Vrei să organizezi un team building în Timișoara? Nu rata aceste locații faine!

Team building-urile sunt o modalitate interesantă pentru a îmbunătăți performanța echipei tale, dar și pentru a descoperi talente noi (skill-uri) care îți pot fi de folos în diferite proiecte de business.

Vrei să organizezi și tu un astfel de eveniment și vrei să îți faci o idee despre câteva locații faine pentru un team building în Timișoara? Atunci, acest articol o să fie un punct de plecare bun.

De ce să organizezi un team building?

Adevărul este că multe persoane văd acest eveniment ca pe o ocazie bună de a mai scăpa de treburile de la birou și de a chefui cu colegii. 

Nimic mai greșit.

Organizat în mod corect, acest tip de exercițiu te ajută la îmbunătățirea comunicării între membrii echipei/ departamente, la creșterea productivității și motivației, la identificarea liderilor, a creativității, la creșterea încrederii, dar și a sănătății mentale.

Aceste evenimente se pot organiza atât indoor, cât și outdoor (cele mai populare). Iar pentru a obține unele rezultate palpabile, este recomandat să apelezi la o firmă specializată care are know-how-ul necesar pentru a le atinge.

Evenimentele outdoor, după cum am precizat, sunt apreciate mai mult deoarece îți oferă posibilitatea de a ieși din zona de confort, ajută la combaterea stresului, intensifică puterea de concentrare și creativitatea, și au un impact pozitiv asupra sănătății.

Bun, haide să vedem și câteva locații unde l-ai putea organiza:

3 locații pentru un team building reușit

Munții Parâng

Parte din grupul muntos Parâng-Șureanu-Lotrului, munții Parâng – reprezintă cea mai extinsă suprafață muntoasă din România.

Această zonă a României este într-adevăr impresionantă și reprezintă un adevărat deliciu privitorului. De exemplu, lacul Galcescu, situat la nord-est de vârful Parângul Mare, este cel mai mare lac glaciar din masivul Parâng. 

Un alt obiectiv foarte interesant este și Peștera Muierilor, situată în comuna Baia de Fier. Aceasta peștera a fost sculptată în calcarele mezozoice de râul Galbenul. Această peșteră a folosit în trecut ca adăpost pentru femei și copii pe timp de război.

Cheile Buții

Această zonă se regăsește în partea de sud a Munților Retezat. 

Ce nu trebuie să ratezi: succesiunea de meandre încătușate, ziduri abrupte (ideale pentru pasionații de alpinism), peșteri, cariere de cuarț, baraje și cascade. 

Bineînțeles, există și trasee turistice pentru cei care nu vor să se aventureze prea mult, dar totuși să guste puțină libertate.

Șuncuiuș

Șuncuiuș se situează la circa 1 km de localitatea cu același nume, în defileul Crișului Repede, în munții Pădurea Craiului.

Zona este una extrem de curată. Mai mult, găsești indicatoare turistice mai peste tot, astfel nu te vei rătăci.

Ce îți oferă peisajul? O mulțime de peșteri, cascade, chei și alte formațiuni. Nu e de mirare că există foarte mulți turiști în zonă.

Dacă te atrage această zonă, nu trebuie să ratezi Peștera Vântului, cea mai lungă peșteră din România (are aproximativ 50 km lungime) și este străbătută de un curs subteran de apă.

Dacă te-ai hotărât asupra uneia dintre aceste locații sau ai tu alte sugestii de locații pentru un team building în Timișoara, echipa Vertical Adventure este pregătită să îți ofere sprijinul necesar pentru ca atât tu, cât și echipa ta să vă bucurați la maximum de acest moment atât de important pentru dezvoltarea individuală, dar și a companiei.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *