Noutatile lunii martie

In cea mai frumoasa luna a anului pentru doamne revin cu un articol cu noutati (articolul anterior poate fi gasit aici) , unde puteti afla despre cateva dintre evenimentele care vor avea loc in perioada urmatoare, precum si alte lucruri interesante. 🙂

EVENTS

“Morometii 2”, “Charleston”, “Dragoste 1. Caine” si “Pororoca” – filmele cu cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2019

“Charleston” (regia Andrei Cretulescu), “Dragoste 1. Caine” (regia Florin Serban), “Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari” (regia Radu Jude), “Morometii 2” (regia Stere Gulea) si “Pororoca” (regia Constantin Popescu) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marti, 19 martie, la Teatrul National din Bucuresti. Evenimentul va fi transmis live, incepand cu ora 20.00, pe Film Now. 

19 lungmetraje romanesti lansate in cinematografe in 2018 au fost luate in considerare de juriul din acest an pentru desemnarea nominalizarilor la cea de-a 13-a editie a Galei Premiilor Gopo. 

Filmele cu cele mai multe nominalizari sunt: “Morometii 2” (14), “Charleston” (13), “Dragoste 1. Caine” (11) si “Pororoca” (10). 

Alzheimer pe înțelesul tuturor

Duminică 10 martie 2019, de la ora 11.00,la Sala Atelier, în cadrul programului CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL Prof. Alexandru Vlad Ciurea MD., PhD., MSc., Dr. h.c. Mult.prezintă conferinţa cu temaAlzheimer pe înțelesul tuturor.

Boala Alzheimer a fost descrisă de către psihiatrul german Alois Alzheimer în 1906, după urmărirea neurologică a pacientei Auguste Deter, boala fiind caracterizată de la început drept boala uitării. Autopsia pacientei a relevat cerebral o atrofiere majoră a cortexului și depozite de amiloid la nivelul neuronilor, precum și modificări neurofibrilare. Pe parcurs, boala a fost definită ca o afecțiune din grupa demențelor cu modificarea proceselor mentale și afectarea în principal a activității cognitive, tulburări de memorie și modificarea comportamentului pacientului. 

Despre Prof. Alexandru Vlad Ciurea

1974:   Doctor în Științe Medicale; 1979 – prezent:  Medic Primar Neurochirurg Gradul III; 2007: Master în Managementul Sistemului de Sănătate.

AWAKE Festival aduce Pussy Riot pentru prima oara in Romania

Pussy Riot vine pentru prima data in Romania. Trupa se alatura celorlalti headlineri confirmati pentru cea de-a treia editie AWAKE: Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si AJ Tracey.  

Pussy Riot, grupul activist din Rusia, va veni la AWAKE 2019 cu un show exclusiv pe scena principala si cu un speech la Feed Your Mind. Trupa este cunoscuta pentru momentele artistice controversate care abordeaza conversatii tabu, sociale si politice. Inca de la formarea lor in 2011, Pussy Riot lupta pentru libertate, drepturile comunitatii LGBTQ, identitatea de gen si alte subiecte actuale.  

AWAKE 2019 va avea loc intre 15 si 18 august pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures, unde muzica se va imbina perfect cu arta contemporana si multe alte activitati special create pentru festivalieri.

PRODUCTS

Kilodren te ajută să normalizezi greutatea corporală

Numărul de kilograme este, în primul rând, un indicator al sănătății și abia apoi ar trebui să fie un standard de frumusețe. Trăim într-o epocă a vitezei, în care primează multi-tasking-ul, timpul parcă se comprimă tot mai mult, iar grija pentru alimentație și sport este minimă. 

Kilodren vine în sprijinul persoanelor care își doresc o soluție naturală, fiind cu extracte standardizate din planteatent alese pentru a susține orice dietă și pentru a oferi efectele dorite. 

1 –Kilodren Biolax– este cunoscut faptul că de multe ori dietele stricte și diferitele regimuri de slăbit tulbură tranzitul intestinal; Biolax este un compus natural, din extracte de plante, care ajută la normalizarea funcției intestinale și a funcțiilor fiziologice ale acestuia. 

2–Kilodren Lipidburneste destinat managementului greutății. Datorită extractelor înalt standardizate în principii active, are acțiune diuretică cu eliminarea excesului de apă din organism, acțiune carminativă, acțiune antioxidantă și de creșterea a metabolismului lipidelor și glucidelor. Prin normalizarea secrețiilor gastrice, hepato-biliare și pancreatice, produsul accelerează metabolismul energetic, inhibă pofta de mâncare, în special de dulce. 

3 –Kilodren OxiFreeeste un puternic antioxidant natural (scor ORAC > 5,000/ml) conceput pentru a reduce cantitatea de radicali liberi și efectele determinate de acestea (stresul oxidativ). Întârzie îmbătrânirea celulară, prezintă protecție la nivelul inimii, îmbunătățește activitatea sistemului imunitar.  

4 –Kilodren FloraPhyt protejează mucoasa intestinală menținând integritatea florei bacteriene endogene benefice. Stimulează funcția de purificare a organismului, crește capacitatea acestuia de a se apăra împotriva agenților patogeni.

Veranda Mall celebrează supereroina din viața ta

Primăvara vine la Veranda Mall cu surprize pentru supereroinele din viața noastră care ne fac mai fericiți zi de zi. Femeile s-au dovedit de-a lungul timpului a fi eroine pentru cei dragi din jurul lor, iar centrul comercial își propune ca în această lună dedicată lor, să le aducă zâmbete pe chipuri și să le reamintească cât de importante sunt pentru noi toți.

Supereroinele din viața ta vor avea ocazia să sărbătorească Mărțișorul și Ziua Femeii printr-o serie de activități în mall, menite să scoată la suprafață superputerile pe care le au și să se facă remarcate.

 Supereroine de poveste – În zilele dedicate celebrării femeilor, din perioada 1-8 martie, Veranda Mall a pregătit un corner special în care femeile își vor arăta pentru o clipă adevăratele superputeri. Mall-ul din zona Obor le așteaptă la corner-ul photo cu supereroine din filme. În data de 8 martie, cel mai norocos client va primi cadou, prin tragere la sorți, un colier în valoare de 1.000 euro.

Retailerul de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, KiK, deschide primul magazin din București

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, a inaugurat cel de-al 14-lea magazin al retelei din Romania, in centrul comercial Bucur Retail Park din Bucuresti, bulevardul Timisoarei, nr. 56.

Cu o suprafata construita de 630 mp, primul magazin KIK din Bucuresti isi deschide portile in prima zi de primavara, 1 martie, de la ora 09:00. Clientii care vor vizita magazinul in ziua deschiderii, dar si pe 2 martie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele si se vor bucura de atmosfera energica, de faimoasa mascota KiK, ruleta norocoasa cu multe premii, dar si de numeroase surprize pentru cei mici. Pe 2 martie, de la ora 11:00, toti clientii sunt invitati sa afle de la Gabi Ralea, blogger de bricolaj si decor, specialist in reamenajari interioare, cum sa redecoreze casa dupa lunile de iarna si sa creeze un decor fresh cu buget redus.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

One Reply to “Noutatile lunii martie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *