Cum sa-ti pastrezi locuinta dezinfectata cu o simpla atingere de buton

Atunci cand eram mica, timpul mi se parea ceva care trebuie sa treaca pana la ceva ce-mi doream – fie ca era vorba sa se faca pranzul sa pot manca o inghetata, sa se faca seara sa ma pot uita la nu stiu ce serial sau sa se faca vara sa ma bucur de vacanta. Ei bine, acum timpul mi se pare un obiect de lux, mai ales ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu numai ca trece cu viteza, ci nici nu se mai intoarce, si n-am nicio putere asupra lui…

Am putere insa asupra modului in care-mi petrec timpul, iar in aceasta perioada sa fiu mama si sa vad cum baietelul meu de aproape patru luni de zile creste si evolueaza in fiecare zi este cel mai bun mod in care imi pot petrece vremea. 😀

De aceea, atat pentru mine, dar mai ales pentru el, spatiul in care stam si ne desfasuram activitatea (dormim, mancam, ne jucam, facem baita si asa mai departe 🙂 ) trebuie sa fie unul cat mai potrivit – adica luminos, aerisit, spatios, si poate cel mai important – curat si dezinfectat.

Nimeni nu anticipa cum o sa arate anul 2020, nimeni nu stia prin ce schimbari si incercari vom trece cu totii, insa dupa spaima si sentimentul de neputinta din lunile trecute, acum aproape toti ne-am obisnuit cu ideea ca viata noastra o sa arate altfel pentru o perioada, iar asta nu este un capat de lume.

Si pana la urma, cele mai evidente schimbari – cele legate de distantarea sociala, spalatul pe maini, dezinfectarea obiectelor si purtarea mastilor – nu sunt deloc rele.

Dezinfectarea locuintei, a masinii, a obiectelor mici precum chei, bani, telefoane, ca sa nu vorbim si de spatiile mari (firme, institutii, spitale etc) devine astfel o rutina, dar nu trebuie neaparat sa fie una costisitoare sau care ocupa o multime de timp. Am aflat recent de sterilizatoarele LavanUV, cu lampa UVC, care distrug bacteriile, virusurile si purifică aerul in proporție de 99,9%.

https://www.instagram.com/p/CB5brbGgx7q/

Astfel, nicio incapere din casa nu ne va mai pune probleme – nici baia, nici bucataria, si nici camerele in care ne petrecem timpul ziua relaxandu-ne sau odihnindu-ne – sufrageria sau dormitoarele.

Ceea ce mi se pare interesant la aceasta lampa UV dezinfectanta este ca actioneaza asupra tuturor microorganismelor, distruge structurile DNA/RNA si le face sa-si piardă funcția de reproducere si de replicare, pentru a atinge scopul sterilizarii.

Nu este deloc greu de folosit – se plaseaza in incapere in locul cu cea mai mare vizibilitate, se seteaza timpul de sterilizare si se paraseste incaperea, iar la final se aeriseste. Asta este foarte important, pentru ca purificatorul de aer Lavan genereaza ozon pentru a acoperi spatiile in care nu ajung radiatiile uv. Acesta elimina si mirosurile neplacute, dar trebuie aerisit minim 30 de minute dupa folosire. Si pe langa faptul ca noi nu trebuie sa fim in incapere, nu trebuie sa lasam acolo nici plante sau animale in timpul functionarii aparatului.

https://www.instagram.com/p/CB5vd-1ghXD/

Testat si certificat pentru distrugerea virusurilor si a bacteriilor precum Candida albicans, Staphylococcus aureus, E. coli, dispozitivul poate fi controlat in siguranta de la distanta prin pereti, dulapuri, indiferent de unghi cu ajutorul telecomenzii.

Acum ca stiu ca este foarte usor sa imi mentin casa curata si potrivita atat pentru nevoile mele si ale sotului meu, dar mai ales ale fiului nostru, parca e mai usor sa fiu optimista legat de ce ne rezerva viitorul. Spatiul in care traim, lucram, dormim si facem toate activitatile de zi cu zi trebuie sa fie unul in care ne simtim in siguranta, mai presus de toate.

Magazinul online lavanuv.ro/ ofera produse de calitate, cu rol de sterilizare, care ne ajuta sa mentinem locuinta si obiectele din ea curate si pe noi sanatosi.

Voi ati auzit de produsele LavanUV? Credeti ca ar fi utile in locuinta voastra?

Sursa foto: site-ul LavanUV

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *