KFC Strips picanti sau nepicanti? In ce echipa esti tu?

Nu este prima data cand va povestesc despre produsele KFC pe blog (mi-am mai exprimat acum ceva timp parerea despre produsele KFC Summer – Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box), fiind a doua oara cand am fost aleasa sa particip la o campanie de testare organizata de BuzzStore, impreuna cu KFC.

Dar evident ca nu consum produsele lor doar in cazul campaniilor de testare, imi plac produsele KFC de multi ani si reprezinta un moment de rasfat ocazional – le savuram cand iesim (ieseam) la film, la o plimbare la cumparaturi prin mall, iar in perioada in care au oferta de bucket de marti, aceea cu multe aripioare – ne facem planul incat sa trecem pe langa un KFC si sa o cumparam de cel putin doua ori cat tine oferta. 😀

Preferatele mele de la ei sunt crispy strips, aripioarele, salata coleslaw si sosul de usturoi (nu cred ca mi-am comandat vreodata alt sos la meniu). Da, stiu, cred ca produsele astea plac oricui! 😀

Box-urile si sandwich-urile sunt perfecte pentru o gustare, insa ca sa te saturi #pebune atunci ai nevoie de un meniu, cu o portie generoasa de cartofi, un sos si evident un suc.

Asa ca aceasta campanie de toamna KFC a venit la fix, cu doua meniuri complete de 8 strips nepicanti. Si pentru ca mi-am luat si cutia BuzzBox Deluxe, am avut si acolo un voucher pentru un meniu de 8 strips nepicanti. Da, da, in total trei meniuri mari. Plus ca ne-am dus intr-o marti, asa ca am luat si un bucket de 20 de aripioare cu doar 20 de lei.

Ce-am facut noi doi (eu cu sotul meu) cu toata aceasta mancare, v-ati putea intreba? Ei bine, i-am invitat pe la noi pe cumnata si cumnatul meu, si ei mari amatoari de KFC, si le-am facut o surpriza cu o cina delicioasa!

Am profitat de ocazie sa-mi vad nepoteii si sa ma joc cu el, bebe Mihai sa isi vada verisorii si sa ii arate lui Matei (verisorul mai mare) jucariile sale, iar noi sa savuram cu totii niste meniuri delicioase in familie!

Sub deviza Mai bine mai tarziu decat niciodata! , cei de la KFC au introdus in meniul lor si strips nepicante. Cele picante, clasice, sunt absolut delicioase, dar nu sunt potrivite pentru copii sau pentru cei cu stomacul sensibil, asa ca ei de ce sa nu se poata bucura de cel mai celebru produs KFC?

Produsi din pui #pebune, gatit dupa reteta originala a Colonelului, noii Strips Nepicanti se gasesc acum in restaurantele KFC din toata tara, asa ca la urmatoarea ta vizita la ei ai putea sa faci o exceptie de la ceea ce comanzi de obicei (sau sa comanzi extra) si sa incerci si varianta nepicanta. Cine stie? Poate te va surprinde in mod placut! La noi asa a fost!

#buzzkfcstrips #kfcstripsnepicanti

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *