Parchet, Pal, Osb, Tego si altele – la un click distanta

Anul de-abia a inceput, iar eu sunt convinsa ca cei mai multi dintre noi avem deja o lista de planuri pe care le avem de realizat in 2019.

Unele dintre ele sunt legate de noi insine – de imbunatatirea noastra ca persoana, dar cu siguranta unele sunt legate de imbunatatirea spatiului in care locuim sau muncim.

Asa ca daca in perioada aceasta aveti in plan sa renovati sau sa construiti ceva – o vizita facuta magazinul online Osbtego s-ar putea sa va ajute si sa va inspire.

Spre exemplu, in cazul meu, anul acesta am decis impreuna cu sotul meu ca vom renova una din camerele apartamentului nostru, dormitorul cel mai mic, pe care il voi transforma in birou pentru atunci cand lucrez de acasa sau pentru cand am nevoie de un spatiu linistit pentru a scrie pe blog.

Sunt obisnuita de multi ani de zile sa ma implic in tot ce inseamna renovare in locuinta – inca de cand locuiam cu parintii. Astfel, eu si cu mama mea am luat multe decizii legate nu doar de ce mobilier sa cumparam, ci si ce parchet, lustre, sau ce culoare ar trebui sa aiba lavabilul.

Si ca tot vorbim despre parchet, sunt mai multe modele care mi-au atras atentia pe site-ul Osbtego. Desi in restul camerelor ne-am axat pe parchet de culoarea lemnului, de diverse nuante destul de inchise la culoare, in acest caz mi-ar placea Parchetul laminat Kaindl Natural Touch – are o nuanta placuta, deschisa, care va face camera primitoare.

In plus, ma incanta ca are o grosime de 10 mm, deci lar mai rezistent fata de varianta de 8 mm, iar transportul se realizeaza rapid si plata se face la livrare.

Si descrierea de pe site a produsului mi s-a parut inspirata: “Colecția de pardoseli include tot ceea ce tehnologia, natura și design-ul au oferit, într-o îmbinare perfectă. 
De la finisajul clasic care depășește timpul și tendințele până la cele mai inovative decoruri și structuri, de la lemnul clasic, cald și atemporal până la cele mai futuriste suprafețe.

La final o sa mai adaug doar un mic covor, cel mai probabil colorat, iar spatiul meu de relaxare va deveni primitor si inspirational! 🙂

Voi ce aveti in plan sa construiti / renovati anul acesta?

Sursa foto: pixabay.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *