Noutatile lunii septembrie – partea a treia

PRIMELE IUBIRI DE LA PANDORA

Pandora lansează cel de-al nouălea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a faimoasei brățări Pandora Moments.

În decursul anului 2020, Pandora marchează o mare reușită, sărbătorind 20 de ani de când admiratorii mărcii își spun poveștile folosind brățările emblematice cu talismane. Brățara cu talismane Pandora Moments, care este renumită mondial și îndrăgită de colecționari ca un mod de a își exprima iubirea și valorile, a fost lansată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai apreciate talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Colecționează o viață de premiere 

În septembrie relansăm unul dintre talismanele originale Pandora: talismanul clips în formă de inimă, din argint 925, metalul nostru semnătură. Inima, unul dintre motivele emblematice Pandora, este prezentată pe acest talisman clips și simbolizează dragostea în cea mai simplă formă a sa. Un talisman îndrăgit care reprezintă atât de multe povești ale atât de multor oameni din toată lumea, campania face referire la primele noastre experiențe: prima iubire, primii pași ai bebelușului, chiar și prima amintire a prețuitei brățări Pandora.

Este modul perfect de a spune povestea admiratoarelor noastre, care colecționează amintirile premierelor din viața lor, pe care le păstrează aproape cu ajutorul brățării cu talismane Pandora Moments, de 20 de ani. Fiecare talisman este inscripționat cu un semn distinctiv și prezintă un certificat care marchează 20 de ani de talismane de colecție Pandora Moments.


Startup-ul Remote Stories a sărbătorit 1 an de la lansare la malul mării, alături de influenceri și celebrități

#TurquoiseParty, evenimentul aniversar al startup-ului RemoteStories, a adunat influenceri și celebrități locale care au testat munca remote de la mare, de la Hotelul Turquoise din stațiunea Venus de pe litoralul românesc, alături de echipa #Remote Stories.

Participanții la evenimentul organizat de echipa Remote Stories au experimentat munca remote de pe plajă, de la piscina hotelului Turquoise sau din zonele special amenajate pentru cei care vor să îmbine munca cu relaxarea dintr-o destinație turistică.

„Ne-am dorit să sărbătorim 1 an de la lansarea proiectului nostru într-un mod special și să le oferim invitaților noștri o experiență aparte și anume să testeze munca remote dintr-un loc frumos de la malul mării”, spune Mara Eliza Barza.

„Lucrez remote de mai bine de 2 ani de zile, iar în perioada sezonului estival hotelul Turquoise din Venus este prima alegere a familiei mele pentru vacanță și muncă remote de la mare, fiind locația preferată a fiicei mele, Nicole. Am optat pentru această locație dedicată familiilor întrucât majoritatea invitaților noștri au fost influenceri cu copii mici”, spune Amalia Ștefan.

Evenimentul aniversar #TurquoiseParty marchează lansarea seriei de evenimente inițiate de startup-ul românesc Remote Stories, prin care se dorește promovarea muncii remote de oriunde și susținerea turismului local.

Startup-ul românesc Remote Stories a fost lansat în septembrie 2019 de către antreprenoarele Mara Eliza Barza (specialistă în comunicare și PR) și Amalia Ștefan (specialistă în tehnologie hotelieră) și promovează avantajele muncii remote (de la distanță) pentru angajați, freelanceri și companii, dar și pentru mediu, economie și industria HoReca.


CusutșiBrodat.ro a înregistrat în timpul pandemiei o creștere de 62% a vânzărilor online pe segmentul mașinilor de cusut și brodat casnice și profesionale

Magazinul online de mașini de cusut și brodat, CusutșiBrodat.ro, a înregistrat o creștere a vânzărilor online în prima jumătate a anului 2020, atât pe segmentul mașinilor industriale, dar și în segmentul mașinilor de cusut și brodat casnice pentru acasă și ateliere mici. Produsele care au generat cele mai multe vânzări  sunt mașinile japoneze de la Brother, urmate îndeaproape de mașinile Bernina și Bernette din Elveția.

”Mașinile de cusut și brodat casnice pentru acasă și ateliere mici au avut o evoluție foarte bună, în special în vânzările online. De altfel, în toată Europa vânzările au explodat pe acest segment și producătorii încă încearcă să își adapteze stocurile la noile cerințe, fabricile din Asia lucrează la 100% capacitate și fac față cu greu cererii” –  declară Dan Coandă, Director Operațional Bro Rom Industrial Machines SRL.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În perioada pandemiei, numărul tranzacțiilor online s-a dublat  față de aceeași perioadă a anului trecut. Comparativ cu începutul anului 2019, vânzările online CusutșiBrodat.ro au crescut cu aproximativ 62%, iar categoriile de produse pe care s-au înregistrat cele mai mari creșteri au fost: mașinile de cusut și mașinile de surfilat casnice, urmate de mașinile de brodat și mașinile combinate de cusut și brodat.

Pe perioada pandemiei s-a observat o schimbare de comportament în rândul clienților, astfel încât în prima jumătate a anului tot mai mulți utilizatori au optat pentru plata online cu cardul. De asemenea, clienții online preferă achiziționarea unei mașini de cusut și brodat de la o marcă bună, iar magazinul online CusutșiBrodat.ro oferă branduri cu tradiție precum Brother, Bernina sau BabyLock. Magazinul online are peste 200 de mașini disponibile și oferă un sistem de bonificație cu puncte de fidelitate primite la fiecare comandă.


TIFF Oradea 2020: Proiecții în aer liber, cine-concerte și filme pentru publicul de toate vârstele 

În perioada 2-4 octombrieFestivalul Internațional de Film Transilvania revine la Oradea pentru cel de-al treilea an consecutiv. Timp de trei zile, cele mai apreciate titluri ale anului și cele mai așteptate producții autohtone se vor vedea pe marele ecran, în câteva dintre spațiile devenite parteneri de tradiție pentru ediția locală a evenimentului. Seară de seară vor rula filme în Piața Unirii, dar proiecțiile zilnice vor avea loc atât în aer liber, cât și în spații indoor. Toate evenimentele incluse în programul festivalului vor fi organizate cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială necesare în această perioadă.

Câștigătorul Trofeului Transilvania la TIFF 2020 și filmul distins cu Premiul Publicului în urma voturilor acordate de spectatori, Babyteeth: prima iubire se vede în avanpremieră la Oradea. În debutul regizoarei australiene Shannon Murphy, doi părinți descoperă că fiica lor de 16 ani (Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects), bolnavă de cancer, s-a îndrăgostit de un dealer de droguri.  Laureat cu trei premii César, Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque (r. Nicolas Bedos), cu starurile franceze Daniel Auteuil, Guillaume Canet și Fanny Ardant, propune cinefililor o călătorie în timp, nostalgică și plină de umor, în care un bărbat încearcă să o redescopere pe femeia de care se îndrăgostise cu 40 de ani în urmă. În avanpremieră locală se va vedea și Corpus Christi (r. Jan Komasa), propunerea Poloniei la Oscar, despre un tânăr proaspăt eliberat dintr-o școală de corecție, care ajunge dintr-o întâmplare să se pretindă preot într-un sat.  Din colecția de noutăți de la TIFF, ajunge la Oradea și Pacientul perfect/ The Perfect Patient (r. Mikael Håfström), filmul care spune povestea celui mai notoriu scandal judiciar din istoria Suediei.


„Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie“ – au început filmările pentru primul lungmetraj caritabil din România

Proiectul caritatabil „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie“, o premieră pentru industria cinematografică din România, a intrat în linie dreaptă. Filmările pentru primul lungmetraj caritabil au început pe 9 septembrie, iar încasările se vor îndrepta în totalitate către Fundația HOSPICE Casa Speranței și către îngrijirea gratuită a pacienților care înfruntă un dagnostic incurabil. 

Scenariul filmului este scris de Mihai Mănescu (manager comunicare & brand Fundația HOSPICE Casa Speranței), Andrei Huţuleac şi Matei Dima (co-scenarist, producător și actor), care se implică pro bono în acest proiect. Filmul în regia lui Andrei Huțuleac are ca punct de plecare poveștile adevărate ale mai multor copii pacienți ai fundației. Deși inspirat dintr-o realitate dureroasă, lungmetrajul își propune să transmită un mesaj despre speranță, fiind totodată o incursiune în lumea fantastică a uneia dintre cele mai importante opere literare pentru copii, „Amintiri din copilărie“ a lui Ion Creangă.

Din distribuție mai fac parte Maya Prediger, Teodor Corban, Matei Dima (BRomania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Corneliu Ulici, Ada Condeescu și alții.  

„Doamne, ce mă bucur că putem da drumul la treabă din nou! Sunt foarte bucuros să revin pe platourile de filmare pentru al treilea meu film, mi-a lipsit sentimentul ăsta. Am început deja să filmăm si sunt entuziasmat că pot să mă implic într-un proiect care își propune să facă bine, să ajute pe cât mai mulți. Copiii au o energie fantastică și cu ajutorul lor putem spune mai departe o poveste care sper să schimbe mentalități. Noi toți cei care am acceptat să facem parte din echipa ce produce acest lungmetraj știm că împreună putem ajuta și că prin implicare putem schimba vieți. De obicei, în orice producție mă implic, las o bucățică din mine, însă în cazul acestui lungmetraj sunt cu totul acolo pentru că este un film foarte aproape de sufletul meu”, spune Matei Dima, producătorul filmului.


Retailerul Contakt a deschis 18 unități noi în 2020, depășind pragul de 200 de locații active în toată țara

Retailerul Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, a deschis anul acesta 18 unități noi, ajungând la peste 200 de locații active la nivel național. Pentru ultimele patru luni ale anului, compania românească are în plan deschiderea de 8 noi locații în București, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Ploiești și Turda. 

Fondat în 2002, la Timișoara, grupul Contakt a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii cinci ani, extinzându-și rețeaua de unități proprii la peste 200 de locații din București și 36 de județe, fiind prezenți în peste 98% dintre cele mai importante galerii comerciale deschise în România, precum și în magazine stradale. În prezent, grupul controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor deține în portofoliu două branduri de retail: Contakt și magazinele premium Hoco.

În 2019, Contakt a raportat o cifră de afaceri de peste 63 milioane de lei, în creștere cu aprox. 65% față de anul anterior. Pentru anul în curs, reprezentanții companiei estimează o cifră de afaceri de circa 60 milioane de lei și o creștere a profitului, generată de politica de expansiune a numărului de locații precum și de optimizarea proceselor interne.

În ceea ce privește valoare totală a  investițiilor făcute de companie în 2019, aceasta se ridică la peste 2,8 milioane de lei și a vizat obiective precum deschiderea a 28 de locații noi, dezvoltarea noii platforme a magazinului online, amenajarea unei hale logistice, dar și reînnoirea flotei auto. În anul în curs, până în prezent, valoarea investițiilor grupului Contakt s-a ridicat la peste 850.000 lei pentru deschiderea de noi unități, amenajarea birourilor și dotarea cu noi echipamente. 

„Contakt continuă seria de investiții și politica de expansiune în cele mai importante orașe din țară, urmând ca până la finalul anului să ajungem la un număr total de 26 de unități noi deschise în 2020. Deși prima parte a anului a fost marcată de o perioadă mai dificilă în contextul provocat de pandemie, previziunile pentru 2020 sunt per total optimiste. Estimăm o cifră de afaceri apropiată celei din 2019 și o rată a profitului mai ridicată, susținută de optimizarea proceselor interne și de obiectivul nostru de extindere atât a numărului de locații, cât și a ofertei de produse”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt. 

Potrivit reprezentanților companiei, în topul orașelor care au generat cele mai multe vânzări în primele șapte luni ale anului se află București, Cluj-Napoca și Timișoara, urmate de Brașov și Iași. Printre categoriile de produse cu cele mai multe solicitări din partea clienților în intervalul de referință se numără foliile de protecție, husele, dar și produsele de conectică.


Scaunul fără cuie și taburetul din resturi, gândite, desenate și produse în România

Pentru prima oară fabricate, studio de design, prototipare și producție înființat în 2018, în urma unei investiții proprii și a  programului Start Up Nation și-a deschis porțile către specialiști, arhitecți, designeri, dar și către publicul larg, pe parcursul Romanian Design Week (11-20 septembrie 2020, București). Atelierul se află pe fosta platformă industrială de pe Splaiul Unirii 160, centru recunoscut al industriilor creative si culturale din București.

Cu această ocazie, fabricate a lansat și două obiecte originale, din seria F – Scaunul F și Taburetul F. Cele două obiecte au fost expuse în hala industrială găzduită de fosta platforma Industria Bumbacului atât în format final, cât și versiuni intermediare, documentări ale drumului până la realizarea lor. Alături de schițe, video-uri de making off sau altă documentație intermediară au fost expuse două prototipuri esențiale în drumul până la produsul final și o simulare a felului în care materialul a fost optim folosit. Materialul din care au fost realizate ambele obiecte este placajul de mesteacăn.

Scaunul F este primul scaun desenat, proiectat și fabricat de fabricate. Scaunul vine în pachet plat și poate fi asamblat în 5 minute. Totul se bazează pe îmbinări și prelucrari CNC. Nu necesită niciun fel de unelte și este gândit să nu necesite adezivi pentru lipire sau prinderi mecanice de vreun fel. 

Taburatul F a venit ca un companion, măsuță de cafea, suport de reviste sau orice altceva, fiind un obiect multifuncțional. Este obținut din resturile de material rămase de la tăierea plăcii scaunului F pentru eficiență maximă a materiei prime. Ambele obiecte presupun folosirea de noi tehnici și procese de producție, unice și sustenabile.

“Credem în design sustenabil și vrem să aducem pe lume produse inovatoare gândite, desenate, prototipate și produse în România. Folosim experiența echipei și cele mai moderne utilaje pentru a economisi energie, material și a aduce pe piață internă și internațională produse  care respectă mediul înconjurător și onorează resursele naturale. declară Marius Neagoie, architect, fondator fabricate.


Festivalul Național de Improvizație revine între 22-25 octombrie la București!

Cea de-a opta ediție Festivalul Național de Improvizație – !MPRO – va avea loc între 22-25 octombrie 2020, la terasa acoperită a Casei Universitarilor din București (strada Dionisie Lupu 46). Tema acestui an – Procesul creativ – invită participanții să abordeze diverse forme de exprimare artistică rezultate din improvizație. 

Cele șase secțiuni, care vor cuprinde 11 spectacole selectate de câte un juriu specializat, dintre cele înscrise între 29 iunie și 31 august, alături de 5 spectacole invitate de organizatori sunt: LONG-FORM,  MUZICAL, SKETCH, DEBUT,  Freestyle – RAP Battle și EXPERIMENTAL.

!MPRO aduce și anul acesta la București nume importante în arta improvizației:

  • Anananas & Pampamplemousse (Franța) – o echipă de actori plină de energie, fondată în 2012 de membri cu experiență vastă în spectacole live.
  • David Pasquesi  (SUA) – unul dintre cei mai cunoscuți comedianti din lume, David a contribuit la producții precum Groundhog Day, Strangers with Candy, Curb Your Enthusiasm, Return to Me, The Ice Harvest, Veep ș.a.m.d. Din 2002, joacă alături de T. J. Jagodowski în „TJ și Dave” 

„Cine ar fi crezut că al 8-lea an al impromeleonului va fi și cel mai greu de până acum? Cu toate acestea, amintirile, energia și bucuria pe care le-a strâns de la voi în toți acești ani i-au dat curaj și încredere să viseze și să creeze o ediție specială a festivalului.

Te invităm să râzi cu noi în cele patru seri de festival cu cele mai bune spectacole rezultate din improvizație: long form, muzical, sketch, experimental, rap battle și debut. Sub ochii voștri se vor naște toate aceste spectacole, pentru că elementul comun care le caracterizează este spontaneitatea. #improvizezi, deci ești #pefază.”, spune Adina Sandu, director artistic.

Iată participanții care se aliniază la start pentru !MPRO 2020
Adrian Sandu, Adriana Bordeanu, Adriana Petre, Andreea Constandache, Andrei Bratu, Andrei Negoiţă, Andrei Ţifrea, Andru Sandu-Capră, Axel Moustache, Bogdan Untilă, Camelia Pintilie, Cătălin Coşarcă, Cătălina Geru, Claudia Ștefan, Dan Birtaș, Dan Codreanu, Dan Miron, Daria Marinescu, Delia Riciu, Diana Vrâncianu, Dragoș Alexăndroaiei, George Dumitru, Iulian Sfircea, Iuly Nagy, Liana Meiling, Liana Stanusi, Liviu Constantin, Mihai Mihăilescu, Mădălina Frățilă, Manu Jurcă, Maria Bujancă, Mihaela Georgescu, Monica Anastase, Ruxandra Coman, Sever Bârzan, Ştefan Huluba, Valentin Hurdubaie, Vlad Mazilu, Vlad Meche, Vlad Mihu, Vlad Pasencu, Victor Manea, Victoria Răileanu.


Zitec și Innoship lansează un modul destinat platformei Magento, care permite magazinelor online integrarea cu multiple soluții de livrare rapidă

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță dezvoltarea unui modul destinat platformei de e-commerce Magento 2 pentru Innoship, soluție de tip SaaS (Software as a Service) care permite business-urilor din retail și e-commerce să administreze eficient propriile contracte de curierat și multiplele opțiuni de livrare. Lansarea modulului va permite magazinelor online care utilizează Magento 2 o integrare facilă cu platforma Innoship și o adopție rapidă a serviciilor companiei.

Platforma Innoship este un agregator de opțiuni multiple de livrare rapidă destinat companiilor de retail și e-commerce, care facilitează accesul comercianților de toate dimensiunile la o soluție de gestiune optimă a livrărilor ce era disponibilă până acum doar pentru marile platforme de comerț electronic. Algoritmii de machine-learning folosiți de Innoship analizează performanța diferitelor opțiuni de livrare din întreaga arie geografică relevantă și punctele de livrare ale unui retailer pentru a aloca comenzile de livrare pe baza unor criterii personalizate.

Astfel, magazinele își pot administra eficient propriile contracte de curierat, oferind clienților multiple opțiuni de livrare rapidă și servicii de transport de mai bună calitate, reducând substanțial costurile cu acest serviciu. Potrivit companiei, retailerii care adoptă soluția Innoship își reduc costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25%, în timp ce performanța de livrare crește cu până la 15% printr-o alocare dinamică a comenzilor.

Modulul Innoship pentru Magento 2, dezvoltat de echipa Zitec, aduce o serie de funcționalități utile pentru magazinele online dezvoltate pe platforma Magento 2, precum configurarea costului transportului pentru clienți, selectarea opțiunilor agreate cu firma de curierat în ceea ce privește asigurarea coletului, modul de rambursare sau posibilitatea de a verifica coletul de către destinatar. De asemenea, se pot genera direct din platformă unul sau mai multe AWB-uri pentru fiecare transport, și se poate obține foarte simplu link-ul de urmărire a coletelor atât de către comerciant, cât și de către client. Astfel, printr-o integrare simplă cu aplicația, retailerii care utilizează platforma Magento 2 pentru magazinul lor online au acces în prezent la peste 100 de servicii de livrare și operatori de transport local sau internațional și deschidere către piețele externe. În plus, comercianții beneficiază de analize în timp real ale procesului de livrare.

„Dezvoltarea de soluții inovative pentru industria de e-commerce este o prioritate pentru echipa noastră de specialiști Magento 2. Lansarea modulului Mangento 2 realizat pentru Innoship adresează concret o parte esențială a serviciilor unui magazin online, procesul de livrare, iar integrarea serviciilor oferite de platformă se desfășoară rapid și cu rezultate imediate. Mai mult, suntem bucuroși că prin colaborarea cu Innoship, un start-up local cu o dezvoltare accelerată și o rată de adopție extraordinară pe piață, avem ocazia de a promova expertiza și tehnologia românească la nivel internaționala declarat Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec. 


DAVID BECKHAM LANSEAZĂ NOUL PARFUM, BOLD INSTINCT 

Bold Instinct este cea mai recentă lansare din colecția David Beckham Fragrance, marcând o nouă eră – 15 ani de la lansarea Instinct, parfumul care îi poartă semnătura. Este un parfum special creat pentru bărbați, pe care îi îndeamnă să fie mereu sinceri și să facă cele mai bune decizii pentru ei înșiși, indiferent de ce ar putea crede ceilalți. “Când am făcut o alegere, întotdeauna am crezut în ea. Pentru că alegerea corectă este mereu cea care e potrivită pentru tine”, susține David Beckham.

Bold Instinct a luat naștere în urma colaborării cu faimosul parfumier Jean-Cristophe Herault, din dorința de a crea o esență ce emană siguranță și hotărâre. Bold Instinct este pe cât de puternic, pe atât de elegant, reușind să combine armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate.

Parfumul se deschide cu un buchet proaspăt de note suculente de ananas și extract de laur, într-un echilibru îndrăzneț cu acordurile de turbă. Spre bază, esența dezvăluie căldura delicată a notelor de scorțișoară și cuișoare, delicat acompaniate de nuanțe dulci de cardamom, reușind să creeze o simfonie de condimente aromatice. Tonurile persistente de chihlimbar și mosc prind viață la atingerea accentelor intense de patchouli, oferindu-i esenței un caracter puternic masculin. Îngrijit și încrezător, Bold Instinct este o reflecție a bărbatului care știe ce vrea și trăiește după propriile reguli. 

Designul și ambalajul parfumului Bold Instinct integrează conceptul inițial și emană aceeași îndrăzneală caracteristică lui David Beckham. Cromatica inspiră masculinitate și încredere, printr-o combinație rafinată de negru și accente sofisticate de arămiu. Sticla deosebită, ușor opacă, îmbrăcată într-un strat de lac negru este completată de un capac elegant, cu închidere magnetică. Cutia prezintă un model contrastant în nuanțe de gri și arămiu, a cărui textură reliefată îi oferă o identitate masculină de excepție.


TOMMY HILFIGER RAMANE IN SPATELE MISIUNII DE SUSTENABILITATE CU COLECTIA TOMMY JEANS TOAMNA 2020

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei TOMMY JEANS TOAMNA 2020, ca parte din misiunea constanta a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea in moda, ghidat de principiul „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”. Aliniat la portfolio-ul in continua dezvoltare de initiative menite sa sporeasca sustenabilitatea, in acest sezon s-au folosit, in fiecare etapa de realizare ale produselor, materiale si metode de productie inovatoare. Aceasta colectie, cu un impact pozitiv de constientizare, este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS.

Cu scopul de a reduce deseurile textile, majoritatea colectiei TOMMY JEANS este realizata din mai multe tipuri de denim 100% reciclate, obtinute printr-o tehnica inovatoare care amesteca resturi de bumbac colectate de pe podeaua fabricilor de confectii si din lenjeria de pat folosita in industria hoteliera, cusute cu fire realizate din sticle PET, din plastic reciclat. Noile stiluri iconice de broderie sunt, si ele, 100% fabricate din denim reciclat, putand fi purtate ca si piese statement, de sine statator, sau in combinatie cu alte piese vestimentare pentru un look indraznet. Alte materiale sustenabile, care au fost folosite in crearea colectiei, sunt bumbacul organic – care se regaseste in pantalonii sport – si bumbac 100% reciclat – folosit in blugii stilul mom. Spiritul rebel caracteristic TOMMY JEANS este in continuare prezent si in aceasta colectie, insa in acelasi timp este dusa mai departe si misiunea de a reduce impactul negativ, fara sa afecteze calitatea articolelor de imbracaminte. 

Inspirata din seria „Tune into” lansata in sezonul de PRIMAVARA 2020, campania Toamna 2020 TOMMY JEANS aduce impreuna un mix eclectic de oameni creativi unde se regasesc muzicieni, modele, DJ-i si dansatori, precum Sheani Gist, Havana Liu, Lucia Luciano, Wooseok Lee, Ohkemo, Salem Mitchell, G Meyer si Carlie Hanson. Perspectiva creativa a acestui grup diversificat de oameni talentati este redata prin felul in care fiecare surprinde emotia campaniei cu ajutorul propriilor dispozitive mobile. 

Fanii sunt invitati sa se alature comunitatii in crestere TOMMY JEANS, dand follow @TommyJeans. Urmand viziunea creativa inspirata din muzica, contul Instagram @TommyJeans ofera publicului continut experimental 24/7 si intr-un mod senzational devine destinatia celor care cauta autenticitate in moda si un spatiu de exprimare personala, unde primesti si oferi in egala masura. Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyJeans si #TommyHilfiger.


Pentru mai multe articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Comunicate de presa CityFemme

Informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *