Noutatile lunii februarie (partea a doua)

Finalul lunii februarie aduce o multime de noi noutati pe care le-am strans laolalta in acest articol. Sper sa vi se para interesant si sa descoperiti lucruri noi si utile! 😉

Remixshop.com încurajează românii să adopte o abordare sustenabilă în fashion 

Remixshop.com, unul dintre cei mai mari retaileri online de outlet și second hand fashion din Europa, a sărbătorit pasiunea pentru shopping-ul online, iubirea pentru fashion-ul sustenabil și grija pentru natură în cadrul unui eveniment special organizat într-o locație încântătoare din București. 

Primul eveniment din România al brandului Remix Second Hand & Outlet a reunit jurnaliști, bloggeri, vloggeri și celebrități locale, toți iubitori și promotori ai conceptului de green fashion. Prin acest eveniment, echipa Remix și-a dorit să încurajeze românii să adopte un stil de viață sustenabil.

Prin serviciile pe care le-a dezvoltat online pe Remixshop.com, compania încearcă să responsabilizeze consumatorii de fashion, să-i facă conștienți de beneficiile modei sustenabile, să prelungească viața hainelor și să transforme obiceiurile de shopping în acțiuni mai sustenabile. 

Pe Remixshop.com poți găsi mii de produse outlet și second hand de la branduri și designeri de renume la nivel internațional, la prețuri atractive. Compania este și singura opțiune online din România prin care poți vinde către Remix hainele pe care nu le mai porți, sau pe care nu le-ai purtat niciodată. Astfel, reintroduci în circuit piese vestimentare de calitate care merită o a doua șansă și susții economia circulară. După ce primești un procent din vânzarea acestora, ai posibilitatea să faci și o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România.


TRADATORUL, din 21 februarie in cinema

Trădătorul/ Il traditore, filmul reputatului cineast italian Marco Bellocchio, care spune povestea lui Tommaso Buscetta, primul informator din interiorul mafiei siciliene a anilor ’80, ajunge din 21 februarie pe marile ecrane din România, distribuit din Independența Film.

Nominalizat la Palme d’Or în 2019, Trădătorul/ Il Traditore ne poartă prin Italia anilor ’80, în mijlocul războiului dintre șefii mafiei siciliene. Tommaso Buscetta (Pierfrancesco Favino), membru al clanului Cosa Nostra, se ascunde în Brazilia, în timp ce în Italia reglările de conturi se țin lanț, iar apropiații lui Buscetta sunt asasinați unul câte unul.

Arestat de poliția braziliană, apoi extrădat, Buscetta ia o decizie care va schimba istoria Mafiei: aceea de a-l întâlni pe judecătorul Giovanni Falcone și de a-și trăda jurământul de credință făcut clanului Cosa Nostra. Datorită lui Buscetta, peste 300 de membri ai mafiei italiene au ajuns după gratii în urma Procesului Maxi, o acţiune de o amploare nemaiîntâlnită în istoria judiciară a Italiei, care a durat mai mult de un an şi jumătate.

Trădătorul/ Il Traditore este cel de-al 26-lea film al lui Marco Bellocchio (80 de ani), care i-a adus acestuia cea de-a șaptea nominalizare la Palme d’Or și a reprezentat propunerea Italiei pentru Oscar 2020.

Lansat la Cannes 2019, Trădătorul a fost aplaudat la scenă deschisă timp de 15 minute de publicul prezent la premieră, iar presa s-a întrecut în cronici laudative la adresa actorului Pierfrancesco Favino, interpretul lui Tommaso Buscetta, cunoscut publicului larg din producții precum The Chronicles of Narnia: Prince CaspianWorld War Z. sau Suburra


Tendințe pentru fiecare mămică în noua colecție #ReservedForMum

Colecția primăvară-vară RESERVED cuprinde piese vestimentare pentru viitoare mămici. Pentru a dovedi că moda ar trebui să fie incluzivă, brandul a decis să fie alături de toate mămicile și mămicile în devenire pentru a-și evidenția frumusețea naturală. Prima linie este inspirată din cele mai recente tendințe, iar materialele folosite pentru producerea articolelor de îmbrăcăminte au fost atent alese.

Nu contează dacă viitoarea mămică este încă activă profesional, dorește să plece în vacanță sau pur și simplu urmează să petreacă o perioadă odihnindu-se acasă și pregătindu-se pentru acest rol special. Cea mai recentă colecție #ReservedForMum răspunde acestor nevoi și oricăror altor cerințe. Brandul polonez, parte a unei afaceri de familie, își dorește să rămână cât mai aproape de cliente, în special într-un moment atât de important în viața lor.

Colecția capsulă RESERVED nu se distinge numai prin croielile simple și culorile subtile. Modelele atent gândite, precum pardesiul în clini și rochia cu cordon în talie, fac posibilă purtarea pieselor vestimentare în toate etapele sarcinii. Contrar esteticii ținutei lejere, de petrecut timp în casă, toate modelele de îmbrăcăminte pot fi purtate și în exterior. Colecția include, de asemenea, rochii de primăvară casual, cu mâneci trei sferturi, un pulover pe gât și cardigane lungi.

Blugii confortabili, și chiar și jachetele de tip kimono, combinate cu o fustă creion, vor încânta orice femeie, în timp ce rochiile lungi, vaporoase, cu volane, vor putea fi purtate în mai multe ocazii, nu numai în căldura verii. Sunt incluse accesorii precum mocasinii, sandalele cu toc gros, tenișii albi și borsetele cu textură de piele de crocodil. În afara nuanțelor de alb clasic, negru și bej, colecția cuprinde, de asemenea, culori mai luminoase, precum roșu carmin, magenta, fucsia sau kaki.

Pentru a crea #ReservedForMum, designerii brandului au ales materiale fluide și plăcute la atingere, antialergice, și produse în conformitate cu principiile dezvoltării durabile. Au folosit printre altele, bumbacul organic, obținut din semințe nemodificate genetic, fără pesticide sau îngrășăminte chimice, și fibra Lenzing™ Modal, fabricată din lemn de fag, ce absoarbe foarte bine umiditatea, cu 50% mai mult decât bumbacul, nu se șifonează și nu intră la apă. 


Tablouri din doze de aluminiu, tema unui concurs inedit

Asociaţia Alucro anunţă deschiderea unei noi ediţii a Can Art&Design Festivalun concurs prin care încurajează publicul din România să folosească dozele din aluminiu pentru a da naştere unor obiecte de artă sau structuri de mari dimensiuni. Scopul concursului este de a-i ajuta pe oameni să conştientizeze importanţa acestui material reciclabil în proporţie de 100% şi care se poate întoarce înapoi în raft în doar 60 de zile, dacă este valorificat. Folosite în scop artistic, dozele din aluminiu pot ajuta la crearea unor obiecte decorative sau obiecte cu funcţionalitate practică (lămpi, ceasuri etc).   

Ediţia organizată în perioada februarie – mai 2020 se adresează cu precădere studenţilor la facultăţi de design şi tinerilor creativi, pasionaţi de artă sau care vor să îşi dezvolte abilităţile de creaţie. Tema concursului este realizarea unui tablou în care principalul material folosit să fie doza din aluminiu, în toate formele şi culorile ei. Participanţii au libertatea de a alege una dintre tehnicile de lucru deja cunoscute – mozaic, metaloplastie sau pot dezvolta propria metodă prin care dozele din aluminiu ne vor ajuta să vedem interpretări ale unor portrete celebre, peisaje, monumente sau orice obiect care oferă inspiraţie.

Participanţii pot alege limitele în care îşi vor încadra lucrarea, în funcţie de care vor fi acordate şi premiile. Cele mai bune trei lucrări încadrate în dimensiunile 50×70 cm – 100×200 cm vor fi recompensate cu câte un premiu de 1000 euro, iar cele mai bune trei lucrări cu dimensiuni de 30×50 cm – 50×70 cm vor primi câte 500 euro. În plus, lucrările câştigătoare vor fi folosite de Asociaţia Alucro pentru organizarea unei expoziţii itinerante care să contribuie la conştientizarea publicului larg cu privire la importanţa dozelor din aluminiu şi valorificării acestora după consum.

Termenul limită de realizare şi înscriere a tablourilor pe platforma CanArtDesignFestival.ro este 11 mai 2020. Înscrierea va fi făcută după realizarea lucrării, prin trimiterea a minim patru fotografii care să suprindă tabloul în ansamblu, dar şi detalii din care să reiasă tehnica de lucru. Fotografiile vor fi însoţite de un titlu al tabloului şi o descriere a procesului de realizare. 

Iniţiativa concursului aparţine Asociaţiei Alucro, organizaţie care activează în România de zece ani şi care deţine licenţa pentru derularea programului european Every Can Counts, un program derulat în prezent în 19 ţări europene şi conceput pentru a încuraja oamenii să recicleze dozele din aluminiu  pe care le folosesc atunci când sunt plecaţi de acasă – de exemplu la locul de muncă sau „on the go”. 


Anul Internațional BEETHOVEN la Sala Radio: Gabriel Bebeșelea dirijează Simfonia a 2-a

Miercuri, 26 februarie (19:00), apreciatul dirijor român GABRIEL BEBEȘELEA, aplaudat recent la pupitrul unor importante ansambluri europene în cele mai prestigioase săli de concert ale lumii ca Auditorium-ul din Barcelona, Musikverein – Viena sau Sala Ceaikovski – Moscova, va dirija ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO, în cel de-al doilea concert Radio România dedicat Anului Internațional BEETHOVEN (250 de ani de la nașterea sa). 

Evenimentul de la SALA RADIO va aduce în fața publicului Simfonia a 2-a, compusă de ”titanul” de la Bonn în jurul vârstei de 30 de ani, în timpul unui sejur de tratament în Heiligenstadt (localitate vecină Vienei), în perioada tragică în care surzenia începuse să se instaleze. Compozitorul încerca încă să-și ascundă afecțiunea, pe care o mărturisește fraților săi, într-o scrisoare (netrimisă) extrem de emoționantă, cunoscută ca ”testamentul de la Heiligenstadt”. Paradoxal, în ciuda contextului, simfonia degajă o vitalitate și o veselie ce contrastează cu situația în care se afla Beethoven. Pe 5 aprilie 1803, compozitorul își dirija creația prima oară, la Theater an der Wien. Berlioz spunea despre această lucrare: ”În această simfonie totul este nobil, plin de energie și mândru. Introducerea este o capodoperă. Cele mai frumoase efecte curg unul din altul fără confuzie și mereu într-un mod neașteptat. Melodia este de o solemnitate emoționantă, stârnește imediat respect și pune ascultătorul într-o stare plină de emoție.”

Programul serii cuprinde și alte două creații semnate de doi mari compozitori austrieci, al căror destin s-a intersectat cu cel al lui Beethoven: SCHUBERT – Uvertura în stil italian și MOZART – Concertul nr. 5 pentru vioară și orchestră, prilej de a o aplauda peLUCICA TRITA, violonistă într-una dintre cele mai apreciate orchestre europene: Orchestra Simfonică  BBC (Londra). 

GABRIEL BEBEȘELEA este dirijor principal al Filarmonicii de Stat “Transilvania” Cluj-Napoca și, pe lângă această poziție, cariera sa internațională cuprinde concerte dirijate la pupitrul unor importante orchestre ale lumii: Rundfunk Sinfonieorchester Berlin, Barcelona Symphony Orchestra (OBC), Orchestre National du Capitole de Toulouse, Konzerthausorchester Berlin, Filarmonica Arturo Toscanini, Orchestra Naţională Filarmonică Rusă, Singapore Symphony Orchestra ș.a. 

În România, dirijează constant orchestre precum Filarmonica “George Enescu”, Orchestra Naţională Radio, Orchestra de Cameră Radio și Filarmonica de Stat Sibiu. Alături de Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin, Gabriel Bebeșelea a înregistrat în premieră mondială un CD cu “Pastorale – Fantaisie pour petite orchestre” și oratoriul “Strigoii” de George Enescu. 


Sportivii anului 2019, premiați la Alpin Film Festival

Gala Muntelui, evenimentul anual care celebrează la ALPIN FILM FESTIVAL performanța românească în domeniul sporturilor montane, ajunge anul acesta la cea de-a 5-a ediție. Pe 29 februarie, de la ora 14:00, sportivii care au înregistrat cele mai mari succese în 2019 vor fi aplaudați și recompensați pentru reușitele lor în cadrul unei ceremonii găzduite de Centrul Cultural Aurel Stroe din Bușteni. Unul din premii va fi acordat  în memoria alpinistului Zsolt Török, căruia Alpin Film Festival îi dedică în acest an întreaga ediție.

Cu sprijinul Clubului Alpin Român, AFF va propune la această ediție un nou format al Galei, oferind premii pentru cele mai importante performanțe din: alergare montană, parapantă, mounatin bike și nu în ultimul rând alpinism. Și în acest an, Federația Română de Alpinism și Escaladă va premia la Bușteni sportivii anului 2019. De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, Federația Română de Orientare va premia un sportiv care s-a remarcat cel mai mult în 2019 la acest capitol.

Un premiu special îi va fi acordat în premieră meteorologului George Porancia, de la staţia meteo de la Vârful Omu, care trăiește de 36 de ani la 2.500 de metri altitudine. În cadrul aceleiași ceremonii, Jandarmeria Montană va acorda o distincție specială pentru cea mai importantă performanță în alpinism înregistrată de un Jandarm montan.

Accesul la Gala Muntelui, dar și la proiecțiile filmelor, este gratuit, în limita locurilor disponibile.


Satisfactia clientului pe Sensodays.ro – a true modern love story

Atunci cand stii ca doar cu un click pe SensoDays.ro gasesti solutii premium complete, la standarde de calitate asumate, iti permiti luxul sa fii spontan in proiectarea celor mai inspirate alegeri de cadouri – aproximativ 47,4 milioane de persoane se decid cu doar o zi inainte de marele moment – iar pentru acestia, si nu numai, SensoDays ofera serviciul de livrare rapida sau direct din cele 2 showroom-uri din Bucuresti.

Chiar daca ai ratat Valentine’s Day, Dragobete is on its way, iar pe SensoDays.ro dragostea fata de produse high quality si de servicii de livrare rapide iti garanteaza o gama bogata de accesorii ideale pentru a-ti lua revansa prin elaborarea celui mai complex proiect: o zi perfecta in doi. 

Customized love by SensoDays.ro – iubeste in stilul tau! 

Conform statisticilor, iubitorii de cadouri se decid pe ultima suta de metri in achizitionarea acelui perfect gift pentru cei dragi. Tocmai de aceea, o tranzactie on-line rapida este un must have pentru orice shopping lover. Iar aici intervine SensoDays.ro, your very own creator de momente exceptionale! 

Iubesti in ”contemporan, minimalist sau poate clasic”?  Indiferent de stilul abordat in proiectarea unui moment unic pentru tine si partenerul tau, trebuie sa iei decizii smart, unde confortul, calitatea si dragostea se contopesc. SensoDays.ro iti propune peste 100 brand-uri premium pentru cele mai rafinate alegeri. Devino designer-ul visurilor tale si transforma-le in realitate pe SensoDays.ro! 

Cu o experienta de peste 15 ani in oferirea celor mai hot produse si colectii in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare, SensoDays.ro este partenerul ideal alaturi de care poti sa construiesti momente wow in doi. 

Un must have pentru un design diafan al unei zile fabuloase petrecuta intr-o ambianta intima este setul de 2 pahare pentru savurat sampanie, marca Schott Zwiesel Pure din cristal tritan – un cristal de inalta calitate obtinut printr-o metoda inovatoare de realizare a paharelor de sticla, combinand optim titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul.

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.


Cum te antrenezi primăvara aceasta?

Energie, un corp și o minte sănătoase, mai puțin stres și mai multă încredere în forțele proprii, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care activitățile fizice le aduc. Antrenează-te în propriul ritm, îndeplinește-ți obiectivele și bucură-te de fiecare oră de mișcare. 

Indiferent că preferi cross-fit, yoga, cardio, fitness la sală sau îți dorești să te antrenezi în aer liber, 4F îți pune la dispoziție o gamă largă de articole vestimentare funcționale și accesorii, tot ce ai nevoie pentru a te antrena fără probleme. Cinci colecții sport au fost create special pentru a corespunde cerințelor celor care se antrenează, femei și bărbați deopotrivă, indiferent de nivel și de tipul de antrenament preferat.

Colecția pentru femei

Curaj, determinare, euforie. Antrenamentul produce multe emoții, bucură-te de fiecare în parte. Colecția E-motioneste caracterizată de articole vestimentare care îți permit să fii tu însăți și să te miști în voie îndiferent de antrenamentul pe care îl preferi. Accentele roz-aurii, satinul elastic și tăieturile feminine subliniază formele și pun în valoare orice tip de corp. 

Colecția Color Pop îți va oferi și mai multă energie să te antrenezi. Cuprinde articole universale pentru un antrenament de vară: top-uri subțiri, bustiere cu suport extra și o gamă largă de colanți funcționali. Albastrul închis și modelele florale sunt completate de modelele în nuanțe neon de verde lime și portocaliu. Colanții cu modele liniare în culori aprinse subțiază corpul, iar antrenamentul va fi și mai plăcut. 

Colecția Sun Fullness cuprinde articole vestimentare care se potrivesc personalității tale, indiferent dacă practici yoga de ani buni sau dacă acum pornești în această aventură. Nuanțele calde de roz sunt alăturate clasicului negru, iar linia este completată de articole cu un design inspirat din natură, tot ce ai nevoie pentru a-ți găsi armonia, pentru a fii tu. Linia răspunde nevoilor femeilor care caută haine din materiale respirabile, confortabile și care permit libertatea de mișcare, cuprinzând atât articole strânse pe corp (second skin), cât și lejere.


CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL – 1 martie, „cap de primăvară”

Duminică 1 martie 2020, de la ora 11.00, la Sala Mică, în cadrul programului CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL Acad. Sabina Ispas va susține conferința cu tema 1 martie, „cap de primăvară”.

Luna martie, numită de români marţ sau mărţişor, provine din latinescul Martius. Pentru zonele cu climă temperată şi patru anotimpuri, este prima lună de primăvară. În calendarul iudaic, pe care îl amintim pentru a avea o perspectivă istorică obiectivă asupra marilor sărbători din calendarul tradițional, prima lună, Nisan este martie-aprilie, când are loc sărbătoarea Paştilor, în intervalul dintre 15-22.

Sărbătoarea care semnifică eliberarea din robie, este o sărbătoare a primăverii, care are străvechi legături cu agricultura. În vechiul calendar roman, 1 martie marca Anul Nou. Poziţia lunii martie în cadrul primăverii, unul dintre cele patru sezoane caracteristice pentru clima României, ne determină să o asociem cu momentul revigorării vegetalului adormit sau amorţit, al trezirii la viaţă a plantelor.

Pentru comunitatea românească, „codul vegetal” este unul dintre reperele determinante pentru definirea identităţii culturale. Între persoana umană şi vegetal sunt făcute substituţii şi analogii, mai ales după modelul euharistic, prin care s-a înlocuit sacrificiul sângeros cu cel al vegetalului prelucrat: grâu – pâine – colac, strugure – vin. –  Acad. SABINA ISPAS


Pandora – Sărutul iubirii adevărate

Pandora relansează al doilea dintre talismanele de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000. 

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Prințul broscoi

În luna februarie relansăm unul dintre primele talismane Pandora: micuța broscuță jucăușă. Sărind dintre florile de nufăr direct în mâinile celor mici și adusă la viață în povești precum Prințul Broscoi, broscuța simpatică evocă cele mai frumoase amintiri din copilărie și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bine vândute talismane din colecția Pandora inițială. Un talisman iubit care cuprinde atât de multe povești ale atâtor persoane din întreaga lume.

Talismanul în formă de broscuță 2020 în ediție limitată din argint 925 a fost lansat pe data de 20 februarie în magazinele selectate global, într-un număr extrem de limitat. Fiecare talisman poartă inscripția Pandora 20 și vine cu un certificat care marchează aniversarea.


4 martie, la TNB – Vernisaj Expoziție de Fotografie: SUB MASCA ACTORULUI

Miercuri, 4 martie 2020, de la ora 18.00, va avea loc în foaierul Media (aripa dinspre strada Tudor Arghezi)  un evenimentul dedicat comemorării actorului  George Motoi. Evenimentul continuă seria evocărilor unor personalități ale teatrului românesc, serie începută în luna ianuariecu evenimentul dedicat actorului Marin Moraru, ”Suntem ce sunt amintirile noastre”. 

De această dată, „Sub masca actorului”, se vor reuni colegi, admiratori, spectatori care l-au aplaudat, odinioară, pe George Motoi, dedicându-i o seară în care amintirile vor fi susținute  de o expoziție de fotografii reprezentative din cariera actorului.  Evenimentul va fi moderat de criticul de teatru Doina Papp.

Expoziția rămâne deschisă până la sfârșitul lunii martie. Intrarea liberă.

George Motoi s-a născut în iarna anului 1936, în Caliacra. La scurt timp după, Cadrilaterul a fost cedat Bulgariei, iar tatăl lui, șef de post de jandarmi a fost transferat alături de familie într-o comună din Bărăgan, foarte aproape de Brăila. Tatăl și-ar fi dorit pentru fiul său o carieră militară. Mama lui era casnică și foarte credincioasă. Mergea des la biserică. Micul George ajunge să spună rugăciuni și să cânte în corul bisericii. Mai târziu avea să descopere serbările de școală și să le transforme în adevărate spectacole ale micul său univers. „Eu n-am fost călăuzit decât cu ideea să-l satisfac pe acest martor fără de care profesia mea este inutilă: publicul. Eu, fără public, nu exist.”


Marks&Spencer prezintă Rosie – colecția de primăvară 2020

Marks & Spencer prezintă în exclusivitate colecția de primăvară, 
creată în colaborare cu Rosie Huntington-Whiteley.  În această primăvară, recomandările noastre sunt satinul combinat cu dantela franțuzească și accentele metalice în nuanțe rose gold, specifice brandului Rosie. Printurile florale sunt monocrome și se întâlnesc într-un contrast perfect cu imprimeurile de păsări, pentru care se utilizează o paletă de culori puternice, precum albastru și mov, intercalate cu nuanțe pastelate.
La nivel estetic, colecția de lenjerie se inspiră din stilul vintage, care se îmbină cu elemente moderne. Astfel, sutienul de tip beau bra se întâlnește cu modelele de boxeri sau de tip knickers.Lenjeria de noapte are ca sursă de inspirație eleganta și rafinata tapițerie orientală, în vreme ce articolele de casă se inspiră din frumusețea păsării crane, al cărui print se regăsește pe setul de pijamale, cât și pe halatul de casă.

Hello Holidays a organizat Show-ul Vacanțelor cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate, la Târgul de Turism al României

Agenția de turism Hello Holidays le-a oferit vizitatorilor Târgului de Turism al României, desfășurat în perioada 20 – 23 Februarie 2020 la Romexpo, în București, un super show cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate și bineînțeles, multe oferte atractive la vacanțele organizate de agenție. Mai mult decât atât, cei mai norocoși dintre participanții la târg au fost premiați cu vacanțe cadou, oferite de Hello Holidays.

Prezentatorii evenimentului Show-ul Vacanțelor, organizat la standul Hello Holidays, au fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cel mai nou și iubit cuplu din showbiz-ul românesc. Aceștia au întreținut atmosfera și au premiat participanții la târg cu vacanțe gratuite în România și în străinătate, oferite de la agenția de turism Hello Holidays: peste 20 de vacanțe gratuite, în valoare totală de 25.000 euro. 

Renumitul cântăreț Ionuț Galani și Ansamblul Asteria au încântat oamenii aflați la târg cu ritmuri grecești, iar celebrul Nea Mărin și trupa lui au atras publicul cu dansuri tradiționale românești. Echipa Hello Holidays nu a uitat nici de cei mai mici dintre participanți. Copiii au făcut poze și s-au jucat cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate: Elsa, Anna și Olaf.

„În această ediție a Târgului de Turism al României ne-am dorit să le oferim românilor experiențe inedite, ceea ce am și reușit. Am organizat un altfel de târg, sub formă de eveniment pe care l-am denumit Show-ul Vacanțelor. Feedback-ul a fost fost unul foarte bun, oamenii s-au simțit minunat la standul nostru. Ne-am dorit să aducem în cadrul târgului câte puțin din specificul fiecărei țări. Turiștii noștri s-au putut delecta cu cocktailuri concepute special cu ocazia târgului și înghețată cu specific turcesc. Cafeaua a fost din partea casei. Iubitorii de dansuri orientale au putut lua parte la show-uri de belly dance, care au încins atmosfera. Nu i-am uitat nici pe cei mici care zilnic au avut o petrecere organizată împreună cu Elsa, Anna și Olaf”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager – Greece la Hello Holidays.


Informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *