Vanish Oxi Action – pentru o viata lunga a hainelor tale

Nu pot sa zic ca spalatul rufelor mi se pare o corvoada, pentru ca efortul meu este minim – selectez si pun rufele in masina de spalat, pun detergent si balsam, selectez programul de spalare si gata! Masina spala rufele si ma anunta sonor circa o ora si jumatate mai tarziu ca pot sa le scot si la le intind, ca munca ei s-a incheiat! 😀

Dar stai, ca am sarit un pas! Sau ma rog, l-am zis incomplet, pentru ca de ceva vreme, de cand fac parte din campania de testare Vanish si BuzzStore, am mai adaugat ceva la rutina mea de spalare a rufelor – adaug de fiecare data cate o masura de Vanish Oxi Action alaturi de detergent, fie ca vorbim de Vanish in formula lichida sau pulbere (dar eu o prefer pe cea lichida).

De ce fac asta? Simplu, pentru ca imi doresc ca hainele mele si ale sotului meu sa aiba o viata cat mai lunga si sa ramana cat mai aproape de cum aratau atunci cand le-am cumparat. Adaugand o doza de Vanish Oxi Action la fiecare spalare ajutam la indepartarea petelor, se previne transferul culorilor (sau se mentine albul stralucitor in cazul celor albe) si se combat si mirosurile neplacute, persistente din tesaturi.

Asa cum mentionam mai devreme, Vanish Oxi Action vine in doua variante – Pink! pentru hainele colorate si Crystal White! pentru cele albe, evident, atat lichid, cat si pudra.

Vanish Oxi Action Pink! Indeparteaza chiar si cele mai dificile si uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Vanish Oxi Action Crystal White! indeparteaza uimitor petele si mentine albul chiar si dupa 50 de spalari. In plus, formula sa performanta combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Iata cele trei modalitati de a folosi Vanish Oxi Action:

Spalare: adaugi 100 ml de Vanish impreuna cu detergentul in masina de spalat + spalare normala

Inmuiere: adaugi 100 ml de Vanish in 4 l de apa (maxim 40 de grade) + lasa la inmuiat (maxim 1 ora pentru rufele colorate / maxim 6 ore pentru cele albe) + spalare normala / clatire (in acest caz, freaca pata inainte de clatire)

Pre-tratare: aplica 2 ml de Vanish direct pe pata (sa fie acoperita) + freaca pata + lasa sa actioneze maxim 10 minute + procesul 1 (spalare cu Vanish)

Eu sunt multumita de rezultat pana acum – hainele sunt curate, cu miros placut; dar pe de alta parte nici nu ne-am luptat cu pete foarte dificile, gen ulei, vopsea sau ceva cu adevarat greu de indepartat, pentru a vedea cum face fata si acestor pete. Dar petelor de zi cu zi – de mancare, de noroi, transpiratie, pix – acestora le-a facut fata cu brio, asa ca voi folosi si in continuare aceste produse.

Voi folositi Vanish la fiecare spalare?

#VanishLaFiecareSpalare

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *