Noutatile lunii iunie – partea a patra

Pandora – Legătura de dragoste

Pandora relansează cea de-a șasea bijuterie de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a faimoasei brățări Pandora Moments.

Nu îți pierde inima – În luna iunie relansăm o nouă bijuterie Pandora: lanțul de siguranță cu motive în formă de inimă. Acest lanț de siguranță, pe lângă faptul că împiedică deschiderea involuntară a brățării, este și un statement de stil, simbolizând iubirea. O bijuterie care păstrează atât de multe povești ale fanilor Pandora din întreaga lume, simbolurile de pe cele două părți ale lanțului de siguranță vorbesc despre o inimă frântă, dar vindecată și înapoiată întreagă de către persoana iubită. 

Lanțul de siguranță cu inimi Ediție Limitată 2020 realizat din argint 925, va fi lansat la nivel global pe 20 iunie, într-un număr foarte limitat. Fiecare talisman poartă emblema „Pandora 20” și vine alături de un certificat care marchează această aniversare specială. 


Andreea Raicu lansează 7 Senses, o colecție feminină de homewear & sleepwear în ediție limitată

Andreea Raicu anunță lansarea 7 Senses, o colecție de haine de casă luxury în ediție limitată. Din materiale naturale, confortabile și fine, piesele vestimentare din colecție au un design feminin și minimalist, care îți pun în valoare formele și îți trezesc toate simțurile, inclusiv pe cel de-al șaptelea – cel al energiei feminine. 

7 Senses nu este doar despre haine, este despre un stil de viață. Multe femei tind să neglijeze ținutele de casă, alegând să poarte… ce nu mai consideră demn de a fi purtat afară. Dar la fel de important este să ne ne îngrijim și să ne răsfățăm și atunci când suntem acasă – fie că suntem singure sau alături de partener. Grija de sine înseamnă dragoste de sine. Respectul de sine nu dispare atunci când ajungem acasă.

Al șaptelea simț, pentru mine, este despre reîntoarcerea la feminitate, și acesta este motorul din spatele colecției. 7 Senses este despre atingeri, conectare, senzualitate asumată. Am creat fiecare piesă din colecție cu o singură dorință în minte: aceea de a te ajuta să te simți femeie, să te bucuri de tot ce ești și de tot ce poți fi. 7 Senses îți atinge corpul și spiritul, îți conferă o relaxare sofisticată de care să te bucuri în fiecare zi.” – Andreea Raicu

Cuvintele de ordine sunt confort, stil și feminitate, iar colecția cuprinde o varietate de piese senzuale și versatile, ce pot fi cu ușurință purtate și în ținute de zi: rochii de mai multe lungimi și stiluri, topuri cu bretele subțiri, cămăși, salopete și pantaloni scurți și lungi. Toate piesele sunt realizate din materiale 100% naturale, care lasă pielea să respire și se așează perfect pe formele feminine, indiferent de tipul de siluetă.


Tu dezinfectezi sau doar cureți pardoselile? Află care sunt pașii corecți.

O pardoseală curată nu este neapărat și una fară bacterii. Iar, după cum bine știm cu toții de câteva luni, riscul răspândirii virușilor și germenilor este crescut. Fiecare dintre noi încearcă, așadar, să facă tot ce îi stă în putință pentru a preveni infectarea. Dar oare o facem corect?

De exemplu, știai că podeaua din faţa chiuvetei din bucătărie găzduiește mai multe bacterii decât coșul de gunoi? Numărul lor este chiar dublu, conform unui studiu realizat de Consiliul de Igienă Globală.

Una dintre greșelile frecvente pe care mulți dintre noi o facem este aceea de a curăţa pardoselile, însă nu și de a le dezinfecta. Așa că iată un ghid simplu care include pașii corecți pentru o igienizare corespunzătoare:

  • Curăţă si aspiră – Indiferent că suprafața pe care o cureți este parchet sau gresie, mai întâi trebuie să fie aspirată sau măturată. Mopul nu este eficient în îndepărtarea prafului și a diverselor particule căzute pe podea.
  • Folosește apă caldă – Apa rece sau chiar cea la temperatura camerei nu permite o dizolvare la fel de bună a produsului de curățat cum o face apa caldă.
  • Schimbă des apa din găleata de mop – De îndată ce vedem că apa devine închisă la culoare, trebuie să o schimbăm. În caz contrar, spălarea podelelor nu va fi deloc eficienta, iar nu doar mizeria, ci și bacteriile vor rămâne impregnate în pardoseală.
  • Lasă podeaua să se usuce singură – Cel mai indicat, după ce ștergem cu mopul, este să deschidem ferestrele și să lăsăm suprafețele să se usuce natural.
  • Alege soluțiile de curățat care și dezinfectează – Poate cea mai importantă alegere pe care o ai de făcut este soluția de curățat și igienizat. Pentru a nu fi nevoie să faci două operațiuni – întăi să cureți și apoi să dezinfectezi – adică să cumperi două produse distincte, mai bine alege unul care le face pe ambele. De exemplu, soluția de curățat și dezinfectat suprafețe Gerpostar Plus (1L) întrunește toate aceste condiții, combinând o maximă putere de curățare cu eficienţa bactericidă, fungicidă și virucidă şi cu cea de eliminare a 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci. Soluția curăţă și dezinfectează orice tip de suprafețe: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duş, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni. 

Rowenta Explorer S60 – cel mai subțire aspirator robot 4 în 1 care performează oriunde 

Smart robots, smart technology, smart way of living. Transformă-ți locuința într-o casă inteligentă! Îți prezentăm seria Rowenta Explorer, cea mai nouă gamă de aspiratoare robot. Deleagă curățenia și bucură-te de libertate cu cel mai subțire home gadget 4 în 1 de la Rowenta. 

Explorer S60 – ultra-subțire, ultra-performant

Agil și perfect integrat în locuința ta, Rowenta Explorer S60 are o înălțime de numai 6 cm, se strecoară cu ușurință sub piesele joase de mobilier și vânează rapid zonele greu accesibile. 

Datorită sistemului AQUA FORCE, robotul aspiră şi spală în acelaşi timp, îndepărtând cele mai mici particule de praf și urmele de lăbuțe murdare. 

Iar cum un adevărat globetrotter este mereu conectat la tehnologie, sistemul de navigare Smart Exploration 4.0 combină un gyroscop pentru acoperire totală și o cameră laterală pentru curățare precisă de-a lungul pereților. În plus, sistemul inteligent de detectare a tipului de podea ajustează automat puterea de aspirare pentru eficiență maximă.

Descoperă aplicația Rowenta Robots – După ce te-ai reconectat la vibrația orașului, accesează rapid aplicația Rowenta Robots și controlează sesiunile de curățat de oriunde și oricând. Alege ziua și intervalul orar, iar în funcție de suprafața ce trebuie curățată, alege și treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Totodată, vei primi notificări legate de activitatea și întreținerea robotului tău.


Allis Electronics relansează magazinul online GSMfit.ro, dezvoltat de Zitec

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță dezvoltarea noului website GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România. 

Echipa Zitec a facilitat migrarea magazinului online de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3. Astfel, prin noua platformă, noul website GSMfit.ro va oferi o experiență vizibil îmbunătățită pentru toți utilizatorii, un mod modern de afișare a produselor, dar și o procedură mai clară și mai rapidă de finalizare a comenzilor. 

„Într-un domeniu inundat de produse contrafăcute, multe dintre acestea cu proveniență din piața gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem bucuroși să înglobăm toată experiența noastră de peste 20 de ani în comerțul de produse de telefonie în noua platformă GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, și astfel să oferim o experiență de utilizare superioară cumpărătorilor noștri fideli”, a declarat Alina Stănescu, Marketing Manager al Allis Electronics. 

„Transformarea digitală a unei afaceri este foarte importantă pentru viitorul activității acesteia, și susținem această idee în contextul actual mai mult decât oricând. O platformă e-commerce optimizată înseamnă o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, care îi va face cu siguranță să revină. În prezent, suntem singura companie românească partener Magento Business, ceea ce ne oferă posibilitatea să livrăm cele mai bune soluții personalizate și cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clienților noștri”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec. 


Evoluția industriei de fashion online în timpul carantinei

Retailerul online ANSWEAR.com a realizat o analiză a pieței de fashion online din ultimele trei luni, respectiv perioada de izolare a populației la domiciliu.

Datorită sezonalității și ocazionalității sale, industria de fashion a suferit foarte mult în perioada de carantină ca urmare a pandemiei COVID-19. În primele săptămâni ale pandemiei, industria fashion a trebuit să-și redefinească rapid obiectivele și să se adapteze la noile condiții de vânzare impuse de autorități. 

Retailerii care dețineau și magazine online, pe lângă cele offline, s-au adaptat mai ușor.

Companiile din fashion care funcționau de mult timp în mediul online printr-un e-shop, s-au putut adapta mult mai ușor având deja o infrastructură pentru comerțul online și o strategie de vânzări online, fiind astfel pregătiți să întâmpine clienți noi care nu au mai făcut niciodată până în momentul respectiv cumpărături online.

În perioada 15 Martie – 25 Mai, ANSWEAR.ro înregistrat o creștere de 46% în rândul procentajului clienților noi.

În perioada de carantină, tendințele de primăvară, piesele vestimentare elegante și cele pentru activități în aer liber au pierdut temporar interesul consumatorilor – în timp ce magazinele online care oferă articole sportive și casual au avut câștigat.

Numărul plăților realizate cu cardul cu cardul a crescut ca volum cu 50%. Prioritatea retailerlilor a fost să asigure clienților livrări în siguranță și să introducă măsuri de precauție și dezinfectare în fiecare etapă de pregătire și livrare a comenzii. De asemenea, multe dintre magazinele online și-au limitat plățile doar la metode online.

Clienții au petrecut mai mult timp pe site-ul magazinelor online. În câteva săptămâni, consumatorii s-au obișnuit cu noul stil de viață. Conform studiului realizat de ANSWEAR.com, clienții au petrecut mai mult timp în online. De exemplu, clienții magazinului online ANSWEAR au petrecut, în medie, cu 25% mai mult ca în perioada anterioară.

Retailerii din fashion online au lansat campanii de reduceri, oferindu-le clienților posibilitatea de a cumpăra produsele dorite la prețuri atractive.

„Am observat creșteri de peste 100% ale vânzărilor pe anumite categorii, precum T-shirts și pantaloni pentru purtat în casă”, spune Raluca Radu, country manager ANSWEAR România.

Dacă până la finalul lui 2019 doar 3 milioane de români cumpăraseră online în ultimele 12 luni, se preconizează ca cifra aceasta să crească cu cel puțin 50% în 2020.

Peste 20% dintre clienții care au făcut achiziții online pentru prima dată în perioada de carantină, intenționează să le facă și în viitor în mod constant. 


Scandinavian Design House lansează magazinul online sdhouse.ro cu planuri de creștere anuală a vânzărilor de mobilier și decorațiuni de 30% 

Scandinavian Design House, companie recunoscută de mai bine de 15 ani pentru comerțul de mobilier și accesorii premium în stil scandinav, lansează noua platformă de shopping online sdhouse.ro. Astfel, noul magazin online reunește într-o singură destinație, colecții de mobilier, accesorii, decorațiuni și finisaje, pentru întreaga familie. 

“Am reunit peste 10.000 de produse, aparținând binecunoscutelor branduri Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius, care acum pot fi adăugate acum cu ușurință în coșul de cumpărături online. Adult sau copil, adolescent sau bunic, fiecare găsește aici cel puțin 10 produse de care să se îndrăgostească pe viață”, explică Diana Staicu, Owner & CEO Scandinavian Design House.

Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaţilor de design interior scandinav, modern, inteligent și urban, şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium, de care să se bucure o viaţă întreagă. “Interesul oamenilor pentru achiziționarea de mobilier și decorațiuni în această perioadă de pandemie a crescut vizibil. Dublarea vânzărilor pe zona de mobilier și accesorii pentru copii ne-a confirmat acest lucru, iar vânzările din showroom-urile noastre Fleximo, Scandinavian Design House și VOX înainte de perioada de restricții ne indică și faptul că oamenii sunt tot mai atenți la calitatea produselor pe care le adaugă în decorul casei”, a adăugat Diana Staicu.

Printre categoriile de produse aflate în creștere la nivel de vânzări se numără mobilierul de living, canapelele, paturile și saltelele, dar și decorațiunile (corpurile de iluminat, accesoriile de design precum vazele, covoarele sau textilele decorative).


foodpanda extinde la nivel național parteneriatul cu cora România pentru livrări rapide acasă

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, anunță extinderea la nivel național a parteneriatului cu cora România. Astfel, foodpanda va livra la domiciliul clienților, în 60 de minute, comenzile de produse de la toate hipermarketurile cora din București și din țară.

Serviciul de livrare expres a cumpărăturilor prin foodpanda este disponibil în cele șapte orașe în care cora este prezentă: București, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești și Drobeta-Turnu Severin, clienții foodpanda având astfel posibilitatea să comande de la toate cele 11 hipermarketuri cora din România. 

Odată cu extinderea livrărilor la nivel național, portofoliul de produse care poate fi comandat din aplicația foodpanda s-a mărit, în prezent fiind disponibile pentru livrare acasă peste 1.500 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de cora România. De asemenea, gama de produse a fost extinsă cu fructe și legume proaspete și congelate, carne, pește, mezeluri și lactate. Printre categoriile de produse din care clienții pot comanda se numără: alimente de bază, băuturi alcoolice și non-alcoolice, carne și pește, produse bio, cosmetică și îngrijire personală, fructe și legume, hrană pentru animale, curățenie sau produse pentru bebeluși. 

Potrivit reprezentanților companiei, serviciul de livrare a cumpărăturilor acoperă trei sferturi din suprafața municipiului București (inclusiv o parte dintre localitățile limitrofe) și în întregime celelalte orașe în care este activ.

foodpanda inițiază o campanie prin care oferă livrare gratuită celor care comandă de la cora România prin intermediul platformei. Campania este disponibilă utilizatorilor pana pe 10 iulie 2020, pentru un număr nelimitat de comenzi de la toate cele 11 hipermarketuri cora România. 


Una din două persoane a donat bani în timpul pandemiei, conform unui sondaj inițiat de Banca Comercială Română

Pentru a înțelege comportamentul românilor cu privire la donații, Banca Comercială Română a inițiat un sondaj pentru platforma de fundraising Bursa Binelui, creată în parteneriat cu Euplătesc.ro. Sondajul a fost făcut în colaborare cu One Poll și arată modul în care respondenții s-au raportat la cauzele sociale, în special în contextul crizei actuale.

Conform studiului, aproape jumătate dintre respondenți (49%) au donat bani pentru cauze caritabile în timpul pandemiei de COVID-19. Numărul persoanelor care au donat este considerabil mai mare față de perioada anterioară, când doar 12% dintre respondenți au spus că au donat des și foarte des. În medie, un român participant la sondaj a donat de 3 ori în timpul pandemiei, comparativ cu perioada anterioară crizei, când 39% au spus că au donat rar sau chiar niciodată. 


Pentru mai multe articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea Comunicate de presa CityFemme

Informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *