Coco Mademoiselle by Chanel – varianta Remake

Parfumurile au exercitat intotdeauna o fascinatie puternica asupra oamenilor. Vechile texte si sapaturile arheologice au dovedit ca oamenii foloseau parfumuri inca din cele mai vechi timpuri. Parfumurile moderne insa, asa cum le cunoastem astazi, au aparut de-abia in secolul al XIX-lea, atunci cand parfumierii au inceput sa sintetizeze aromele de vanilie sau cumarina, ceea ce a permis realizarea unor parfumuri mai complexe.

Nu am stiut cat de important este sa-ti gasesti parfumul care sa te defineasca si nu am stiut ca este o adevarata arta sa stii sa combini esentele, plantele si mirodeniile pentru a da nastere parfumurilor care spun o poveste, care exprima sentimente sau care dezvaluie emotii pana cand nu am citit romanul “Parfumul iubirii” de Cristina Caboni. Aceasta carte m-a facut sa apreciez mult mai mult parfumurile, care nu doar dau un miros placut, ci asa cum mentionam mai sus – spun o poveste.

Un parfum placut pe care l-am folosit in ultima vreme este Coco Mademoiselle by Chanel, varianta de parfum remake de la Cosmetice by Sara. De ce am ales un parfum remake? Ei bine, in primul rand pretul, ca sa fiu sincera. 🙂

Pentru ca acum nu mai putem merge in magazine si testa produsele asa cum o faceam (si in plus, cu un bebe de 11 luni cu greu as putea sta prea mult prin magazine) – ar fi fost o pierdere mare sa imi cumpar parfumul din magazine de specialitate si sa vad ca nu imi place / nu mi se potriveste.

In al doilea rand, parfumurile remake au ajuns sa fie atat de similare cu parfumurile din marile magazine, incepand de la forma, ambalaj, miros si chiar si durata – incat prefer o diversitate mai mare de parfumuri decat unul singur. 🙂

Parfumul remake Coco Mademoiselle by Chanel a ajuns rapid prin Posta Romana, in conditii bune – a fost ambalat bine si inconjurat de hartie, astfel incat sa nu se sparga pe drum, a fost fix ceea ce am comandat, iar dupa cum puteti vedea in imagine – arata la fel ca produsul pe care il puteti gasi in magazinele de specialitate.

Mirosul Coco Mademoiselle surprinde perfect si elegant esenta unei lady libere si indraznete, avand un parfum floral (flori de portocal, cu bergamota si mandarina, plus arome imbatatoare de trandafiri, iasomie si ylang-ylang). In plus, baza parfumului dezvaluie note de mosc alb, de vanile orientala si de vetiver. Este perfect atat pentru zi, cat si pentru seara, pentru ocazii deosebite.

In varianta remake pe care am folosit-o in ultimele saptamani, parfumul Coco Mademoiselle by Chanel a durat circa 6-7 ore, la o pulverizare usoara, fara sa insist prea mult – o data la incheieturi si de doua ori pe gat (pentru ca mie nu imi place sa se simta parfumul pe care il folosesc foarte tare si nici nu stiu cum ar reactiona bebe Mihai la parfumuri puternice).

Voi ce parfumuri preferati? Ati incercat parfumuri remake pana acum?

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Beauty CityFemme

Sursa foto:  arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *