Cine este Emma Corrin, actrița ce a interpretat rolul Prințesei Diana in “The Crown”

Numele tinerei actrițe in varsta de 24 de ani, Emma Corrin este pe buzele tuturor fanilor “The Crown” de câteva zile. Duminica, 15 noiembrie, Netflix a scos cel de-al patrulea sezon al seriei “The Crown”(serie ce urmărește istoria familiei regale britanice începând cu domnia reginei Elizabeta a II a).

Noile episoade, atât de așteptate de public, pun in scena figura lui Margaret Thatcher ca prim-ministru, dar și idila dintre printul Charles și Lady Di. Pentru a o interpreta pe cea care a fost supranumita prințesa inimilor, producatorul Peter Morgan și-a îndreptat atenția către o tânăra actrița prea puțin cunoscuta publicului larg-Emma Corrin, iar acest lucru a propulsat-o cu repeziciune pe scena internațională.

Emma este de un talent incredibil și am fost imediat captivati încă de când a venit la audițiile pentru rolul Dianei Spencer. In plus, având inocenta și frumusetea unei Diana tinere, ea poseda și complexitatea necesară ca sa încarneze aceasta femeie extraordinara (n.r- Lady Di), care a trecut de la o adolescenta anonima la o femeie iconică a generației sale”, declara Peter Morgan intr-un comunicat de presa.

Deși in anul morții Prințesei Diana, Emma Corrin nu avea decât 2 ani, acest lucru nu a împiedicat-o sa se transpună in pielea personajului și sa devină o figura emblematica pentru tânăra generație britanică. Și ca sa fie cât mai veridică și sa se pună cu adevărat in pielea Dianei Spencer, actita de 24 de ani a luat cursuri de dans clasic, de dicție și de postura, iar toate aceasta munca s-a văzut in rolul magistral jucat. Se altfel, fanii lui Lady Di au afirmat ca cele doua femei seamănă ca doua picături de apa, pana la cele mai mărunte gesturi.

Ce spune Emma Corrin despre rolul din “The Crown”

Întrebata fiind ce crede despre rolul sau din “The Crown” și de ce a acceptat un rol atât de riscant, iată ce a răspuns:

Ma gândeam ca o sa fie o provocare. Și asta a fost. Dar intr-un mod cu adevărat pozitiv. Ca actor știi ca odată ce accepți un rol in 90% din timp ieși din zona ta de confort, iar asta este cu adevărat excitant. Și știam ca o sa am enorm de învățat. Și asta am făcut”.

O tânăra talentata de urmărit

Destul de activa pe rețelele de socializare, in special pe Instagram, Emma Corrin își apăra imaginea: cât se poate de naturala. Dincolo de pozele de la shooting-uri sau cele prin care promovează diverse proiecte profesionale, tânăra actrița nu ezita sa împărtășească cu fanii momente din viața sa privată, cât se poate de intime și spontane. Așa se face ca o vedem alături de câinele ei Spencer sau cum se joaca in fata aparatului foto și cânta la “un morcov”, pe post de microfon. Un aer proaspăt pe scena actorilor britanici, plină de talent și de viata, Emma Corrin rămâne fără îndoiala o actrița ce promite mult și pe care merita sa o urmărim in continuare.

https://www.instagram.com/emmalouisecorrin/

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Autor articol: Alina / Sursa foto: https://www.instagram.com/emmalouisecorrin/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 + fourteen =