Tu ai suficienta grija de masina ta?

Am spus de multe ori ca eu consider ca m-am nascut in cea mai buna perioada din istorie (minus pandemia actuala), pentru ca acum ne bucuram de confort, de tehnologie, de oportunitati, de educatie si de drepturi, mai mult decat am facut-o vreodata de-a lungul timpului.

Inclus atat in capitolul tehnologie, cat si confort, autoturismul (si tot ce inseamna mijloc de transport – metrou, autobuz, tren etc) reprezinta o inventie fara de care viata asa cum o stim nu ar fi posibila. Cum s-ar mai deplasa oamenii pe distante lungi? Cum ar cara materiale grele sau cumparaturi? Cum ar ajunge la serviciu atunci cand stau in zone greu accesibile? Cum ar avea acces la servicii medicale si asa mai departe?

Anul acesta, plin de provocari cum a fost, ne-a adus mie si sotului meu doua mari reusite – prima este am devenit parintii lui bebe Mihai, realizare despre care v-am mai povestit, iar cea de-a doua este faptul ca am reusit sa ne schimbam masina si ne-am cumparat-o pe cea pe care o vedeti in imagine. 🙂

Ne-am dorit tare mult o masina – nu noua, dar mai buna decat vechiul nostru BMW 318 din 2004, care ne-a tinut companie vreme de multi ani si care a facut o treaba buna, dar de care si noi am avut grija la randul nostru – i-am facut verificari periodice, de fiecare data cand se aprindea un senzor pe bord am mers sa vedem ce s-a intamplat / ce trebuie schimbat, i-am pus carburant de calitate si asa mai departe.

Iar acum, de cateva luni, suntem mandri posesori ai unei alte masini, tot BMW, de data aceasta un X3 din 2013, pentru ca am vrut o masina de teren, automata, mai spatioasa, potrivita pentru o familie. Recunosc ca sotul meu este pasionatul de autoturisme din familie si cel care o conduce, desi am si eu permis de conducere. 🙂

Insa si mie imi place tare mult masina noastra, mi se pare extrem de importanta pentru o familie si foarte utila atat in viata de zi cu zi, cat si pentru vizitele la parintii mei in Valenii de Munte, pentru concedii, pentru diverse vizite sau pentru a merge sa rezolvam diferite probleme.

Mi se pare o investitie utila si necesara, iar masina devine oarecum o parte din cine esti tu. Adica felul in care te comporti cu ea – cat de mult si cum o ingrijesti spune destul de multe despre tine ca si om. Asa cum se spune ca de multe ori animalele de companie (cainii sau pisicile) ajung sa semene cu stapanii lor – acelasi lucru este valabil si pentru masina. 😀

Pentru ca o masina curata, ingrijita, pentru care se folosesc produse de buna calitate, careia i se fac schimburile de filtre si ulei, precum si reviziile de fiecare data cand este necesar nu-ti aduce doar o buna functionare a acesteia, ci si un confort sporit, siguranta si incredere.

Si cum timpul a devenit un lux de care de multe ori nu dispunem asa cum am vrea, pentru a ne usura viata putem comanda online tot ce avem nevoie pentru masina. Magazinul online Kparts poate fi o sursa foarte buna pentru tine si masina ta, deoarece ofera sute de piese, accesorii, precum si pachete de revizie de buna calitate, pentru o experienta de condus de care sa se bucure din plin atat soferul, cat si pasagerii. 🙂

Pachetele de revizie contin filtre de aer, combustibil, ulei si habitaclu, ceea ce te va ajuta sa oferi o viata lunga autoturismului tau, protejandu-l cu ajutorul celor mai calitative si rezistente produse, care provin de la furnizori de renume in domeniu.

Kparts ofera o gama variata de piese auto, accesorii si pachete de revizie la o calitate ridicata. Consultantii Kparts sunt alaturi de cumparatori pentru a-i ajuta sa faca alegerile corecte. Catalogul de produse acoperă toate categoriile de piese auto, pentru toate tipurile de mașini: de la piese pentru ambreiaj, distribuție și încălzire, până la cele pentru sistemul de frânare, cel de direcție și chiar pentru motor.

Tu cand ai facut ultima revizie masinii tale? 🙂

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *