Tocmai am devenit Soldat. Soldat in Comandamentul pentru #FapteMici

Cum era vorba aia? Cu o floare nu se face primavara? Ba poate se face pentru cel care o vede. Iar cu o fapta buna nu schimbi lumea? Ba o schimbi putin pe cea a persoanei pentru care faci fapta respectiva, plus pe a ta. 🙂

Asa ca iata-ma soldat, Soldat Minunat in Comandamentul pentru #FapteMici, dupa cum m-a declarat oficial chiar astazi Cristian China-Birta. Pentru ca m-am alaturat Comandamentului pentru Fapte Mici, o alianta simbolica a tuturor celor care vor sa sprijine un proiect frumos realizat de compania HARTMANN, producator german in domeniul produselor de asistenta medicala si de igiena.

Ati auzit de Asociatia ”Inima Copiilor”, nu? Este acel ONG care a construit Centrul de excelenta in cardiochirurgie de la spitalul Marie Curie si care ajuta anual sute de copii din Romania sa traiasca si sa se dezvolte sanatos.

HARTMANN a decis sa ofere Asociatiei ”Inima Copiilor” consumabilele necesare desfasurarii in conditii optime a serviciilor medicale pentru copiii aflati in programele dezvoltate de aceasta, mai exact pentru bebelusii internati pe sectia de terapie intensiva si in blocul operator Cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie.

Proiectul se numeste Fapte Mici si vine in continuarea programului lansat de HARTMANN anul trecut, la aniversarea a 200 de ani, program care sustine grupurile si comunitatile vulnerabile.

Ei cred in puterea faptelor mici, iar adevarul este ca si eu cred. In faptele mici, palpabile, realizabile, care nu ne iau foarte mult si care pot un avea un impact destul de mare, pentru ca din pacate nu toti putem face fapte mari.

Evident ca va puteti inscrie si voi in Comandamentul pentru Fapte Mici si puteti deveni Soldati Minunati alaturi de mine (si putem creste impreuna in grad de-a lungul timpului). Mai multe detalii puteti afla din articolul Vino alături de mine în Comandamentul pentru Fapte Mici! al lui Chinezu.

Sursa foto: https://www.faptemici.ro

Postari similare

One Reply to “Tocmai am devenit Soldat. Soldat in Comandamentul pentru #FapteMici”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *