Electrocasnicele Toshiba – eficienta la superlativ

Electrocasnicele sunt o parte vitala din orice bucatarie moderna (si nu numai), ele aducand un plus de confort si raspunzand nevoilor noastre de baza – de hrana (pastreaza mancarea proaspata o perioada mai lunga / ajuta la pregatirea mancarilor) sau de odihna (pentru ca reduc munca fizica pe care o depunem, precum si timpul pe care il petrecem spaland vase sau haine, spre exemplu).

Dar nu trebuie sa uitam de estetica – pentru ca mai ales in anul care a trecut ne-am dat seama cat de important este sa stam si sa ne desfasuram activitatile intr-un spatiu frumos, in care ne simtim bine, un spatiu in care se regasesc elemente din personalitatea noastra. Iar bucataria este un spatiu esential in orice locuinta, pentru ca aici pregatim mancarea, aici venim cand facem pauze de la lucru si foarte multi dintre noi tot in bucatarie mancam si socializam cu familia in jurul mesei.

In plus, noi, ca si consumatori, am inceput sa fim din ce in ce mai exigenti si mai atenti la ceea ce cumparam, sa avem mai multe asteptari, mai ales ca navigam intr-o mare varietate de oferte. De aceea, atunci cand planuim o achizitie trebuie sa avem cateva criterii pe baza carora sa ne ghidam pentru a lua acele electrocasnice pe care sa ne bazam – sa aiba o viata lunga, consum redus, ultimele tehnologii si un pret bun, corect.

Toate aceste criterii sunt indeplinite cu succes de Toshiba, o companie pe care o stim de multa vreme ca producatoare de laptopuri si baterii, printre altele, dar care are o gama vasta de electrocasnice – aparate frigorifice, masini de spalat vasele, cuptoare cu microunde si masini de spalat rufe si uscatoare.

Dar haideti sa le luam pe rand si sa trecem prin cele mai importante functionalitati ale acestora:

Eficienta -Din dorinta de a imbunatati calitatea vietii consumatorilor, electrocasnicele Toshiba apartin clasei energetice A++, insemnand ca produsele pot economisi pana la 20% din energia pe care ar fi consumat-o un alt electrocasnic in mod obisnuit. Tinand cont ca o familie are cel putin trei – patru electrocasnice in gospodarie – reducerea cumulata este una semnificativa.

Tehnologiile moderne – pasiunea pentru inovatie si pionieratul in tehnologie pe care o are Toshiba asigura evolutia constanta a produselor, imbunatatirea acestora, garantia grijei pe care o au pentru oameni si pentru mediu.

Designul – Designul in linii fine, inovatoare, meticulos pana la perfectiune, futurist, ofera un aspect modern si placut bucatariei. Alaturi de materialele de calitate folosite pentru realizarea produselor, electrocasnicele Toshiba devin astfel obiecte elegante, unice si spectaculoase.

M-am uitat cu atentie pe site-ul celor de la Toshiba, am citit despre noile tehnologii pe care le-au implementat in produsele lor – foarte diferite, cu rezultate remarcabile, care duc atat la rezultate foarte bune, cat si la economii semnificative de energie. Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant – va invit si pe voi sa aruncati o privire pe site si sa-mi spuneti daca aveti deja electrocasnice Toshiba sau daca urmeaza sa faceti vreo achizitie in perioada urmatoare.

Companie cu o istorie de peste 140 de ani, Toshiba nu mai are nevoie de nicio prezentare. Brandul a fost alaturi de consumatori si a imbunatatit constant standardele si produsele sale, pentru un progres real, palpabil. Electrocasnicele Toshiba se comercializeaza in peste 30 de tari.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *