantelă delicată la corsete decorate cu trandafiri cu un aer vintage grațios. Își fac apariția și furouri în nuanțe pastelate. Piese cu imprimeu de cireșe adaugă o dimensiune jucăușă colecției.

Versatilitatea colecției este menită să celebreze fațete diferite ale iubirii, de la blând și senzual la îndrăzneț și celebratoriu.

Campania celebrează dragostea de toate felurile cu imagini surprinse de celebra Zoey Grossman și reprezintă un omagiu pentru moda progresistă cu o distribuție spectaculoasă: Devyn Garcia, Mayowa Nicholas, Adut Akech, Jill Kortleve, Grace Elizabeth, Paloma Elsesser, Elisabetta Dessy și Mariacarla Boscono.

Fiecare model își exprimă personalitatea proprie în lenjeria colecției, alcătuind un mozaic al diversității și incluziunii. Alege și tu iubirea în ce formă ți se potrivește cu propunerile versatile Victoria’s Secret pentru Valentine’s Day disponibile în magazine și pe victoriassecret.ro.


Bergenbier S.A. a fost certificata ca Angajator de Top in Romania

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a fost certificata Angajator de Top in Romania, in baza unei evaluari care acopera peste 20 de criterii din sfera resurselor umane. Printre acestea se numara strategia de resurse umane, mediul de lucru, atragerea de talente, educatia, diversitatea, echitatea si incluziunea.   

„Organizatia noastra este construita pe valori puternice, iar toate actiunile pe care le intreprindem au in centrul lor oamenii. Ne-am concentrat pe parcursul ultimilor ani sa dezvoltam strategii coerente de resurse umane si sa aducem programe de dezvoltare profesionala pentru colegii nostri. Ne bucuram sa vedem ca toate eforturile noastre sunt apreciate si ma bucur ca Bergenbier S.A. este o companie recunoscuta ca fiind un angajator de top in Romania”, a punctat Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Aceasta certificare, acordata de Top Employers Institute, arata devotamentul organizatiei pentru a forma si mentine un mediu de lucru corect si a asigura conditii de lucru cat mai bune pentru angajatii sai, prin politici si strategii coerente de resurse umane.

„De ani de zile, in Bergenbier S.A. construim echipe si moduri noi de lucru, formam si atragem specialisti si investim in strategii sustenabile pentru bunastarea oamenilor. Facem toate aceste lucruri respectand valorile bine stabilite pe care le avem si care, de fapt, ne-au adus astazi in acest punct de a fi certificati ca Angajator de Top in Romania. Printre cele mai importante valori se afla increderea reciproca, prietenia care defineste atat brand-ul nostru central, cat si politica de resurse umane dupa care ne ghidam, dar si transparenta informatiilor si diversitatea, in toate dimensiunile ei” a adaugat Ana Robinson, Director de Resurse Umane Bergenbier S.A.


Levi’s vă propune croielile largi cu familia Baggy Dad, 568™ Stay Loose și 468 Loose Short

Modelele loose fit au redevenit un style staple adoptat de toate tipurile de siluete și toate genurile, fără echivoc. Inspirat din exemple ale anilor ’90 și 2000 reproduse cu cea mai nouă tehnologie de design Levi’s, brandul și-a împrospătat stilul relaxat. Colecția primăvară/ vară ’24 e dominată de croieli largi, cu familia extinsă Baggy Dad și șort cu pliuri pentru femei, sau 568 Stay Loose și 468 Loose Short pentru bărbați.

Familia Baggy are o mulțime de opțiuni versatile pentru femei, cum ar fi Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Featherweight Baggy Dad, Baggy Cargo. Cu partea de sus simplă și craci largi drepți, Baggy Dad este epitomul de jeans relaxat. Baggy Dad Wide Leg sunt mai evazați, cu pliuri și un denim subțire. Featherweight Baggy Dad este cea mai subțire variantă a denimului ușor, în variantă de șort sau fustă. Baggy Cargo, funcționali și cu stil, au buzunare utilitare, pentru un aspect de uniformă de lucru. Pentru vremea caldă, există și o variantă largă de șort cu pliuri cu un croi rafinat.

Pentru bărbați, brandul propune modelele 568 Stay Loose și 468 Loose Short. Din denim mai gros, cu un aspect vintage 100% bumbac, modelul 568 Stay Loose e cu talie medie, șliț cu fermoar și e larg de sus până jos. Există și varianta mai răcoroasă pentru sezonul cald, dintr-un amestec de bumbac și in. Un șort confortabil și lejer pentru bărbați, 468 Loose Short cu talie medie și larg, până la genunchi și cu fermoar la șliț. Colecția loose oferă stiluri moderne și relaxate create pentru versatilitate și longevitate.

Modelele Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Baggy Cargo și 568 Stay Loose sunt disponibile deja, iar Featherweight Baggy Dad, Pleated Trouser Short, 568 Stay Loose din denim subțire și 468 Loose Short vor apărea în cursul primăverii pe Levi.com, în aplicația Levi’s și în unele magazine fizice Levi’s.

Pentru mai multe informații, accesați http://levistrauss.com.


Studiu Storia – Cum iau romanii deciziile imobiliare in cuplu?

82% dintre românii care sunt în căutarea unei locuințe sunt de părere că procesul de achiziție este mai ușor în cuplu, iar 90% sunt convinși că vor găsi proprietatea potrivită pentru ei, conform ultimului sondaj realizat în rândul utilizatorilor Storia și OLX Imobiliare.

Cum iau românii deciziile imobiliare în cuplu?

 • 26% dintre respondenți au dificultăți în a ajunge la un acord cu privire la bugetul final, în timp ce 28% întâmpină dificultăți în a găsi o zonă potrivită pentru ambii parteneri
 • 61% declară că vor plăti locuința în mod egal, 19% o vor plăti proporțional cu veniturile, în timp ce în 20% dintre cazuri locuința va fi plătită doar de unul dintre parteneri
 • 60% vor plăti viitoarea locuință cu un credit bancar

Diferențe între generații:

 • 42% dintre Baby Boomers (cei de peste 60 de ani) consideră că doar unul dintre parteneri face compromisuri, în timp ce 61% declară că doar unul dintre ei s-a implicat mai mult în căutarea proprietăților. În schimb, în generațiile mai tinere, în peste 70% dintre cazuri partenerii fac compromisuri în mod egal.
 • În privința achitării locuinței, partenerii din Generațiile X, Y și Z contribuie, în general, în mod egal, în timp ce pentru o proporție semnificativă din Generația Baby Boomers plata este responsabilitatea exclusivă doar a unuia dintre parteneri (în 38% dintre cazuri).
 • Cei din Generația Baby Boomers preferă, în cea mai mare parte, să plătească integral, fără finanțare bancară (83% dintre cazuri).

Cum alegem corect ochelarii de vedere in functie de forma fetei

Cand alegem o pereche de ochelari trebuie sa luam in considerare o lista lunga de factori, de la culoare, la marime, forma, brand si un aspect extrem de important, forma fetei. Stiind forma fetei, vom putea alege mai usor ochelarii care ni se potrivesc. Anumite rame pot accentua trasaturile pe care vrem sa le evidentiem mai mult, sau pot lucra cu liniile si unghiurile naturale ale fetei pentru a crea un aspect bine echilibrat.

Desigur, forma fetei este doar o parte in cautarea noii perechi de ochelari si ar trebui sa se imbine armonios cu stilul personal sau confortul. Potrivirea ramelor cu forma fetei tale nu este o stiinta si cu siguranta nu este o lege, dar poate fi un departajare utila atunci cand procesul devine descurajant si anevoios.

Cristina Dubinciuc, fondatoarea Optik Gallery,  explică pe larg cum alegem corect ochelarii de vedere și care sunt modalitățile prin care putem afla ce rame ne pun în valoare stilul și personalitatea.

Indiferent dacă suntem în căutarea unui stil clasic, sau a unui design îndrăzneț, alegerea ochelarilor de vedere este o experiență personală, tine mult de personalitate si stil. Un aspect esențial pe care adesea îl luăm în considerare este forma feței noastre. Desigur trebuie să ținem cont și de culoarea tenului, stilul vestimentar general valabil , de stilul de viață și nu în ultimul rând de personalitatea fiecăruia. Iată un ghid simplu pentru a găsi ochelarii perfecți care să îmbine funcționalitatea cu estetica!”.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Optik Gallery pe www.optikgallery.ro.


Românii, mai romantici de Valentine’s Day decât de Dragobete: mai multe comenzi de flori, dulciuri și vin pe Tazz de 14 februarie

Tazz, singura platformă de food-delivery românească, dezvăluie care sunt cele mai comandate produse din aplicație cu ocazia Valentine’s Day.

Topul comenzilor in ziua de Valentine’s Day este format din:  

 • Dulciuri, care au reprezentat 76% din totalul comenzilor pentru produse specifice acestei ocazii
 • Flori, peste 50% din totalul comenzilor fiind plasate pe 14 februarie
 • Vin și șampanie, cu creșteri de până la 80% mai mari față de o zi obișnuită.

Datele de consum extrase din aplicație susțin informațiile surprinse prin studiul Poftele românilor derulat de Tazz: pentru 51% dintre cei peste 400 de români care au participat la studiu, luna iubirii vine la pachet cu pofta de dulce, printre cele mai mari pofte numărându-se prăjiturile, tortul și ciocolata.

La capitolul mâncare, topul produselor este condus de McPuișor, acesta fiind cel mai comandat produs din aplicație în ziua de Valentine’s Day.

„Datele de consum din aplicație ne confirmă că utilizatorii apelează la livrarea rapidă chiar și atunci când pofta ia forma gesturilor de iubire. Vedem o creștere mare pentru comenzile de deserturi, flori și băuturi festive de Ziua Îndrăgostiților și ne bucurăm că în acest context Tazz devine un Cupidon virtualcare facilitează momente speciale. Avem o ofertă complexă de produse și parteneri, pe care o dezvoltăm constant tocmai pentru ca fiecare persoană să găsească fix ceea ce are nevoie, indiferent de loc sau oră.”, a declarat Cristina Sauciuc, Head of Brand & Communications Tazz


Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov, in topul celor mai romantice orașe din tara

București, 14 februarie 2024 – O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiților, de către Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapidă, arată că cei mai romantici utilizatori provin din București, Cluj-Napoca și Brașov, acestea fiind orașele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

Potrivit datelor analizate de platformă, topul celor mai romantice orașe este completat de Constanța, Iași și Timișoara.

Cea mai scumpă comandă de anul trecut a fost plasată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cumpărat flori în valoare de 1200 de lei. De asemenea, când vine vorba de comenzile de flori efectuate pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este ocupat de București, Cluj-Napoca și Constanța.

Totodată, Valentine’s Day este ziua în care au fost efectuate cele mai multe comenzi din categoria sex shop, 10% dintre comenzile din această categorie fiind făcute de dimineață, la ora 10:00.  Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în București, Cluj-Napoca și Brașov.


Maja Weyhe pentru Reserved: cunoscuta it-girl in noua colectie a brandului

Plina de stil, indiferent de circumstante. Nu se teme sa experimenteze in fashion, dar apreciaza si formele simple, fara complicatii. Ea este genul de femeie pe care au avut-o in minte designerii Reserved cand au creat cea mai noua colectie a brandului.

Protagonista care promoveaza noutatile Reserved, Maja Weyhe (@majawyh), una dintre cele mai populare it-girls din fashion, se integreaza perfect in aceasta atmosfera.

Maja e prezenta in universul fashion de mult, cand blogurile, nu Insta reprezentau surse de inspiratie pentru stil. Acolo si-a publicat primele tinute captate cu un self-timer.

A devenit o prezenta permanenta la cele mai importante fashion weeks si subiectul articolelor din multe publicatii fashion de top, si-a dezvoltat o estetica personala, care e o combinatie de nonsalanta si sofisticare.

Cand am intrebat-o ce reprezinta stilul pentru ea, a marturisit ca este suma a tot ce ne influenteaza in viata de zi cu zi. Se pare ca atitudinea ei da rezultate pentru 400.000 de oameni, pentru ca la atatia urmaritori are Maja pe Instagram, platforma aleasa de ea sa-si impartaseasca creatiile ca designer, fotograf si model.  

Pentru Reserved, ea prezinta o colectie care e o introducere subtila in noul sezon. “Aceasta e o colectie adresata femeii care se bucura de fiecare zi si se imbraca pentru ea insasi,” – spune Maja.

Colectia e disponibila acum atat in magazinele fizice, cat si in aplicatia Reserved si pe reserved.com.


Cadouri elegante de la CCC în luna iubirii

Când moda se întâlnește cu noua tehnologie, se creează ceva unic. Dovada acestui lucru este campania din luna iubirii de la CCC „De mână cu tendințele”. Imaginile prezintă genți de damă și de bărbați, unele însoțite de perechi de păsări generate de inteligența artificială – un simbol pentru dragoste, bucurie și momente petrecute împreună. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă sau pur și simplu vrei să-ți completezi garderoba cu un accesoriu elegant, asigură-te că explorezi noutățile de la CCC.

Deși este important să prețuim dragostea în fiecare zi, Valentine’s Day și Dragobete sunt fără îndoială ocazii perfecte pentru a-i oferi persoanei iubite un cadou. Indiferent de nevoi, preferințe și buget, vei găsi cadouri perfecte la CCC. Anul acesta, gențile sunt vedetele campaniei. Colecția include o gamă largă de modele: de la opțiuni funcționale pentru uzul zilnic până la stiluri elegante pentru ieșiri seara.

Pentru persoanele ocupate care duc un stil de viață activ și au nevoie să aibă mereu cele mai necesare lucruri, recomandăm alegerea unei genți tip shopper. Spațiul mare din interior permite să depozitezi multe lucruri – de la un laptop, documente, la cosmetice sau o sticlă de apă. Modelul roz deschis de la Jenny Fairy combină atât funcționalitatea, cât și designul interesant.

O soluție versatilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați va fi o geantă mare Beverly Hills Polo Club, perfectă pentru călătorii sau vizitele la sală. Este atât de confortabilă încât o poți împacheta ușor pentru o călătorie de mai multe zile. Nu este doar un accesoriu practic, ci și foarte elegant.

Cadourile de Valentine’s Day sunt disponibile în magazinele fizice CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.


Rosé Verité – alegerea perfectă pentru a topi inimile de Ziua Îndrăgostiților!

În luna celebrării iubirii, Beciul Domnesc Compania vă invită să sărbătoriți cu Rosé Verité, un vin care îmbină măiestria vinificației cu pasiunea pentru momentele unice. În astfel de contexte romantice, vinul Rosé Verité se afirmă ca fiind alegerea perfectă pentru a transforma această zi într-o experiență de neuitat.

Rosé Verité este o expresie a rafinamentului și a subtilității, asemenea nuanțelor delicate ale unui trandafir. Alegerea lui de Ziua Îndrăgostiților aduce un omagiu simbolului iubirii, iar gustul său vibrant și proaspăt devine o metaforă pentru prospețimea sentimentelor dintre cei îndrăgostiți.

Rosé Verité se remarcă prin notele sale olfactive de afine, fragi și coacăze roșii, care preced un gust proaspăt și rotund, caracterizat de o aciditate echilibrată și un postgust persistent. Versatilitatea sa gastronomică permite asocieri culinare variate, de la brânzeturi, paste și risotto, la preparate din fructe de mare, pește și carne, fie că este vorba de rețete românești, mediteraneene sau orientale. Valențele culinare diverse subliniază versatilitatea vinului și capacitatea sa de a completa o gamă largă de mese, de la cele ușoare la cele mai condimentate, oferind o experiență gastronomică îmbogățită.


Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-uri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional și o numește pe Alecsandra Roman în poziția de Chief Marketing Officer pentru România și proiectele de expansiune regională care încep în 2024.

Din aceasta rol, Alecsandra va defini viziunea brandului Voxa, structura echipei și a modelului de marketing și se va ocupa de atragerea talentelor în poziții cheie. Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare, ea va coordona strategia și execuția de brand și growth marketing, poziționarea Voxa la nivel global și scalarea eforturilor de comunicare într-o categorie încă emergentă, dar foarte dinamică.

Alecsandra s-a alăturat managementului Voxa în urmă cu șase luni și și-a pus deja amprenta asupra inițiativelor strategice ale companiei și a campaniilor de comunicare de Black Friday, „Luna Poveștilor” și „Teatru Radiofonic se întoarce”.


Lipoaspiratia asistata laser: Inovatie in estetica corporala, cu rezultate permanente

In universul esteticii corporale, lipoaspiratia asistata laser reprezinta cea mai avansata si eficienta metoda de remodelare corporala. Datorita beneficiilor notabile si indicatiilor multiple, lipoaspiratia asistata laser, solutia de eliminare a grasimii nedorite, s-a numarat printre cele mai solicitate interventii in anul 2023.

Lipoaspiratia laser este o procedura de reconturare a corpului care are scopul de a reduce depozitele nedorite de grasime in exces, fara cicatrici si fara durere postoperator. Puterea laserului reduce timpul de recuperare si creeaza mai putine leziuni ale tesuturilor inconjuratoare in comparatie cu liposuctia traditionala. Efectele complete ale interventiei vor putea fi observate de la doua pana la sase luni dupa procedura, iar rezultatele sunt permenente.

Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, explica beneficiile majore ale celei mai solicitate tehnici de indepartare a grasimii, realizata cu ajutorul laserului, care elimina depozitele de grasime localizata ce nu pot fi eliminate nici prin dieta si nici prin sport.

Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herastrau este situata pe Sos. Nordului, nr 58.  Mai multe detalii pe https://www.danamiricioiu.com/.


Din mai, Leroy Merlin Romania va opri comercializarea becurilor cu halogen

Incepand cu 1 mai, Leroy Merlin Romania va vinde exclusiv becuri LED, ca urmare a initiativelor demarate de companie in vederea optimizarii consumului de resurse si decarbonizarea gamei de produse. Decizia se aliniaza obiectivelor de a oferi clientilor produse durabile, sustenabile si eficiente energetic, la preturi mici zi de zi. Astfel, pretul unui bec LED comercializat in toata reteaua de magazine Leroy Merlin, respectiv online, va incepe de la 3.8 lei.

Potrivit reprezentantilor Leroy Merlin, becurile, aplicele si spoturile LED consuma de aproximativ 10 ori mai putin curent electric decat cele cu halogen, au o durabilitate de pana la 25.000 ore, in comparatie cu becurile cu halogen care rezista cca 2.000 ore.Totodata, utilizarea unor becuri LED contribuie cu pana la 80% la reducerea cheltuielilor de factura si a amprentei de carbon, avand o compozitie chimica mai sanatoasa, cu o eficienta energetica crescuta.


Crocs o aniverseaza pe Hello Kitty

Cunoscuta pisicuta japoneza care a cucerit lumea implineste 50 de ani. Crocs nu putea rata ocazia, asa ca va ofera o colectie minunata cu modele pe toate gusturile si Jibbitz Charms dragalase sa sarbatoriti si voi evenimentul.

Pentru ca sunt deja cateva generatii de fani ai mascotei feline, Crocs vine cu variante pentru toate varstele.Pisicuta e reprezentata in varianta clasica in care a debutat, cu fundita rosie pe cap si salopeta albastra.

Celebreaza alaturi de noi jumatate de secol de Hello Kitty si fa lumea un loc mai dragalas si mai prietenos. Alege-ti favoritele din magazinele Crocs din AFI Cotroceni si Park Lake din Bucuresti sau online de pe www.crocs.ro .


Descopera puterea curajului si a transformarii intr-un film manifest – o poveste despre nevoia tinerilor de a beneficia de programe de dezvoltare personala si consiliere

O fereastra catre curajul si dorinta tinerilor elevi din liceele tehnologice de a face schimbari in propria lor viata si in societate, se va deschide pe data de 28 martie 2024.  Acest moment va fi marcat de lansarea unui film manifest  „Ce ai facut la scoala?“, o initiativa curajoasa a Asociatiei GO-AHEAD, sub indrumarea regizorului Tedy Necula. Este o poveste despre nevoia tinerilor de a beneficia de programe de dezvoltare personala si consiliere, despre nevoia acestora de a fi ascultati, intelesi si validati.

Documentarul surprinde experientele reale ale elevilor din liceele tehnologice, tineri care se lupta sa isi gaseasca locul in lume, deseori infruntand provocari dificile pentru varsta la care se afla, cateodata in tacere si singuratate. Dar acum, ei au ales sa isi faca cunoscuta vocea, sa isi impartaseasca povestea, sa isi arate vulnerabilitatea intr-un efort de a-si face nevoile auzite.


Toate informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *