Ganduri si noutati de prin “ograda” CityFemme

Sunt deja aproape trei luni de cand am reinceput munca si am intrat intr-o noua etapa a vietii de parinte – aceea de mama care lucreaza, care trebuie sa jongleze intre casa si munca, preferabil cu succes. Probabil ca multe dintre voi, nici eu nu stiu unde si cum se duce timpul asta asa repede, cum azi e luni si maine e vineri. 🙂

Din fericire, am ajutor atat din partea sotului, cat si a mamei, care se ocupa mult de Mihai, astfel incat eu pot sa ma concentrez pe munca in timpul saptamanii si nu imi fac griji din pricina lui.

Lucratul de acasa vine si el cu avantajele si dezavantajele lui – pe de-o parte, evident ca nu te mai trezesti la fel de devreme, nu mai dai bani pe abonamente pe mijloacele de transport, nu mai pierzi timp in trafic. Acasa te gaseste si curierul si mai poti sa bagi si o masina de rufe la spalat.

Insa nu mai e o separare clara intre orele de munca – ma trezesc ca lucrez pana mai tarziu, mai intru pe laptop daca am uitat sa trimit sau sa verific ceva, pauza de masa e mult mai scurta decat cea pe care o luam la birou si evident Mihai ma intrerupe de o multime de ori pe zi.

Din fericire, ca si usurinta de a lucra – nu e nicio schimbare. Aveam la un moment dat niste temeri ca poate o sa imi fie greu sa reintru in ritm, ca poate am uitat ceva din ceea ce stiam – dar au fost nejustificate. Imi face la fel de multa placere profesia mea, ma bucur ca invat lucruri noi si sa le fac pe cele pe care le stiam deja, nu simt ca am stagnat profesional (asta era cea mai mare temere a mea pentru perioada de stat acasa, cum voi fi privita la munca dupa cei doi ani), mai ales ca am schimbat si angajatorul dupa 7 ani, pentru ca mi s-a parut ca este vremea pentru ceva nou. 🙂

Nu am mai reusit sa ajung la evenimente, desi au mai fost cateva, nu prea v-am mai povestit despre produsele testate, pentru ca a fost o perioada in care nu am primit astfel de produse (mai ales legat de situatia din Ucraina, am simtit ca multe companii au sistat comunicarea o perioada), insa si la capitolul acesta urmeaza sa vin cu noutati catre voi in curand, am mai citit cate ceva, insa in general carti usurele din colectia Blue Moon, despre care nu am reusit sa va mai povestesc.

Ma bucur insa ca am reusit sa mai organizez cateva giveaways, este intotdeauna o bucurie pentru mine cand pot sa va ofer ceva ca semn de apreciere ca va faceti timp sa ma urmariti. 🙂

In rest, Mihai ne ocupa tot timpul – vorbeste mult, este atat de activ si de curios incat uneori ne scoate din minti, este foarte sociabil si mancacios si multe altele. 🙂 As vrea sa scriu si un articol dedicat lui in curand, ca sa ne ramana o amintire din aceasta perioada a vietii.

Ne pregatim usor-usor de concediu, despre care chiar as vrea sa va povestesc. Nu stiu daca mi-ati simtit lipsa articolelor, imi dau seama ca ritmul de 4-5 articole noi pe saptamana nu este unul realist si nu as mai putea sa-l sustin, ci cel mult 1-2 articole pe saptamana. Incerc sa compensez cu postarea comunicatelor de presa pe Facebook si cu articole mai vechi din arhiva, pe care le consider inca relevante pentru voi.

As vrea sa mai ajung si la cateva din evenimentele importante din sfera de comunicare si social media de anul acesta si sa va povestesc despre ele.

Sper ca sunteti bine si voi, ca ati petrecut frumos de Paste si 1 mai si ca va pregatiti de vara, de concediu, de relaxare. Ne “reauzim” curand! 🙂

Oana

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *