Bratarile pentru bărbați – 4 greșeli care pot fi evitate

“Un bărbat adevărat nu poarta bijuterii” sau “nu cred ca o sa îmi vina bine” – este cel mai probabil una dintre replicile jumătății masculine din viața noastră atunci când vine vorba de accesorii. După părerea mea, acestea sunt doar false pretexte sau poate unii domni nu au descoperit inca site-ul celor de la www.amunis.ro, care comercializează niște brățări bărbătești absolut superbe. Dacă nu ma credeți pe cuvânt, aruncați un ochi aici, in sectiunea generoasa de bratari dedicate domnilor sau pe pagina lor de Facebook. 🙂

Apoi, stânjeneala unor bărbați in a purta bijuterii poate veni și din faptul ca, adesea, aceștia nu știu cum sa poarte accesoriile și comit mici erori de stil. Ca sa veniți in întâmpinarea partenerilor și ca sa ii ajutați atunci când vor sa poarte accesorii, iată o trecere in revista a celor mai întâlnite erori de stil:

1. Alegerea unei bijuterii fără convingere

Doar fiindcă un anumit accesoriu este la moda nu înseamnă ca i se potrivește oricui. La fel ca și îmbrăcămintea, bijuteriile trebuie sa fie in deplin acord cu personalitatea, caracterul și stilul celui de le poarta. Nu poți cere unui biker sa poarte lănțișoare fine și delicate sau unui violonist sa se accesorizeze cu o brățara de piele și tinte, nu?

2. Ce e prea mult strica

Trebuie o anumită experiența și spirit de artist pentru a o obține o combinație fericita a bijuteriilor, iar dacă domnul nu se pricepe ar fi mai indicat sa respecte principiul de “puțin și buna” – o brățara simpla sau un colier pot face minuni.

3. Nu se tine cont de pigmentul pielii

Stiliștii și experții bijutieri atrag atenția ca pentru fiecare pigment se potrivește un anumit metal sau tip de bijuterie (spre exemplu, pentru persoanele cu piele de nuanțe calde merg foarte bine bijuteriile aurii, in vreme ce pielea in tonuri reci se potrivește cu argintul, aurul alb sau platina).

4. Bijuteriile nu sunt purtate in armonie

A purta bijuteriile cu rafinament presupune un pic de efort, dar cu practica și sfaturile stiliștilor aceasta bariera se poate depăși. Spre exemplu, domnii sunt sfătuiți sa nu poarte niciodată la aceeași mâna ceasul și brățara și nici sa se joace cu dimensiunile bijuteriilor (nu este deloc echilibrat sa porți un colier masiv și o brățara subțire sau, evident, invers).

In loc de concluzii:

Domnii din viața noastră pot experimenta și pot purta bijuterii cu stil, atâta vreme cât dau dovada de îndrăzneala și asculta sfaturile specialiștilor. Iar o brățara, un inel sic sau un colier pot face minuni in ținuta oricărui bărbat.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *