Căsuțe vii – un cadou inedit si foarte apreciat

Am descoperit-o recent pe Teodora si frumoasele ei căsuțe vii, care umplu de culoare si buna dispozitie orice colt in care sunt asezate. 🙂 Am ramas fascinata de ideea acestor căsuțe vii, cu licheni, care sunt foarte usor de intretinut (nu se uda, trebuie doar sa fie ferite de soare direct, sa nu fie amplasate sub aerul conditionat sau deasupra caloriferului), mai ales ca toti suntem iubitori de verde, de natura, de frumos si ne dorim sa fim inconjurati de cat mai multa natura.

Asa ca am rugat-o sa ne povesteasca mai multe despre ea si despre povestea acestor căsuțe, cum i-a venit ideea, cat de apreciate sunt, cat de dificil sunt de realizat si de ingrijit si o multime de alte informatii interesante. Sper sa va placa! 🙂 Iata ce ne povesteste Teodora:

🌿Eu sunt Teodora, mămică de doi băieți de 10 și 12 ani, economist, practician în insolvență și iubitoare de artă și culori de când mă știu.

🌿Sunt creatoarea din spatele proiectului Art&Craft by Teo, un copilaș micuț pe care îl cresc încet, cu grijă și răbdare. Este un copil deschis, plin de imaginație care vrea să ajungă cunoscut în cât mai multe case, să creeze prietenii noi. Și fiind un copil zburdalnic, plin de idei creative, pregătește mereu cadouri inedite pentru cei dragi 🌿🍃

🌿Creez decorațiuni unicat din licheni, flori textile și din silicon pe de o parte, iar pe de altă parte pictez….aproape orice, dar în această perioadă mă axez pe tricouri și diverse accesorii de bumbac.

🌿Motivația pentru a începe micul meu business creativ este una interioară, pictez de la 3 ani și Cred că a venit momentul să fac ceea ce am visat dintotdeauna: să creez, să transform și să aduc bucurie prin culoare! Art&Craft by Teo este visul meu colorat plin de

🅣răire

🅔nergie

🅞riginalitate

🌿Unul dintre produsele mele favorite este o căsuță, care aduce un colț din natură chiar la tine în casă 🏠!

🌿Ideea căsuței care să aducă un colț din natură chiar în casa ta a pornit la sfârșitul anului 2019. Prima căsuță a fost locul unde am așezat o parte din lucrările realizate de unul din copii la atelierul de ceramică și m-am gândit să creez un peisaj, astfel încât acele elemente modelate din ceramică să nu fie rupte de contex. Pentru a integra în căsuța de lemn mici animale și căsuțe din ceramica, am lipit conuri și licheni pe peretele interior al căsuței. Pornind de aici am ajuns să creez multe căsuțe colorate, din ce în ce mai frumoase.

🌿 Căsuțele sunt realizate din lemn subțire, au agățătoare pentru a putea fi așezate pe perete.

🌿 Interiorul căsuței este din licheni, plante uscate și stabilizate, plante permanente calitate premium.

🌿 Prețul unei căsuțe vii este 200 lei + transport curier

🌿Culorile le stabilesc împreună cu clienții, în funcție de anotimpul pe care vrem să-l aducem în casa noastră ♥️.

🌿Timp de realizare 7-10 zile de la lansarea comenzii, în funcție de numărul de comenzi existente la acel moment. Pe lângă decorurile cu licheni, pictez tricouri și hanorace și am creat conceptul Artă de purtat, transformând desenul copilului tău în picturi pe tricouri și creând un model unic de tricouri cu fetițe cu parul plin cu idei 🖌️🎨👧.

Recunosc ca mie casutele si toate produsele realizate de Teo mi se par foarte frumoase si sunt acum mandra posesoare a unei astfel de căsuțe vii, care mi-a luminat casa! Mi se par si o idee foarte buna de cadouri pentru cei dragi, pentru colegii de munca si pentru diverse ocazii speciale. In plus, prin faptul ca fiecare casuta este diferita si poate fi personalizata – esti sigur ca acel cadou este unic si deosebit.

Pe Teodora si frumoasele ei produse le puteti gasi pe Facebook si pe Instagram.

Sursa foto: arhiva personala a Teodorei

1 Comment

  1. Sunt superbe toate lucrările ei!! Deja am doua tricouri pentru copii și câteva aranjamente ce înfrumusețează casa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 + nineteen =