Gama BIO Covalact de Tara – Prea bun, prea ca la tara

Acum putina vreme am fost admisa in campania de testare organizata de BuzzStore si Covalact de Tara, prin intermediul careia am avut ocazia sa incerc sase produse din gama BIO Covalact de Tara – telemea de vaca, lapte bio 3,7% grasime, unt bio, iaurt, sana si chefir bio, precum si branzica de casa Covalact de Tara.

Desi am mai consumat produse Covalact de Tara de-a lungul timpului, trebuie sa recunosc ca gama BIO nu o incercasem. M-am bucurat sa aflu ca laptele folosit pentru obtinerea acestor produse este obtinut de la vacutele crescute in ferme ecologice, hranite in aer liber, pe pasuni curate si cu furaje de cea mai buna calitate.

Iata ceva mai multe informatii despre fiecare dintre produsele primite in colet:

  • BIO Branzica de casa Covalact de Tara – amestec de bulgarasi de branza proaspata de vaci ecologica si smantana ecologica dulce ca laptele. Perfecta atat pentru copii, cat si pentru adultii care au grija la silueta.
  • BIO Iaurt Covalact de Tara – 3,8% grasime, produs din lapte de vaca ecologic.
  • Lapte BIO 3,7% grasime – provine de la producatori certificati ecologic.
  • Sana BIO Covalact de Tara – produs obtinut din lapte de vaca integral.
  • Chefir BIO Covalact de Tara – produs obtinut din lapte de vaca integral, recomandat si pentru copii, si pentru adulti, la fel ca si sana.
  • Unt BIO Covalact de Tara – unt ecologic, produs din smantana dulce, gras si satios.
  • Telemea de vaca BIO, 350 g – realizata din lapte integral si lasata la maturat 45 de zile, telemeaua de vaca are o textura cremoasa si o aroma desavarsita.

Am consumat produsele ca atare, atat eu, cat si familia mea, dar le-am si inclus in diverse preparate. Am mancat cereale cu lapte dimineata, am facut clatite si prajituri cu lapte si unt, am mancat unt cu paine sau mamaliga, unt si iaurt cu branza si nu a fost combinatie care sa nu ne placa!

Mie personal nu prea imi place branzica de casa, insa mamei i-a placut si aceasta, asa ca nu a ramas nimic neconsumat. 🙂

De-a lungul timpului, am fost admisa in mai multe campanii organizate de BuzzStore si v-am povestit despre ele, insa in cazul in care nu sunteti familiarizate cu acestea, ar trebui sa stiti ca BuzzStore este o platforma de microinfluenceri, unde anumite companii decid sa organizeze campanii de testare a produselor, pentru a crea awarness si buzz in jurul acestora.

Persoanele care au cont pe platforma se inscriu, iar daca sunt admise la o campanie trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte pentru a putea pastra produsele la final (cerintele sunt simple, de obicei story-uri si postari, uneori recenzii de produs sau articole pe blog).

Voua va plac lactatele Covalact de Tara? Care sunt preferatele voastre?

Pentru alte articole din aceasta categorie, puteti vizita sectiunea Diverse CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

#buzzCovalactdeTara

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *