Gardul – un strat de protectie necesar

Cred ca sunt destul de putine persoane care nu si-ar dori sa locuiasca la casa – aproape toti avem ideea aceea idilica de a avea o casa cu etaj, imprejmuita de o curte unde poti sa faci gratar vara, un loc in care sa vii dupa o zi grea de munca si sa te relaxezi. 🙂

Dar orice casa are nevoie de protectie, nu-i asa? Iar primul si cel mai eficient strat de protectie il reprezinta gardul, menit sa ofere siguranta proprietatilor de tot felul – fie ca vorbim de locuinta, gradini, institutii sau companii.

Pentru spatiile mai mari, cum ar fi depozite, fabrici sau firme – este foarte important ca proprietarii sa aleaga un sistem gard rezistent si sigur, care sa raspunda nevoilor pe care acestia le au.

O varianta pe care am vazut-o din ce in ce mai des in ultima vreme – atat pentru cladiri, fabrici, complexe sportive sau chiar parcuri si gradini este gardul realizat din panou bordurat verde. Nu sunt deloc o experta in acest domeniu, dar am gasit si explicatia pentru acest lucru: acesta are cateva proprietati care-l fac foarte potrivit pentru utilizarea la scara larga – robustetea, durabilitatea si procesul rapid de montare / demontare.

Pentru ca panourile sunt confectionate prin sudarea sarmelor zincate in prealabil – gardul se bucura de protectie impotriva coroziunii cauzata de vreme si de o durabilitate crescuta. Iar robustetea este conferita de procesul modern de productie prin sudare in puncte si prin presarea plasei in profil bordurat.

Iar pentru ca nimeni nu-si doreste ca montarea gardului sa dureze o vesnicie, faptul ca panourile folosesc un sistem de prindere care permite o montare si o demontare repida reprezinta un mare avantaj.

Pe site-ul fier.online, pe langa sisteme pentru gard puteti gasi si fier beton, plasa sudata, teava rectangulara, plasa gard, cuie, panou bordurat la pret de producator – materiale necesare pentru orice proiect de constructie.

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *