Team building outdoor pe Bega salbatica

Simți nevoia de relaxare după o săptămâna extenuantă la locul de muncă? 

În articolul de azi îți prezentăm o activitatea de team building outdoor, organizată de echipa Vertical Adventure cu ajutorul căreia vei scăpa de stresul acumulat pe parcursul săptămânii și vei reuși să îți reîncarci bateriile. 

Echipa Vertical Adventure organizează periodic ture de kayaking pe Bega sălbatică. Astfel că, dacă ești din Timișoara sau din împrejurimi, contactează cu încredere echipa și profită de o activitate pe care nu ai ocazia să o practici oricând. 

Având în vedere măsurile de restricție încă în vigoare, trebuie să ai grijă să respecți toate regulile impuse de organizatori. Măsuri specifice anti Covid-19 stabilite de echipa Vertical Adventure sunt:

  • fiecare persoană va închiria un caiac individual;
  • există și opțiunea de caiac gonflabil de 2 persoane pentru cei care vin împreună sau pentru părinte cu copil;
  • pentru familii mai numeroase există opțiunea de închiriat barcă gonflabilă cu capacitatea de la 6 la 8 persoane;
  • echipamentele folosite sunt sanitizate înainte de fiecare coborâre;
  • atât pe apă cât și pe uscat se va menține distanța recomandată de cel puțin 2 m;

Intervalul orar în care se desfășoară această activitate este 18:00-20:30, iar tariful diferă în funcție de ambarcațiunea închiriată. Pentru un caiac individual, tariful este de 130 lei, pentru caiacul tandem 200 lei, iar pentru o barcă de 6 persoane 420 lei.

Aceste tarife includ un caiac individual, caiacul tandem sau barca gonflabilă, vestă de siguranță, instructaj la fața locului, ghidaj pe apă pentru cei care nu au mai folosit caiace, transportul de la Ghiroda la Remetea Mare pentru recuperarea mașinilor și câteva fotografii superbe. 

În afară de echipamentul pus la dispoziție de către cei de la Vertical Adventure, vei mai avea nevoie de haine lejere sport, încălțăminte care e posibil să se ude, o sticlă cu apă, cremă de soare și ochelari de soare.

Locul de întâlnire este în Ghiroda, str. Victoriei colț cu str. Egretei. Aici trebuie să vă lăsăți mașinile și să mergeți spre locul în care vă veți începe aventură. Caiacele vă vor aștepta la marginea râului, pregătite pentru a vă oferi o experiență de neuitat.Urmărește activitatea celor de la Vertical Adventure și participă la activitățile de team building outdoor care îți sunt pe plac. Alege să îți petreci timpul liber în natură, experimentand lucruri noi și profitând de beneficiile pe care le are natura asupra sănătății fiecăruia dintre noi.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *