Husele de schimb pentru scaunele copiilor

Daca noi ca adulti purtam in permanenta centura de siguranta, de ce ne-am neglija copiii si i-am plimba cu masina fara scaun auto creat special pentru ei?

Cel mai sigur mod prin care copiii nostri pot calatori cu masina este intr-un scaun auto. Scaunul auto trebuie sa fie perfect adaptat varstei, greutatii si inaltimii celor mici. Avand in vedere ca aceste scaune auto vor fi folosite o perioada indelungata, aproximativ pana la 12 – 13ani, ai nevoie de cele mai bune accesorii pentru copii, atat pentru ca acestia sa se simta confortabil in scaun, cat si pentru a nu se plictisi in timpul calatoriilor.

Pentru a le oferi confort maxim celor mici, atat in anotimpul rece, cat si in anotimpul cald, impotriva insectelor sau a ploii si nu in ultimul rand pentru a proteja scaunele, putem sa achizitionam diverse huse pe care sa le inlocuim oricand este nevoie.

Huse de vara

Vara este anotimpul in care gradele din termometre cresc considerabil, iar cu un copil mic in masina nu ne permitem sa utilizam aerul conditionat la capacitatea lui maxima, acesta nefiind foarte sanatos sau chiar nociv in cazul celor mici. De aceea, pentru ca micutul tau sa nu transpire foarte tare pe timpul calatoriei, alege sa pui peste scaunul auto o husa speciala de vara.

Avand in vedere caldura de afara, copilul va fi imbracat mai subtire ca de obicei, iar asta inseamna ca pielea lui va intra in contact direct cu materialul scoicii sau scaunului auto. De aceea trebuie sa fim foarte atenti la materialul husei. Husele de vara sunt create special pentru a proteja pielea micutului de transpiratia excesiva si de a impiedica iritatia pielii.

Sac de iarna

In cazul in care copilul este foarte mic si il tinem in scoica, cand temperaturile din termometre scad avem nevoie de un sac calduros in care sa invelim intreaga scoica. Aceasta are rolul de a-l proteja pe cel mic de temperaturile de afara atunci cand il scoatem din masina. In general, acesti saci sunt confectionati din materiale impermeabile, rezistente la vant si cu captuseala de inalta calitate care sa il protejeze de conditiile meteo nefavorabile.

Aparator insecte

Plasa impotriva insectelor iti protejeaza copilul in proportie de 100% de orice insecta, oricat de mica ar fi aceasta. Datorita gaurilor foarte fine, nu are loc de trecere nici cea mai mica insecta.Din material poliester cu marginile prevazute cu banda elastica, este in acelasi timp usor de spalat si de curatat, dar si de pus peste scoica copilului. Copilul va putea respira fara probleme sub aceasta plasa si va fi ferit de toate insectele.

Husele pentru scaunul auto al copilului, pentru scoica sau pentru carucior, se pot schimba ori de cate ori simti nevoia. Acestea nu numai ca il vor face pe cel mic sa se simta confortabil in orice anotimp, dar vor proteja si scaunul. Este binecunoscut faptul ca bebelusii mananca si se joaca in acelasi timp, iar asta face ca materialul din care sunt confectionate scaunele sa ramana ca noi o lunga perioada de timp.

Cele mai bune accesorii pentru copii le gasesti intr-o gama variata de materiale, culori si imprimeuri, atat pe site-ul NolaKids cat si in magazinul fizic din Cluj-Napoca!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *