Top cinci cele mai căutate cadouri gravate

Sunt multe ocazii în care căutăm cadoul perfect pentru cineva drag (sau stimat) – zile de naștere, nuntă, botez, onomastică, petrecere de burlăcițe, final de an școlar, aniversarea căsătoriei și exemplele pot continua. Iar tendința este de a lua cadouri personalizate, care să le amintească cu drag atât de evenimentul celebrat, cât și de persoana de la care l-au primit. 

Dacă uneori și voi vă aflați în pană de idei atunci când vine vorba de găsirea acelui cadou care va fi întâmpinat cu un „wow”, alături de Astrid Deco am realizat pentru voi un top cinci al celor mai căutate cadouri gravate, pentru a va inspira și pentru a va arăta tendințele: 

1.Pe primul loc se află Paharele de nuntă, o frumoasă amintire a marelui eveniment. Acestea pot fi făcute cadou de la miri pentru nași, de la nași pentru miri, de la părinți pentru miri, de la prieteni sau frați pentru miri. 

Chiar dacă în această perioadă din păcate nu am mai putut să participăm și să organizăm astfel de evenimente, în portofoliul Astrid Deco s-au adunat în nouă ani de zile aproape 12.000 de pahare gravate manual.

2. Pe cel de-al doilea loc se află Paharele de vin cu diferite modele, texte sau mesaje haioase. Acestea sunt foarte versatile și pot fi folosite pentru aniversări, onomastice sau aniversări ale căsătoriei. 

3. Pentru profesoare, pentru mame de 1 sau 8 martie, pentru bunici și pentru toate doamnele și domnișoarele speciale din viața noastră se află Vazele cu diverse modele gravate (flori, modele cu cifră aniversară, citate etc). 

4. Setul Family, pentru proaspeții părinți. Atunci când cineva vine în vizită la proaspeții părinți, tinde să se concentreze la a aduce cadouri pentru cei mici. Și în timp ce acestea sunt binevenite, uneori n-ar fi rău să nu-i uităm nici pe cei care au dat viață micii minuni. 

Astfel, un set pentru întreaga familie în diverse combinații de pahare/ căni în funcție de preferințe (pahar bere, pahar vin, pahar coniac, cană), pahar de apă pentru frățiori/ surioare și biberonul pentru noul membru al familiei poate fi o alegere inspirată.

5. Pe ultimul loc din topul nostru se află Cănile, care fac băutura preferată mai bună și care sunt atât variante de cadouri de zile de naștere, cât și de cadouri de mulțumire, cadouri pentru profesoare la sfârșit de an școlar si multe altele. 

Găsiți toate aceste lucruri frumoase și multe altele pe Astrid Deco, care a luat naștere din pasiunea pentru lucruri făcute manual, personalizate, în 2011. La început Astrid a creat o mulțime de lucruri – pictură pe ceramică, lemn, gravură pe sticlă, accesorii de nuntă, însă în prezent se axează doar pe ce o atrage cel mai mult: gravura manuală pe sticlă. 

Pe Astrid am cunoscut-o recent și m-a impresionat talentul ei, atenția la detalii, viteza cu care realizează o comandă, simțul esteticului și grija față de tot ce-i frumos. 

Iată ce ne zice despre pasiunea ei și despre cum realizează fiecare comandă: „Îmi place să discut cu fiecare client în parte și să lăsăm o idee să prindă contur, să facem fiecare cadou să fie mai special, să ne gândim la persoana care îl primește și să găsim un model și un text care să se potrivească.

După finalizarea fiecărei lucrări, reacția este cea care mă face să continui de fiecare dată. Momentul acela în care văd zâmbetele, bucuria pe chipul persoanelor sau momentul în care citesc mesajele de mulțumire, unele mă duc până la lacrimi de fericire. Acele momente îmi umplu inima cu atât de multă energie și fericire.”

Pe Astrid o puteți găsi atât pe Facebook, cât și pe Instagram, acolo unde postează o mulțime din obiectele personalizate pe care le realizează. 

https://www.instagram.com/p/B9BlvjFA4ry/

Sperăm că v-a plăcut lista noastră și că va va fi de folos atunci când trebuie să faceți următorul cadou. Vouă ce fel de obiect gravat pe sticlă v-ar plăcea să-l dăruiti sau să-l primiți?

Sursa foto: Astrid Deco

Postari similare

One Reply to “Top cinci cele mai căutate cadouri gravate”

  1. Mie îmi plac toate. Am avut ocazia sa comand de la Astrid și produsele sunt minunate. Paharele de nunta au fost minunate. Setul Family la fel minunat. Astrid este un om minunat . Tot respectul pt ce realizeaza☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *