3 motive sa alegi o casa la marginea orasului

Tot mai multe persoane care isi cauta o noua casa aleg sa se mute la marginea orasului sau chiar la tara. Tocmai din acest motiv, in ultima perioada anunturile cu vanzari case in Paulesti sau in apropiere sunt foarte cautate, iar investitorii aleg sa isi mute proiectele de constructie din inima orasului, la periferie. 

RoyalImob este o agentie imobiliara din Ploiesti, care se ocupa cu vanzarea si inchirierea apartamentelor, caselor si a vilelor din oras si din apropiere. In cazul in care esti in cautarea unui nou camin pentru tine si familia ta, apeleaza cu incredere la specialistii acestei agentii. Dupa o discutie in care sa le impartasesti dorintele tale cu privire la noul camin, acestia vor face tot posibilul sa gaseasca cea mai buna varianta pentru tine. 

In articolul de azi insa, discutam despre care sunt cele 3 motive principale pentru care tot mai multa lume alege sa isi caute o casa la marginea orasului, in detrimentul unei case in centru. 

1. Preturi mai avantajoase

Stim cu totii cat de vizibila este diferenta intre preturile imobilelor din centrul oraselor si a imobilelor situate la periferie sau in satele apropiate. Fiind preturile mai accesibile, ai posibilitatea sa achizitionezi cu banii pe care i-ai cheltui pe o casa in oras, o casa considerabil mai mare in cel mai apropiat sat. Iar dupa cum bine stim, pretul este unul dintre factori care influenteaza achizitionarea sau nu a unui nou camin.  

2. Spatiu mai mare pentru aceeasi suma de bani

Fiind preturile mai mici, in afara orasului ai posibilitatea sa iti achizitionezi o locuinta considerabil mai mare la un pret asemanator cu cel al unei case mai mici din inima orasului. Acesta este un avantaj considerabil mai ales in cazul familiilor cu copii sau a cuplurilor care sunt la inceput de drum si isi doresc o familie. 

3. Case cu teren generos

Avand in vedere spatiul mai mare, casele de la periferia orasului sau din satele apropiate au un teren mult mai generos decat casele din oras. Un teren generos inseamna si ca nu vei avea vecini gard in gard cu tine. Iar intimitatea pe care ti-o ofera o casa amplasata astfel iti va fi foarte greu sa o gasesti la o casa in oras. Deasemenea, un teren generos iti permite si crearea unei mici gradini, a unui spatiu de relaxare sau chiar a unui loc de joaca pentru cei mici. 

Acestea sunt 3 dintre cele mai des intalnite motive pentru care din ce in ce mai multe persoane aleg sa se orienteze spre oferte cu vanzari case in Paulesti sau in satele apropiate. Vezi care sunt ofertele atat in ceea ce priveste casele in oras, cat si casele la periferie sau in satele apropiate si fa alegerea potrivita pentru nevoile tale si ale familiei tale. 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 1 =