Cum oferi un cadou de Paste in lumea business

Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi, iar asta inseamna ca este timpul potrivit pentru lista de cadouri pentru persoanele dragi. Lista de cadouri se face si in lumea business, unde directorii afacerilor mai mici sau mai mari ofera partenerilor, colaboratorilor si angajatilor cate un cadou de Pastesub forma unui cos corporate. Daca vrei sa oferi si tu astfel de cadouri persoanelor cu care lucrezi, apeleaza cu incredere la Debonaire – o echipa dedicata care te ajuta sa faci cea mai buna alegere cu privire la produsele pe care urmeaza sa le oferi in dar.

Alege calitatea Debonaire

Probabil te intrebi de ce, insa raspunsul este unul foarte clar: echipa Debonaire este forma din specialisti in diverse produse alimentare, dar si in ambalare. Pasiunea, dedicarea si implicarea zi de zi, face ca acest proiect sa fie pe piata de foarte multi ani. Specializati in cosuri cadou corporate, oamenii din spatele Debonaire iti ofera doar produse de calitate, aduse din intreaga lume pe care poti sa le oferi de Paste atat celor dragi, cat si persoanelor cu care lucrezi in fiecare zi. 

In portofoliul celor de la Debonaire gasesti produse traditionale romanesti care au la baza doar ingrediente naturale si cu care colaboratorii, partenerii si angajatii tai pot completa masa de Paste. La Debonaire gasesti si produse gourmet, pentru care intreaga echipa a colindat lumea in lung si in lat, sa aduca cele mai bune si neobisnuite arome. Nici dulciurile nu lipsesc din portofoliul lor, in special ciocolata fina din marile fabrici foarte renumite la nivel mondial. Nici pogdoriile nu au scapat de vizita echipei Debonaire, drept urmare poti alege pentru cosurile cadou o selectie veritabila de vinuri sau sampanii. 

Cum si cui oferi un cadou corporate de Paste?

Partenerii si colaboratorii fac parte dintr-o categorie foarte importanta de oameni cu care fie ai proiecte de lunga durata, fie de scurta durata, insa este foarte important sa pastrezi o anumita legatura cu toti partenerii tai. Un cos cadou corporate este o idee foarte buna, deoarece nu oferi cadouri personale cu care poti sa dai gres, ci oferi produse alimentare de cea mai buna calitate pe care toate lumea le apreciaza. 

Parteneriatele se bazeaza foarte mult pe respect, iar daca iti doresti sa le arati respectul tau partenerilor, poti alege ca in acest an sa le trimiti cate un cos cadou corporate si sa alegi singur sau impreuna cu echipa produsele care formeaza un asemenea cadou. Un sfat: un cozonac, o cutie de bomboane de ciocolata si o sticla de vin de calitate vor fi cartea ta de vizita, asa ca, nu mai sta pe ganduri si alege acum un cos cadou corporate marca Debonaire! 

Angajatii sunt probabil cea mai importanta categorie de oameni carora trebuie sa le oferi un cadou in preajma sarbatorilor de Paste. Ei sunt cei cu care iti petreci cel putin 8 ore pe zi lucrand la diferite proiecte, asa ca devotamentul lor trebuie rasplatit cumva. Poti sa le oferi tuturor cate un cos cadou corporate si sa incluzi diferite produse alimentare, insa nu uita de o sticla de vin si indragita ciocolata care va fi foarte apreciata in mod special de catre copiii angajatilor tai. Daca esti in cautarea unui cadou de Paste pentru angajati, parteneri si colaboratori, apeleaza cu incredere la Debonaire!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *